查看: 3816|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] DEL

打王出埋d廢野
死左扣經又扣得多 勁難先升得返上去
搞到我依家好悶- -
想問吓你地有咩動力去upLV嫁@@
啊kin 發表於 4-9-2009 01:54

邊個叫你玩PK ser 呀, 我玩和平 ser, 又好升又可以打架, 內掛安心, 永遠唔怕扣經, 超好玩. 轉過黎玩和平 ser啦, 包你開心晒.

而家諗緊買咩神獸元神和外型, 頭痛中...
回復 支持 反對

關咩事-_-?
我估根主意思係 打王 死左 扣經...
乜和平ser 俾怪打死唔扣經-.-?!
幽伯 發表於 4-9-2009 12:07

玩家會俾王俾怪打死? 唔係掛?

係天羅傘set 好低血回城, d王 d怪咁低攻, 點會俾佢打死呀.

佢意思係俾其他玩家pk 死亡扣經多.
回復 支持 反對

-.-唔好搞gag 你識唔識架...
pk ser 殺人死左都唔扣經架...

p.s 俾王殺死 有咩問題? 你未打過d 勁王渣? 打黎打去都係 怪既頭目?
80區 王 6百防 都死啦...菁英怪 少d 防, 行入d 都俾怪圍死啦....
係你唔打 ...
幽伯 發表於 4-9-2009 14:26

向人pk 但俾對方殺死唔扣經, 呢個我真係唔知.

我只有50幾lv, 講真80區我真係未打過, 但打英青, 42幫任王, 大害, 海妖, 狂十兒王..等, 真係好易打, 好冇癮, 我打殺戮戰場仲好玩.

我暫時只有300防禦, 不斷升緊.
回復 支持 反對

我既動力係60lv  買隻赤羽雞玩     e+得50  慢慢沖上去-.-
kwan19407 發表於 5-9-2009 18:12

我昨日都買左隻獄犬寵, 勁型. [[onion_10]]
回復 支持 反對