打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 惡人谷養埋班傻仔

家下上親樂古都見樓主插新SER既.死1-2次有咩所謂?無場升咪落地2囉.係要上地3比人清.一係草好錢上石就能解決問題
回復 支持 反對

樓主,我就係義兄 你係咪改左d野?你地世頻招人  我問仲有幾個位,你個fd話仲有2個,叫左佢留,你覺得1個79lv垃圾ac入到惡人?我仲要佢(留2個位)  諗住帶下人升~順便升下分身,佢吾留比我咪講,講都吾洗講,到左地3再問你個fd仲有無位,吾應機  咁姐係點,佢無禮貌我仲洗同佢講道理?係咪要話比佢知咩係禮貌,吾應機咪打到佢應,你個fd無道理仲要殺我分身???撩慶我咪搞佢lo!!!!///!!!
回復 支持 反對

樓主,我就係義兄 你係咪改左d野?你地世頻招人  我問仲有幾個位,你個fd話仲有2個,叫左佢留,你覺得1個79lv垃 ...
lkh813 發表於 25-9-2012 00:43

你個做發又有d過位,隊長吾應機最多咪_佢,再吾係咪殺佢1個;) 你宜加清人隊wo-.- 似搶場多過嬲啦@@
送刀個d_街最_冇品xd惡人我知有1個成日甘做
回復 支持 反對

回復 23# raymondfu

清左我同隊長就自己開隊打~咁叫我FD撩佢??明想搶場
回復 支持 反對

義兄都on 8+1既 我都比佢清過啦 仲要串串貢 天龍人仔 我十卜你 我之前5夠你打係你有個ec喺咁回

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
5567 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 25# e44e44

多謝  多謝  5石仔蝦我個FD3,4石同我呢個冇石仔既人LO,睇死佢都唔知個醜點寫既
回復 支持 反對

回復 23# raymondfu 成隊清???吾知就咪狗up la
回復 支持 反對

回復 27# lkh813

睇下你幾黑人憎,岩岩上掛機仲見到有人開世界同門派比個數字X你(大家都知個數字係咩啦)
回復 支持 反對

回復 25# e44e44
你黎清我,吾夠打而已
回復 支持 反對

攪到個名臭晒就放ac 夠賤 好野
回復 支持 反對