打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 嬌娃′呢個人 唔該入去個post (講下=] 廢事比人話)

關閉 [複製鏈接]
^v^ 咁又系你講話抽先 咁你告囉  如果你 咁鬼中意講道理 又咁中意*抽   咁打黎囉   系電腦入面 講清講楚 無拖無欠
回復 支持 反對

得D _9人士先會唔認變人pw @@ 如果唔係你 仲有邊個? 又係你話我比ac你挽既@3@ lo姐話你狂打我go號 先入到 咁你戈d野又係邊到泥? 係屎到泥? 當然係lo姐到得泥咖啦 我個果都係咖@@ 我好拎想問你 如果你比人昆 之前個果人叫你比d好野佢用 要交出泥 好似比人打劫 咁你比野佢定變ac d野? 唔該你拎隻_ 9 公仔唸下 唸都唔唸話我/v\ 你好拎多人中意呀?
回復 支持 反對

如果你 咁鬼中意講道理又咁中意講我 講到我好漆咁   咁打黎囉   系電話入面 講清講楚 無拖無欠
回復 支持 反對

@@ 唔想打wo
回復 支持 反對

心虛? 唔敢打?  岩岩仲起細叫我打黎 e+ 我比你打

囧 你又唔打系個po到,
咁樣得未ar[小夢娜]大小姐?其實你同我本人(lo1314)所講既野我話曬比[嬌娃]g!
琴日人地一off,最後on人ac個個系你[小夢娜],人地今日一on就5見左套魔力裝
,我當事人[嬌娃]就問套魔力裝呢?你就話5g ar,又話5關我事!,咁你自己[小夢娜]
話:[我叫我朋友送比你咪得lo],我同[嬌娃]初初都5相信系你偷,我估邊會有人無la
la肯送套魔力裝+2比人,但系人地個件同[嬌娃]咁日5見個件+既野都一樣,你叫我
地點信你,一系你就叫你個個咩咩朋友一五一十講清楚,你個post又無相,點證明你
清白?_?
我當事人[嬌娃]5見左只巧耳,跟住你同我(lo1314)講;[我琴日入5到自己[*小夢娜*]
ac覺得古怪,你自己[*小夢娜*]仲話我火得制入左[嬌娃]ac拎左佢只巧耳],跟住你
又話:[我叫我朋友比你la],我(lo1314)又心諗你個個咩朋友咁巴閉,你一日5叫你
朋友同我地講清楚你就系昆9.
總之黎講你毫無證據.
回復 支持 反對

@@  咁好講呀@@ 冇咪冇囉 你係個_ 9 lo姐個post先講/v\

仲有個圖飛左去邊?/v\
回復 支持 反對

事情已解決~!
回復 支持 反對

成件事解決了~!
回復 支持 反對

你up緊咩啊~
回復 支持 反對