查看: 20646|回復: 131
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[DDR] 囧???依家仲有冇得咁玩

關閉 [複製鏈接]
有呀...EDIT DATA
回復 支持 反對

姐係你踩落去個下佢個制即時反應唔到....應該講感應慢左...?

其實唔知點解爆大力去踩就好少會咁,我 ...
Forte 發表於 11-9-2010 22:38

MK88個1P不嬲都壞, 而家DDR最好都係尖金咖喇~
回復 支持 反對

4格or8格?
即係我甩一堆就fail?
タキ 發表於 12-9-2010 23:35

嚴格上黎講...係!!!
回復 支持 反對

X個陣就有幾首長歌= =
X2冇左

升lv..你指雷達定係個表面lv?
表面個個lv好簡單,玩多d唔同ge歌就好快升= = ...
Forte 發表於 12-9-2010 21:11

CHAOS可以用子七、Bag或者Insertion來升
Stream的話, DDR X 上代Horatio 只要有AA就已經160
今代X2的話, 用MAX 300或者290鬼...但MAX 300今代最盡Stream得134
290鬼最盡159......=.="   而家升Stream好荏廿2, 要用888鬼來升的, 仲要囉B先升到。

至於Voltage, 有能力Combo到既SABER WING同子七都可以上100,
100後就Pluto Reliquish紅或綠, 不過今代已經有新既血Voltage歌...
POSSESSION....Full Combo後直上200 Voltage, 今代Voltage唔難升...
回復 支持 反對

saber wing都係照舊綠腳fc就100囧?
POSSESSION expert好難跳wo....
依家有d咩新ge歌可以升到voltage ...
Forte 發表於 13-9-2010 06:24

Voltage最易一係就Pluto Re.紅腳一係就SABER WING
回復 支持 反對

什麼Dance Evolution?
我只聽過熱舞Online同DDR ...
回復 支持 反對