查看: 20191|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] §戀火ξ 家族專收騙子?仲要藍名~0~

呢個人好耐之前add我msn話想要果ac,
佢話第2日比到點我.之後佢無再搵我.
前幾日佢仲add我問我邊個.今日就話我呃佢點-,-
佢勁舞名::
§戀火ξ 家族專收騙子?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
因為我同緊人玩.叫佢on勁舞入黎講.
好串.講哂粗口~_~
佢話住元朗.又話乜佢屋企人係黑社會.要搵人嘈我地.
又話乜唔驚我地.話佢on人地果ac.果msn icon唔係佢本人-,-
講講下佢.佢就係度扮大方.話乜38點當送比我.
我當然嬲.佢家陣當我咩.黑衣-,-?
之後講講講.佢終於誠實甘話.佢無比過點我[[onion_62]]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

請睇對話[[onion_52]]
按圖放大

回復

得10碎-.-?
真定假呀..轉得咁快ge"
開頭仲好串咁.後尾咁快又爆晒d野出黎-.-
回復 支持 反對

得10碎-.-?
真定假呀..轉得咁快ge"
開頭仲好串咁.後尾咁快又爆晒d野出黎-.-
索珈=]] 發表於 17-8-2009 01:18

中間有d對話係勁舞無影-.-
回復 支持 反對

唔系化=.=條友都KAIKAI地
回復 支持 反對

唔系化=.=條友都KAIKAI地
`★babIi雞=) 發表於 17-8-2009 01:32

yayaya.佢kai的.小心佢睇中你ac再呃你a_a
回復 支持 反對

原黎厄人AC會關系吾系大陸落黎事既:O)

慳D拉小朋友:O)
回復 支持 反對

佢話你呃佢 又冇po出黎論壇 你洗乜出黎講  個個小小事都開個po 版主咪忙上加忙 吾好乜都開po攞彩la ok?
回復 支持 反對

原黎厄人AC會關系吾系大陸落黎事既:O)

慳D拉小朋友:O)
○Mandy○ 發表於 17-8-2009 01:49

唔明-.-
佢話你呃佢 又冇po出黎論壇 你洗乜出黎講  個個小小事都開個po 版主咪忙上加忙 吾好乜都開po攞彩la ok?
.苙aaa`×] 發表於 17-8-2009 07:10

唔post出黎大家點會小心?
回復 支持 反對

﹡哇;佢仲係係女仔黎?

﹡影衰晒我地D女仔- -;!

﹡勁舞係咁多膠人= =

﹡估唔到今次係個女仔;OMG
回復 支持 反對

yayaya.佢kai的.小心佢睇中你ac再呃你a_a
琳琳琳;D 發表於 17-8-2009 01:35

@_@古唔到d昆狗咁狼死,.不過小心駛得萬年船,.小心d就唔洗比人昆咁慘'xd
回復 支持 反對