查看: 2235|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 回憶族族長之言=[

關閉 [複製鏈接]

我係6lv家族 回憶往事族長 tfw; 我而家個族長ac因自己既私人感情問題,, 比疾風掃落葉上左. 佢遂個遂個踢緊出族.......希望大家幫我手....諗方法....... 我只求1彈... 我真係好後悔自己咁蠢竟然唔記得改pw;;;;;;[ 但係而家已經唔係諗呢d野既時候.我要諗解決方法....... 我自己睇住個族生睇住個族死.好心痛....=[ 希望大家幫到我.........

大家小心佢.....佢而家可能已經爆緊我ac/散左族........真係好心痛呀呀......T^T有冇人幫到我呀!?
gm呀!! 幫我整到佢彈啦........我唔想望到自己個族咁死法...

本族長tfw聲明: 個回憶往事族唔係我散; 我會再開!!!
回復

幫下手啦大家.........t^t!!! ((推推推!!!!!!!!
回復 支持 反對

樓主..疾風掃落葉同你有仇架-_____-?
佢真係9..上人ac踢人族員
回復 支持 反對

佢係我老公.............因為我地分手所以佢......=[
回復 支持 反對

要不要俺來幫助重建一個家族? 要彈人恐怕俺幫不上忙,不過幫助搞一個族倒是沒問題

p.s. 那即是現時在game看到的TFW已經不再是你了?
回復 支持 反對

回復 5# seadog96

而家係彩個tfw仲係我......i need your support;;=[!!
回復 支持 反對

疾風掃落葉=D? 我記住佢
回復 支持 反對

= =
原來現在還是你嗎?還以為那角色已經不是你所以昨晚del了fd list= =
嘛,線上聯絡吧,反正俺不介意幫一把
回復 支持 反對

回復 8# seadog96
thx you~=]
回復 支持 反對

笑死 你咁都可以唔記得轉pw 呵呵 條友係唔係on_架
分手姐 唔洗玩到咁大 爆人ac 踢埋族d人 d族同佢有仇咩
好心樓住你帶眼識人 咪亂比ac人啦
回復 支持 反對