查看: 1384|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 又比之前ge 昆9 昆ac -_____________-佢叫乂火槍手乂

關閉 [複製鏈接]
唉,大家要小心d乂火槍手乂 我岩岩放ac比佢(冇圖-3-) 我就話:比d錢我睇先啦 之後佢話:我怕哂左d錢(佢呢句好低能-_____-睇下係咪姐,咁都話哂) 之後過左一連我就話:先ac咪先ac囉 之後我比左佢睇 我冇off 佢就話:你上左我點上呢 我就話:係比你睇我有冇昆你 佢就話:我都要睇下先咖 之後我就off左個小惡魔甜心 比佢睇下 點知佢睇睇下瞁啦啦走人  之後我有d fd 見到佢係到走泥走去 之後幫我話佢啦(我都有份) 之後我就見到佢,佢n咁好笑咁同我講話ac off左好久 之後冇啦啦問我拎go號同pw 我就話:呢個ac 你玩哂啦 仲洗要go ge?你用泥等錢洗^^? 之後佢話咁你比唔比呀? 我話:你咪係樂古話我囉^^ 你昆人仲大獲呀 之後佢就off左(我個小惡魔甜心有200m係到ge 佢拎走哂) 之後我上小惡魔甜心睇下 哇 n咁好笑囉 拎哂我d錢仲delete點裝 最後我朋友話係樂古話佢@_@ 大家要小心d昆9 唔好好似我咁問d唔問d咁-_-
回復

-x- 手快快打錯哂  [之後過左一連] 個一連係陣 [點知佢睇睇下 瞁啦啦走人]個瞁啦啦係冇啦啦 -x-
回復 支持 反對

超.賤.格.><
佢冇野下
攞哂d錢都算la
仲要賤到del人點裝
死變態!!!!!
回復 支持 反對

係囉-3-
回復 支持 反對

賤.格,昆人ac唔應該la,甜甜好慘-3-
回復 支持 反對

賤.格,昆人ac唔應該la,甜甜好慘-3-