查看: 135485|回復: 630
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] アラド戦記[日版已封ip 要用vpn玩]

哇= =又開多個post,不過呢個post真係清晰d^v^
我想問d野,日版既炮槍同大陸版,技能上有冇多d or 少d?聽說日版有新招架- -
我大陸版39lv啦!!!!= =好難升.....................
回復 支持 反對

唔係話難升ge...但係打圖打到悶= =雞水咁少exp.....
報告,岩岩dl左日版....依家裝啦!!!亂碼囧.....
裝完再問你地咩ser!!
"玩日版需要在控制台修改
控制台>地區及語言>進階>unicode那邊選日文....重新開機後就可以進game了
如果不改gameguard會擋你"
is it a must?= =轉左會點?我部機會唔會亂碼之類個d?

回復 支持 反對

唔緊要啦=3=咁日版轉番玩玩國服版會唔會要重新開機先?
回復 支持 反對

等緊佢個email,咁耐架,廢架?! ==好惡....我裝完啦!!!
完來唔洗email.........喂喂你地起咩ser架?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

大哥= =答埋我你地起咩ser先啦= =
內心掙扎緊用光劍定用番炮槍好............搵人比少少少少意見
回復 支持 反對

我見國服...d紫裝光劍貴到無倫= =買唔起....但係光劍真係好用ma!!日版都係咁?係唔係比其他劍貴d?例如一把20lv紫光劍平均幾多錢?
炮槍又係擦圖高手......唔用又好似好哂,但係國服玩緊....
決定啦!!!光劍!!國服玩大槍,日版玩白手!!!
依家更新緊........
仲想問一個可能好醒目既問題....m群係唔係+落msn......?
回復 支持 反對

緊急緊急!!!= =
我想問
"玩日版需要在控制台修改
控制台>地區及語言>進階>unicode那邊選日文....重新開機後就可以進game了
如果不改gameguard會擋你"
係唔係一定要轉呀????????我轉完之後開機,佢話windows從嚴重錯誤中復修過來咁...我好驚= =
係唔係一定要轉日文???唔係我唔轉啦,唔該快d搵人答,plz!
同埋點轉視窗化???

回復 支持 反對

其實好似仲味有人答我之前個2條問題= =
不過算啦,我問左我個朋友,佢話一定要轉日文.......難道我真係同日版無緣?因為我部電腦唔係得我自己用,家姐都要有...為左打機轉左日文,我覺得好似好衰咁=3=等我諗諗先........朋友說dl左落黎唔玩好似好哂(有道理...)諗諗先
視窗化仲係唔識呀喂喂!!教教教教教我!!!

依家諗完啦,都係轉= =因此我試左,都係無咩影響,無事發生!!搵人帶我升lv,低lv好難頂...........唔該哂^v^
依家自己打緊....2lv

回復 支持 反對

親愛既battle哥,可以帶我升嗎?[[bao_30]] ?
算啦你得閑先啦~~~~我依家5lv喳=3=
名字叫 x鬼塚x
回復 支持 反對

唔緊要= =我依家有人帶緊...13lv啦=3=升得好慢.......
我想轉白手!!!我要加油!!!= =
回復 支持 反對