金幣遊戲 vs 非金幣遊戲

查看數: 47735 | 評論數: 63 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 4-3-2011 04:25

正文摘要:

這次想討論一下到底金幣遊戲和非金幣遊戲兩者當中 哪個較值得去玩 =================================================== 務求方便討論,主題的定義如下: 金幣遊戲:一般要入金幣才能進行遊戲,      而且有機 ...

回復

maxycy 發表於 8-10-2011 10:05:20
你查下啦- -"....
Forte 發表於 24-9-2011 00:45

聽聞好似係因為
「如果贏左COINS再賣出去就變相賭博」
Torchic╳小火雞 發表於 27-9-2011 02:18:30
乜唔係普通商品交易咋咩-.-"
maxycy 發表於 2011/9/23 20:27

咁要視乎機鋪果邊當d金幣係咪普通商品
Forte 發表於 24-9-2011 00:45:13
maxycy 發表於 23-9-2011 20:27

你查下啦- -"....
maxycy 發表於 23-9-2011 20:27:46
賣幣真係犯法ga嘛....
Forte 發表於 23-9-2011 18:39

Forte 發表於 23-9-2011 18:39:37
我反而想知佢係用咩原因去拉人-,-
maxycy 發表於 23-9-2011 14:34

賣幣真係犯法ga嘛....
maxycy 發表於 23-9-2011 14:34:46
你點知佢知唔知姐囧,可能真係唔知都唔出奇(?)

有時d太子爺,大小姐真係落場睇舖ge話,應該堅捉wo... ...
Forte 發表於 23-9-2011 10:38

我反而想知佢係用咩原因去拉人-,-
Forte 發表於 23-9-2011 10:38:08
其實d場務 咪又係隻眼開隻眼閉
Torchic╳小火雞 發表於 23-9-2011 01:50

你點知佢知唔知姐囧,可能真係唔知都唔出奇(?)

有時d太子爺,大小姐真係落場睇舖ge話,應該堅捉wo...
Torchic╳小火雞 發表於 23-9-2011 01:50:03
我都唔會因為咁而去打魚....

如果私下賣幣比人捉到真係比人拉囧
Forte 發表於 2011/9/17 22:19

其實d場務 咪又係隻眼開隻眼閉
Forte 發表於 17-9-2011 22:19:43
咁可以賣比其他機鋪既

講返金幣
前幾日係金龍(係油麻地) 我係度打初音
迷幻就好似用20蚊唱coins 玩射魚
...
Torchic╳小火雞 發表於 17-9-2011 21:42

我都唔會因為咁而去打魚....

如果私下賣幣比人捉到真係比人拉囧
快速回復 返回頂部 返回列表