打印 上一主題 下一主題
收起左側

[已重設]HK Nakuz RS 的 Friend List 已經爆滿 !! 多謝大家支持 !!

Elysian Moon-------我唔識
Sweet Life--------KNIGHT,2ND PLAYER MOD IN HK......第一個是前版主狗
Rubidium-Rb------RURIKA BLACK 改名版.友壇前版主,與本版版主AMY關係良好,惜因友壇內訌而另其另投樂古
Alaewong--------前HK PK TEAM LEADER  (我係VICE XD)
Thx Arus-------呢個都唔識抵打,夕陽下的光輝,又稱POORMOON,是CF的LEADER之一
Ff S Chris------呢個都係唔識抵打
Chiesagill---------早年最強的F2P SKILLER..不過早在早年已退隱,CELESTIAL FORCE COUNCIL
Raylam--------人稱雷E,HKSOD (NAKUZ合併前前身)RS版開創版主之一
Ba Nok-------早年CELESTIAL FORCE的靈魂人物,其女友BONNIE也是NAKUZ的常客,是各版主所敬仰的大哥大,已QUIT
Akac-------我都唔識LOL
Kome1989------早年到而家仍然活躍於NAKUZ及RS的F2P特強SKILLER.....已達到124的CB 和13XX的TOTAL,在F2P中是強手,早年活躍於WILD, 曾效力於CF,ZK,FE, SOK等勁旅
JHongKongC-------JC JEFFERSOM,人稱媾女王.因為D女都比佢溝晒,所以而家媾唔到女要玩RS
dO_omedrank-------CLMAK,早年到現時都活躍於RS及FORUM,早年曾因小事口不擇言而遭各人圍剿,然而現在緊言慎行,尚可在NAKUZ立足
至於CLMAK 被列入此列,我也不知其所以=]

搵人幫手填埋個兩個

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
燎原火 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

點解果個blue sky成日開口一黎就ON(8+1)點解可以保住佢個笑臉
而Mr J人品比較好 點解佢又會係Unrank呢
我地 ...
Clmak814 發表於 9-5-2010 09:28

我打出黎個D唔係做BRONZE STAR既原因,只係介紹
回復 支持 反對

你係咪quote錯左?
Clmak814 發表於 9-5-2010 17:54

JC做銅星既原因可唔可以改改-.- 因為靚仔而做高階未免太.. Lol

無QUOTE錯

BTW,邊個話因為佢靚仔先做高階?你聽邊個講?
回復 支持 反對

唔好再繼續吋我得唔得 /_\
jcjefferson 發表於 9-5-2010 19:08

我都唔想嫁=]

係比人誘導JA MA XD
回復 支持 反對

講下笑JE
就話比人誘導
我發覺我講咩野都比人針住
我都冇晒地位..(跟本冇地位) ...
Clmak814 發表於 10-5-2010 03:21

說笑而已,別那麼認真=]
回復 支持 反對