打印 上一主題 下一主題
收起左側

樂古樂點換 gash點 !! 詳情內進 !!

原帖由 orz﹏ 於 28-2-2008 19:36 發表
之前更新Discuz! 6.0版本時把一些名詞轉換了
活躍 → 積分
積分 → 樂點

雖然是這樣
但是跟別人說『分』大部分也會當成樂點

你說得對 !!

:loveliness:
回復 支持 反對

原帖由 小俠仔 於 28-2-2008 20:35 發表
你開戰?

唔換既其實可以唔出聲!
是嗎?

gash 點= 現金交易?
我想問!! 有人用瑪奇入面既野換hkd ?
有 = 現金交易喎你地!!
明?

係一個間接同直接既關係 !!
你既邏輯又有問題了

用錢買點係二世祖
你講得岩

但係我有咩?
我就係唔想用錢先用樂點換

明?

依家彩虹比率係1蚊=630卡
你明?

幾年前知既野拎出黎講?
咪傻了  仲細咩

有人同我交易要同你報告?
要填form交俾你睇過先叫有?

你真好野?

有冇交易關唔關你事?
你換定我換?...

唔換係可以唔出聲 但你要人同你換 你唔解釋清楚d叫人點同你換 人地唔明問下你 你就話唔明你既事 仲問人有冇讀書 你咁冇禮貌 我問你有冇讀過書就真 
人地係話有一半係金錢交易姐 你咁緊張仲咩 而家要關你post喇咩?邏輯有冇問題唔到你一句話就可以斷定
如果憑一句話就可以斷定 我可以肯定咁講 你邏輯很有問題
用錢買點係二世祖?你果然邏輯很有問題 點解用錢買點就係二世祖?係咪二世祖就憑有冇買點斷定?邏輯果然超有問題
你敢話用錢買點就係二世祖 咁人地就算想換都唔會同你換 咁人地同你換果個咪係二世祖?人地都係用錢買點同你換呀..
你講野有冇經過思考再講架?
依家彩虹比率係1蚊=630卡咩?你之前唔係話1卡比$650 仲咩又改口呀 你冇玩開果隻game你都唔知比率啦
有咩咁出奇 幾年前?無3不成幾 證明你冇睇清楚喇 人地話半年
回復 支持 反對

原帖由 -峰- 於 28-2-2008 23:04 發表

唔換係可以唔出聲 但你要人同你換 你唔解釋清楚d叫人點同你換 人地唔明問下你 你就話唔明你既事 仲問人有冇讀書 你咁冇禮貌 我問你有冇讀過書就真 
人地係話有一半係金錢交易姐 你咁緊張仲咩 而家要關 ...

o

我解釋清楚了  佢有換嗎?
根本一開始佢就冇心換  對嗎?

佢話有一半係金錢交易?  佢咁緊張做乜姐 , 關題個個又唔係佢
唔洗佢話我知喎

仲有
係佢話用錢買點係二世祖!!
唔係我  我係駁返佢咋

唔該你都睇清楚先好講

第3

彩虹1年至半年前已經係 1蚊500卡拉
當我冇玩過嗎?
講錯就係講錯

冇玩就唔好亂講
人地話你知都唔好盲目咁信囉 ok?

講錯左 人地只會當你唔識野

笑死人:lol

回復 支持 反對

原帖由 乂夜影風乂 於 28-2-2008 20:41 發表

算是一半有現金的交易
是一半而已
請看清楚
至於用hkd來買物品
這個論壇沒有的
紅字的那句,你會得罪很多人的

呢句好似係你講的

我有冇搞錯左?
回復 支持 反對

原帖由 小俠仔 於 29-2-2008 12:20 發表

o

我解釋清楚了  佢有換嗎?
根本一開始佢就冇心換  對嗎?

佢話有一半係金錢交易?  佢咁緊張做乜姐 , 關題個個又唔係佢
唔洗佢話我知喎

仲有
係佢話用錢買點係二世祖!!
唔係我  我係駁返佢咋

唔該你都彩清楚先好講

第3

彩虹1年至半年前已經係 1蚊500卡拉
當我冇玩過嗎?
講錯就係講錯
人地話你知都唔好盲目咁信囉 ok?
冇玩就唔好亂講

講錯左 人地只會當你唔識野

笑死人

你係有解釋過 但係人地一話唔明就話係人地既事 咁姐係你解釋得唔夠清楚啦 人地就算一開始冇心換 你唔比你解釋到佢明白清楚晒果時想換咩 唔通人地未了解清楚樂點有咩用就同你換?你睜大雙眼睇清楚 人地幾時有話用錢買點就係二世祖??呢句說話睇黎係係你回復都先睇到 人地係話唔會''亂花錢'' 咁姐係證明佢冇講過啦 係你睇錯?定係你心中認為買點就係二世祖 所以你一睇到佢講既野就誤解左佢既意思?我諗唔洗講 大家都睇得好清楚啦 咩叫彩清楚先好講??笑死人;P
哎呀...你玩過好勁咩?係瑪奇區講你最熟既彩虹野 你梗係最叻架 哎呀..1年後由1蚊比500卡變左 1卡比650蚊咩 變得真快 你唔好一直逃避我問題啦 你之前唔係話1卡比650蚊咩?咁你呢d係咪對彩虹知識貧乏?可唔可以話我知
而家又係邊個講錯野呀?1卡450蚊 呢d係唔係叫做唔識野?係咪笑死人?;P

回復 支持 反對