打印 上一主題 下一主題
收起左側

============[關]

關閉 [複製鏈接]
我搵緊第二 d forum 喇, 如果冇既話, love 既 friend 已經答應左我地,
如果決定走, 除時可以開一個 rs 專區比我地.. 我決定走了....

係到做版主又唔係有糧出, 大家做版主都係義務性質去幫自己版既會員,
我覺得冇必要去什麼版主區報到的..

若果大家真係決定走問你地既朋友就有我既 msn 到時比 link 大家走人
回復

2# cool_snow  

咩係LOVE?
咩論壇黎??
小馬仔 發表於 5-6-2009 01:21 AM

love 唔好一個討論區, 係而家玩緊 asiadog account 既人, 佢有一個朋友自己
有一個 forum 個人流都算多, 如果我地真係決定離開, 除時可以開 rs 版比我地
回復

#2:若果大家真係決定走問你地既朋友就有我既 msn 到時比 大家走人

不如用pm的方法比 link啦,因為唔係個個都有你msn。同埋如果大家一次過add你msn,應該幾混亂。 ...
天空神鋒 發表於 5-6-2009 02:10 AM

如果冇我既 msn, 可以入我地 rs game 既 clan chat, 除時走人的話, 我地 game 內既 cc, 絕對不會受到樂古影響的, 我地既 clan chat channel 係 "Hk Nakuz Rs", 遲下我地轉討論區的話我地既 clan chat 亦會作出更改,
希望支持我地既各會員多留意及進入我地既 rs game 聊天頻道
回復