查看: 6551|回復: 110
打印 上一主題 下一主題
收起左側

勁hi遊戲 超讚

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

說了也不聽
唯有關題
討論巨商問題應該去巨商版
而不是這裡

另外你2位一人再扣100樂點,
因為太多連帖,
希望你們可以注意一下討論氣氛,
以及所用字眼
回復 支持 反對

算=3=有排比人扣樂點-3-
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:28

會扣架咩=.=
扣呀扣呀,扣飽佢囉,夠膽封埋我樂古ac呀笨,依個都唔知咩論壇黎,連貼都唔比?
我係其他論壇狂玩連貼d版主都唔夠膽出聲啦,郁少少又扣分,封我ac吧,come on
反正我都唔係點玩樂古,d樂點又廢既,你鍾意扣幾多就扣幾多,你封左我ac之後我再開新ac玩你吹我唔漲
仲唔放心封埋我ip唔比我入樂古呀笨,之前我比好多論壇封ip,我有破解入得返,版主+管理員點都吹我唔漲^.^
仲有我話埋比你聽呀版主,我同佢嘈咁耐我有90幾%係存心為呃post架
我天職係反連貼扣分依d咁無理既規則
最憎d版主,淨係識扣人分,唔見加下人分,我做版主管理員個d,見到好少少既貼我就加爆佢分啦,你見到咁多好既遊戲都唔加分,係咪膠?

評分

參與人數 1樂點 -100 收起 理由
kin111 -100

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

嘈嘈下升埋17級會員= =呃post成功
回復 支持 反對

講多d比我知冇區^_^
=3= 變了嘈交 去巨商嘈都唔得啦 傻仔@w@
總之總結 囧之小子因為生活逼人!而瘋了 我唔信 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:15

我都黎總結,跟住就落街買m記:
因為我一早知有朝2,而simon死都唔信我,話我亂吹,所以我個心一直都有條刺,好想佢信我真係唔係亂吹出黎 完
回復 支持 反對

你都汁左啦=] 買幾點先^^ 一定是很難草的了(對你說)=.=
你昆人點數啦去kaka
係米=3=你不是窮到痴了線呀= =
...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:13

雖然比巨商d點平,一個禮拜只係用95蚊,但係都係用好多錢
我份人絕對唔會昆人任何野囉,任何物品,game錢,點數都唔會昆,因為我都好憎依d昆狗
我憎我呀哥唔奇,佢對我既態度真係好令我黑佢憎,佢份人又易發火,斷左線又發火,咩事唔順境就發火
d人唔信我梗係要憎佢啦,比著你,人地唔信你,你個心會頂住左,好想一定要對方知道你講既係事實
掟鏹水係犯法野,我唔會做犯法野
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

好多自信心?就唔會咁 kaka
我在審問你唷-3-知唔知咩野外定向呀! 網游佬~
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:11

唔知喎,你咁叻你講我知囉
回復 支持 反對