查看: 1982|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 應該是本人最後發表的一項公告

大家也知道,奇版已請辭
而恆亦公務繁忙
只餘下我一個頗為獨力難支,而且久未露面

檢查線已掉進第八層。

現在只能發出這一項公告

首先,以往的帖子不是太過份也不追究了

由今天起所有帖子犯規者一律扣樂點雙倍增加至每個扣10樂點吧。

沒辦法,只餘下我一個人也要幹下去,但我不能像以往一樣經常在線。

亦在此希望如果有人還想本版可以維持良好討論氣氛的話便請站出來申請版主一職。

就這樣吧
回復

其實我係有興趣申請版主一職既,無特別原因只係希望自己經過既街道都可以乾淨的咁解既比喻

之但係經過上一次申請夢之航道版主一職既對待之後已對貴壇管理層及各打手版主不屑

講到自己識飛上九重天既野就唔廢話啦

其實天龍區個設定開頭係幾好既,睇下置頂的攻略部份就知,但可惜係有頭威.大部份都係"未完成"

後期定位飄忽,與版規不符.講就話無罵戰文..但睇番已檢查同未檢查之後仍有大量挑釁性主題存在.

掛名4個版主都真係咁難做到?

當我申請夢航版時曾有天龍版主到黎作出挑釁性反對,有時間係該處留連點解唔用黎分擔下奇哥既工作呢? 不解

良好既氣氛係要大家互相付出對於奇哥與天涯我早前確對你地有微言,但經過與你地討論2,3次後已覺係自己誤會

反之上文提及之該位版主我就不敢恭維啦

講番正題,我唔明既係羅一個或半個鍾(每日)出黎"認真"睇下post或處理問題有何難處
我自己用以上時間都可以仔細咁睇到3,4版同發覺有乜問題存在

當然,亦都可能係同成個壇既方針有關.
大嚴格變相趕客倒米,大鬆就變成衣家天龍版咁 4個版主都可以話工作沉重(此話無不敬之意,只係實話實說請見諒)
而其他版亦出現無人管理竟然會出現國內既色情招攬廣告m(_._)m

建議既係如果第日有人真係申請任何一區管理職位既話
把尺可以先量己身再量他人,能力悄有不足係唔係可以先上任再慢慢觀察呢?

都係果句,我就希望自己黎到呢度可以搵到有用既資料 希望天龍版能夠成為港版天龍友既一個唔錯既"工具網"
回復 支持 反對

有心有力無條件
回復 支持 反對

我想做@@
回復 支持 反對

你地唔做個天龍版一定熱鬧過之前
回復 支持 反對

管理現是既天龍有難度
其實大約有5個實質版主先夠(不包括長期潛水 不理版務既版主)

此外 聊天室吹水既人都好少
回復 支持 反對

其實我係有興趣申請版主一職既,無特別原因只係希望自己經過既街道都可以乾淨的咁解既比喻

之但係經過上一 ...
阿爾帕仙奴 發表於 28-10-2010 12:10
zzzzzzzzz
回復 支持 反對

暫時壞機 要用阿哥部機
回復 支持 反對

你地唔做個天龍版一定熱鬧過之前
nikechan13 發表於 28-10-2010 15:25
zzzzzzzzz
回復 支持 反對

我都想做=-=,我差唔多成日都喺線上=-=
回復 支持 反對