打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 自由152(MR.Q)

個個  係game到話自己幾咁神.  出到黎打到  6g我都 佩服了z_z
可惜我唔係香港 ;十
回復 支持 反對

21# ☆h!ag★   出到黎打到5成都好了 同埋冇人可以場場做到200萬啦
回復 支持 反對

算啦,威,d人係咁....講到要出黎玩,又話唔係香港,都唔知係唔係^^
講到自己有幾神?使唔使我錄雙視頻(即手部錄像)俾你睇^^?
6g^^?勁野bo,可惜我唔係五花或者老寧啦,8-10g,我都一定做到既^^
如果你黎香港,不如我俾返車錢同請埋你打機又點話姐,大前提係你肯出黎就行了^_^!!
回復 支持 反對

請不要引起罵戰
不然要關題了

Cyber Lover 咁既成績我做到 lol

Mrq 不能了
回復 支持 反對

yo man 不是罵戰;ZZ  學#23所講 我都唔知你係唔係真係請ge^^.
而且你都可以黎澳門啦.^^  任簡一間網吧又點話姐. (理論說話.不是罵戰!)
50%p嗎. 去一間好一點的網吧. 我場場也能做到. 在家只能3.4 場做到一次
回復 支持 反對

50%p??50%分數wow,你get 錯 臭威 講野!!!!!^.<
而且我唔係想引起罵戰,只不過既然你唔信我做到咁既成績的話
我咪出黎做場俾你睇囉,就係咁簡單!!!^^
況且,只要你肯出黎香港^^,我肯定會包你車費同請你打機嫁^^
如果要我出澳門,我ok的,但澳門d機,我未用過....
不如你出黎香港一次,我去澳門一次,咁樣我覺得公平d^^
回復 支持 反對

冇錯 我係講緊分數
回復 支持 反對

馬後砲z_z   你話做50%  咁係咪包括50%p  50% 分呢0.0?
回復 支持 反對

你自己睇下22樓 我都講埋冇咩人場場打到200萬 = = p到50%? 單手都得啦
回復 支持 反對

50%p??姐係23-24p嫁啦wow??嘩...呢d野,港服唔少人做到囉@_@!
而且我係香港大部份網吧(除i-one)都做到至少30p^^
係呢,幾時約個時間出黎^.<??
回復 支持 反對