查看: 3234|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 關於特快乂Express培既事

關閉 [複製鏈接]

身為車隊隊長 我係時候講2句
我已經同特快傾過
佢話本來都係打算玩下
結果有一d玩家係都要搞大件事
跟住佢就演變成報復行為.......
不過大家諗下
佢撞人 佢係有錯
但係有d人
如果撞幾下就要發火
又要爆粗又要搞大件事
仲要借題發揮
跟住又要膠培前9培後咁叫人
我只可以講句你俾人撞係你抵死

我係度希望大家大事化小
亦幫佢向大家講聲對吾住
特別係yan子火炮個d
我知你地係咩人
亦知特快做得有d過份
希望大家可以俾次機會
一人一步 你地吾好再話人膠培
佢真係好吾鍾意人咁叫佢

p.s.
如果有一小部分玩家
不知進退咁恰人
到時又要串 俾人撞又要post上黎
吾好怪我發火
回復

我只能說那人的行為是極度幼稚 如果佢肯反省一下自己既行為,語言 要大家重新接納他 也不是不可能的
回復 支持 反對

我同真正受影響既人講對吾住
我都明白佢一開始亂撞人過左火

但係我知有人想借題發揮
離間大家
名我吾開 但係希望佢地吾好再咁
回復 支持 反對

我只能說那人的行為是極度幼稚 如果佢肯反省一下自己既行為,語言 要大家重新接納他 也不是不可能的
99001 發表於 22-12-2009 21:28

金日我等緊33 都係咁比佢撞  醒目!
回復 支持 反對

你係邊個?
撞你?
可吾可以po張圖出黎?
回復 支持 反對

星雪 整體上我係支持培改過自身既 但可能短時間內都未必可以全部人接受佢
由其係俾佢搞過既人
但我認為某玩家話佢係狗就太差了
雖然佢係幼稚 那又如何?他也是人
縱然佢係煩
我亦向佢道歉 我有次俾佢撞完問候過佢家人-3-!
回復 支持 反對

希望大家都可以明白
特快做人可能吾夠圓滑
但係佢吾係昆狗
吾好把佢同[狗]放埋一齊
回復 支持 反對

佢話本來都係打算玩下                   <==講句玩下就想了事,你太天真了
結果有一d玩家係都要搞大件事         <==真正搞大件事的人是培
跟住佢就演變成報復行為.......          <==真好笑,e少少都叫報仇?
不過大家諗下
佢撞人 佢係有錯
但係有d人                                 
如果撞幾下就要發火                          <==當你做任時就撞到你次次miss,你會點?
又要爆粗又要搞大件事                       <==唔想被人爆粗就咪玩d on 9行為
仲要借題發揮
跟住又要膠培前9培後咁叫人              <==唔做膠事就突然叫你膠?
我只可以講句你俾人撞係你抵死          <==你收x,官官相護

我係度希望大家大事化小
亦幫佢向大家講聲對吾住                  <==要講就自己講,要人講就無意思
特別係yan子火炮個d                         <==咩個d,講清楚d
我知你地係咩人                               <==講清楚d
亦知特快做得有d過份                        <==有d? 我絕對反對,是極度過份
希望大家可以俾次機會
一人一步 你地吾好再話人膠培
佢真係好吾鍾意人咁叫佢                <==唔想比人叫膠咪唔好做膠事

p.s.
如果有一小部分玩家
不知進退咁恰人
到時又要串 俾人撞又要post上黎           
吾好怪我發火                                 <==你發火?我們e+對住膠培就真是發火,發火好威?
回復 支持 反對

唔知星雪有冇睇過培問小原西BUG的事那POST....
就知道佢係幾甘好笑.....甘樣子同DOG都差不遠了...原諒我甘直接...
回復 支持 反對

其實我都覺得我地都有d過份=.=
培有錯,但唔代表我地可以狂唱佢...
我為我之前開post話你講聲sorry~
我地做朋友吧~
回復 支持 反對