打印 上一主題 下一主題
收起左側

[日韓] 日本女子搖滾樂隊 - SCANDAL スキャンダル Fans Club

話說要在這麼多歌選5首最喜愛的也有點難度
雖然說頭4首已經是鐵打的愛(?)
----------------------笨 ...
`Kuttasu; 發表於 15-8-2010 01:37 PM
mami 彈baby 好勁 (汗

咁多歌.. 好難選5首 / . \
回復 支持 反對

你等他回來發個一萬字的帖子出來w
`Kuttasu; 發表於 15-8-2010 01:47 PM
我作野好屎的 點吹到一萬字 ..
回復 支持 反對

唔計新碟(TEMPTATION BOX)的話..

我最鐘意的歌就是..
恋の果実
SCANDAL BABY
カゲロウ album mix
瞬間センチメンタル
涙のリグレット
( 其實仲有好多的 /. \ )

恋の果実 ; 我是在 Mezamashi Live 聽到的
第一次聽呢隻歌 我已經入魔了
我就立即上網dl碟來聽 .. 日日狂聽
http://v.youku.com/v_show/id_XMTczNjYzOTQ0.html
(最後的一首就是 恋の果実; 約32分鐘)

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 1234 才可瀏覽,您當前積分為 0

SCANDAL BABY 這首..
我是剛剛認識scandal的時候 dl 碟聽到的 (BEST★SCANDAL)

カゲロウ album mix 這首..
我是在Youtube的ACG09聽到的
第一次聽.. 已經覺得好正 ^^ I LOVE U

瞬間センチメンタル 這首.. 是我認識scandal的開始w
話說... 有一天,我無無聊聊咁上Youtube 搜尋 鋼鍊既歌
發現到 鋼鍊ED4 的歌 原來是一隊女子band隊唱的
看到"瞬間" 這個PV 覺得佢地好型w
開始起她們底w ;Q

涙のリグレット 這首是我最鐘意的
PV內容同歌詞都很好..
我第一次睇 涙のリグレット 既PV
差少少喊出黎, 因為mami <<
mami 喊得太真了 / . \

打住咁多先啦 ..
回復 支持 反對

我最鐘意ge歌係
sumsumchow 發表於 15-8-2010 02:37 PM

到你啦.. 快po出來 :lol
回復 支持 反對

太可愛了 / . \ 小HA啊

你地買了 TEMPTATION BOX 未啊 ?

CD WAREHOUSE $108 有初回碟 + 大海報送啊

回復 支持 反對

未啊,5係$120咩?
sumsumchow 發表於 15-8-2010 03:07 PM

好似減左..
要同信和鬥平 ==
回復 支持 反對

post左lu= ='''
sumsumchow 發表於 15-8-2010 03:07 PM

Shingin sun
Midnight Television

回復 支持 反對

沙田新城市7褸果間有得賣叫咩名= =?
sumsumchow 發表於 15-8-2010 03:14 PM
唔知洗唔洗訂..
港版 TEMPTATION BOX
回復 支持 反對

唔洗訂因為已上市現貨發售中= ='''
sumsumchow 發表於 15-8-2010 03:22 PM

我見佢好少貨 ;P 有機會無晒海報
回復 支持 反對

原來 SCANDAL FIRST LIVE -BEST★SCANDAL 2009
有收錄 secret base~君がくれたもの~ MV
下個月有錢要買 我要儲scandal 既PV

我都好鐘意呢首.. 翻唱ZONE的名曲

http://www.dailymotion.com/video/xd3uv0_sc-secret-base_lifestyle#from=embed
回復 支持 反對