打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 刑天門勁d定毒龍教勁d??

如果大家都有大技GE話一定係刑天玩哂  仲有樓上果位人兄我想同你講毒龍隱形 一下刑天斬OR戰神怒吼打一下就會出返黎  比你再高LV D 去到80LV 毒龍根本就唔夠防 勁易比刑天秒 毒龍有招技封技8秒 不過刑天到左80LV一樣有技封8秒仲要係唔洗等 加爆左一千飯圍 所有野封技  比你暈左先一下大技開返咩事都無 除非你一開始封到佢技先 就算封到8秒之內殺佢唔死就係你死期  不過一般黎講 封技果招刑天係快好多    隱形唔係大哂 只要隱緊形一中技就會現身嫁啦
回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

哥哥仔 我想同你講毒龍就算加爆暈技都係得8秒邊有15秒錦多= = 你對刑天根本上就無得拖 佢一暈你沖左過黎你點拖   P.S 封技只係封內功 刑天只係會無左 暈人果2招 同 刑天斬果D 姐 仲可以用殺招 你地唔好睇少殺招 我成日同毒龍P 都係玩殺招就殺左佢 本身刑天 有2連 第一LV 就25%  2 LV就去到35% 嫁啦   再去到75LV 3連  25 % 你用殺招果時 撞岩你果下係3連     本身當你一千攻  用左大殺招 加多40%  姐係 1400*3=4200  只係一招技你都無左 4200血 毒龍仲要少血 點打?    同你地講去到90LV以上風雲係玩哂    佢一下 (出技唔洗等10秒回一次)千引萬江流 去到 95LV 6段果時  300%內功傷害(無可能錦少) 一段扣你2千血  6段會係2秒扣哂 仲要無視你化勁  除左 刑天去到後黎多血夠頂佢一招之外都無咩人夠頂   (注意我 刑天玩7力19體 去到 E家95 LV 先得萬3血  你毒龍果D 點定佢一招技??
回復 支持 反對

回復 30# 的帖子

其實呢只要你一暈刑天就開大你會點? 仲有E家有化魔單我食左化魔單試過上到76 化勁 試問毒龍毒我點會痛   你話食血果度好有問題 咩你唔知75LV 有得升封人食補血GE技嫁咩?? 85LV GE話刑天斬3陪攻一下都斬你3千幾4千幾啦  仲有80LV刑天係有封技嫁   仲有開緊殺招 3連會難出D? 唔係波係用殺招先會易出D 嫁- - 唔信你升個刑天玩下就明
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 20-11-2008 22:36 發表
讚成!pk講技巧!內毒有神品裝d防都高到pk喇!你刑天玩外功!打落去對神裝冇得(包你神武)反而內功-傷係e隻game真係唔多而且刑天冇加氣防內傷仲要突低!比毒龍落毒打根本扣好多血!至於要p得贏唔贏要睇技術!唔係有咩門派特別 ...

其實呢你封技出緊果時我諗我開一下大技都會快D 嫁LO == 我試過同一個全神品+6 GE毒龍打過 普攻打佢都有千幾(我2千幾攻) 我只係暈佢2 次  所一下刑天斬佢已經死左LO -- P.S 佢8千幾血   你話有咩門派特別勁? 同你講 風雲去到95LV之後要秒人一定唔係難事
回復 支持 反對

回#32,毒龍有封內..封左內連大絕都出唔到喇仲講咩還擊呀!
回#33我諗你攪錯左d野!我地比緊刑天同毒龍唔係風雲!仲有神品6級裝仲8000幾血佢咩毒龍呀我識d毒龍90幾100有唔系都破1m血lo!佢地內功都有400幾500呀!佢地19敏7 ...
乂雪吹風 發表於 27-12-2008 23:45

我想同你講 封技果時唔洗時間? 你一暈我開大 你除非敏超高 1 秒之內封到我技唔係你有咩可能有時間封到我  E家我已經轉生70幾LV啦   我E家用爪都上到2900幾攻 仲有你內毒龍全身神品6階都無咩可能上到400內功傷害  你話隱就打唔到? 我一下刑天斬你就出左黎啦 刑天斬差唔多打哂成個PK 區  600飯圍PK區都係1000飯圍  仲有 封技能果招都800飯圍啦  如果轉左身你真頭無可能有得打 刑天一招解毒 你點毒 --   你話1千防就殺唔到?   唔好引我笑 我同D 1200幾防GE毒龍打 一樣打得痛佢 佢寫勁100幾 我一樣打到佢一下600幾 700  P.S 我E家2萬幾血 (無補師技能)  
記住我只係用緊爪 唔係用槍 我D FD 用槍果D 個個都3500幾攻 我E家同D 同我差唔多LV GE 轉生毒龍打
我食完化魔天單 變左81化勁 企定定比佢地打 得閒開下封技同 抗毒 比佢地係咁打 都打唔死我 我食藥10.50秒 3千血   我同佢打10秒之內就KO左佢
回復 支持 反對