打印 上一主題 下一主題
收起左側

[疑難雜症] 叛逆小天 此玩家 將會係 Grand Chase 永恆冒險 永遠消失!!

關閉 [複製鏈接]
時間比金錢更重要吧-.-?
回復 支持 反對

大家討論之餘控制自己情緒, 亦都唔好講粗口, 亂加分都唔係幾好=_=
回復 支持 反對

係囉...
版主難做呀咁多位...
小天都唔想大家拎粗口黎聲援佢...
自重啦
回復 支持 反對

小風 快d還返個ac比天
個ac已經吾係屬於你
由一開始你已經比左天
冇得咁樣拎返
吾係你既野就=搶
回復 支持 反對

真係多條魚...
回復 支持 反對

完全好難會有人同意你既做法lo
只係因為個ac係你..就可以點都得..
個ac係你自己2年無玩..你自己都識講..
2年黎..世界都變哂啦-.-
你憑咩野話個ac完全係屬於你...用點既一定係你比小天多呢?
仲要為左d小事..就要改哂d pw!?
什麼居心..仲有..睇到黑天up上黎果張圖..
都已經明顯知道成件事都係你錯啦..!!
當初共用ac..為了信任...估到你而家甘樣一句唔該就改pw
為左人地唔聽你電話...~!?
回復 支持 反對

請用機會成本來解題.
回復 支持 反對

個人表示同情小天,
但係法律上,個AC既擁有權就係樓主度,佢係有權收番,因為佢俾個AC小天共用,只係算係將部分既物品使用權交俾小天,冇將擁有權轉讓到小天果度。
依家個情況就好似係樓主係某間車廠,借左部車俾小天參加賽車比賽,而小天係車手。
樓主就定期出錢俾小天去整下架車,跟住小天就成日拎架車去同人比賽,一開始贏唔到,後來小天就自己都出下錢,同埋小天慢慢係比賽中練到技術,同埋羸到好多人。
但係依家樓主依間車廠同小天傾唔埋,決定唔再俾小天用架車……
建議小天同樓主個人試下和解,傾好佢,
如果唔得的話可以試下報警,所謂法律不外乎人情,最好既情況可能會係個AC俾小天,要小天出錢買埋樓主果部分既擁有權。或者就係樓主要俾錢小天,俾番小天所附出既精神同時間同金錢既一個折現金額。最壞情況就係AC擁有權完全由樓主擁有,小天咩都得唔到。
Btw,祝小天能順利和樓主解決事情。
回復 支持 反對

係時候上水 都潛左咁耐
文呢 就懶得爬嫁喇
不過
大家要知道 人不嬲係自私既
如果佢真心覺得咁做係對得住人 對得住自己咪由佢囉
呢D咁既人 ~.~... .. 大家明就得啦
正如上面有人所講 生娘不及養娘大 相同既事如果發生係我身上 我會同佢死過
BUT小天佢 唉. 唔知話佢冇火氣好丫 定點
睇兩睇
你面皮真係成幾尺厚 你要繼續咁做既 我地都係奈你唔何嫁啦~.~
但唔排除真係有人做報警_
有咩點解唔4466拆掂佢呢 係要搞到通街先知先安樂~.~
回復 支持 反對

2條友老友鬼鬼,去埋人地屋企,一齊玩一個ac,
肯定有翻咁上下熟啦,何必攪到咁彊呢
不如坐低一齊斟下仲好啦
唔理你wo...這個理由實在太.......
這樣就失去一個你重視ge朋友值得咩
包容,接受下就好了,才這些小事.........

我肯定一段時間後,一切就會~好~了
回復 支持 反對