打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創]職業攻略

Originally posted by ~亞榮~ at 2006-1-21 18:18:
呢度係俾大家討論/講出大家既經驗
講得好會加分..可重覆

我講超魔先啦

超魔係一個屈機勁,魔攻,魔防都高既職..
好多招都好勁..好屈..
但係衰在唔多血同埋防唔高,但係pvp team打or打王 攻守城有超魔就好好 ...

呢個真係有幫到好多人去玩超魔既
不過呢 經過我係私服既試玩呢 其實崩裂唔係廢技來既
崩裂係可以對刺客 對流氓既一招必用技來
因為係係地打上去 所以對隠匿 有用 係地形魔法 打到偽裝 同埋 暗影追縱
不過係公服既話只好用3lv 因為 公服用5lv 吟唱好慢

Originally posted by 周星星123 at 2006-7-22 01:41:
之前我玩私服有試過下玩武僧,分享下,唔岩唔好怪我

武修多數人都會玩阿修,因為一下秒殺
但係武僧本身血唔多,易死
而阿修本身攻擊力極高,差唔多任何人食一下都死(除左十字軍同騎士)
我係私服用左兩日時 ...

其實呢個都係1個好貼來既 不過呢 int1 真係唔夠 致小要有30int 先得 如果唔係太低攻la
仲有 v 太高都係唔好 因為鍊金呢個職ar
如果係係str 80 dex99 vit 應該會有70左右既好似 如果加30入int  vit 都仲有50 都仲有12xxx~13xxx血左右la
dex因為真係太高la 而str 太低 所以要補入str 8x連加成到10既倍數就得既la
我係私服既配點唔同你  因為佢有貝雷傑卡 所以係個私服既配點我唔同你地分享la

[ Last edited by 明友仔 on 2006-7-28 at 03:39 PM ]
回復 支持 反對