查看: 29644|回復: 457
打印 上一主題 下一主題
收起左側

~~~永恆卍eTeRnAL 誠收洗榮任玩家~~

軍團名稱:永恆卍eTeRnAL

軍團排名:全國55

rc id:7649009

軍團長名稱:傻仔乂專用

聯絡方法:1.最好CSO密語/訊息聯絡 乂新手乂
            2.樂古pm 2c27

收生準則:最好K/D 50%以上,熱愛跳躍,一般/團死正數,最緊要係常打字有品玩家

團規:1.常入團友開ge場
       2.用掛請走團
       3.唔好擅自打團戰

本團特色:有挑戰模式同埋屍2屍3 ge中手(唔敢話係高手)

其他事項: 分身可入團

命運之門
乂火之盟乂 X 永恆攜手合作

兩大軍團合作,創出最快記錄
24:04秒

本團最終的線索最佳記錄3分51秒

速破影片

挑戰模式:

陵墓陷阱1
o我是垃圾o 26:86秒

陵墓迷官1
o我是垃圾o 20:35

銀冰之魂 21:44秒

陵墓迷官2
乂新手乂 34:52秒
銀冰之魂 35:88秒

殭屍模式----跳躍技巧

屍彈飛橋

峽谷突圍跳橋底

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

有品???團長你自己都9踢人啦..
踢天之行者, 仲話" 我覺得佢個樣有問題!"
真可笑! ...
sakura_櫻 發表於 2-1-2011 16:31

第一,   呢樣野唔關我事,9踢的唔係我,你自己親自同佢講
第二,  佢9踢唔代表成團人都係,請唔好講埋個團都係9踢
第三, 團一早已經開左,唔係今日開,請唔好話咩"邊個比你開團果d"
回復 支持 反對

回應第一: 9踢果個係你自己..唔好推比人 仲記得你把聲
回應第二: 團長9踢不=成個團...上樑不正下句係咩?
...
sakura_櫻 發表於 2-1-2011 18:10

回應第一: 開帖唔一定係團長,我只係副團一個 你記得我把聲咁勁,我都冇mic
回應第二:打個另一比方,你呀哥殺左人,咁唔通你都有謀殺罪?
回應第三:你在個帖發言就已經指緊我地個團
回復 支持 反對

回應第一: 唔好意思..係我錯.我誤會
回應第二: e句野...唔洗我多解釋,,你問d正常人..佢地都會講e句 仲有  ...
sakura_櫻 發表於 2-1-2011 18:21

回應第二: 當我學識少,不過個團係一個虛擬架構,得個樣,冇話邊個大晒,邊個唔大晒,人人平等
                  上樑下樑係呢個團係冇的
回復 支持 反對

這個是什麼理念??
你咁鐘意打比喻 我就同你打虛擬架構同樣係一個架構 美國有事搵邊個出黎講??唔同搵你?? ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 18:43

你的比喻好似錯左wo,
     你的比喻係指事件,9踢唔係事,係多餘ge事。另外,9踢係個人自身問題,根本與團員冇關。唔通一個人殺左人,第二個又跟住去殺?難道從眾可以從到這樣?
回復 支持 反對

請問你理解能力是不是有問題??
我個比喻看不出有什麼問題 更不是多餘 如覺得多餘 請你指出 團長9踢既 你覺 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 18:57

如果你覺得浪費時間,咁你仲回?我重複多次,9踢係個人問題 唔關成團人問題
回復 支持 反對

請問你理解能力是不是有問題??
我個比喻看不出有什麼問題 更不是多餘 如覺得多餘 請你指出 團長9踢既 你覺 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 18:57

仲有,呢句團長講ge:你有冇認真睇葉問2?甄子丹最後都開到團,而且我呢個團從來冇講過係屍團,請認真睇多次葉問2呢套戲。比d有"point"ge相出黎。
回復 支持 反對

請問你是否小學雞?? 你係唔係想講 團長9踢唔關個團事??
skyofsoar 發表於 2-1-2011 19:21

第1條問題 請問你是否神人?隔住電腦都睇到對方係唔係小學雞?
第2條問題 我講到明晒你都唔明,你的理解能力猶如小學雞
回復 支持 反對

下 你會唔會小雞左d?? 邊個話要跟葉問2??
你要咁講既?? 人地有去接受挑戰 你有冇??
P.S 你連POINT都未知 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 19:26

團長:個point係你自己貼葉問2 d相出黎,冇話要跟葉問2
           另外,我唔係開屍團,做咩要接受挑戰?
回復 支持 反對

一看你的言語就知各下是小學雞=]
明顯是你表達能力嚴重有問題=[
skyofsoar 發表於 2-1-2011 19:29

我ge言語同你差唔多姐,只係我用多口語,你用少。唔通你又話埋自己係雞仔?
回復 支持 反對