樂古Nakuz

標題: [原創]自製準星輔助器 - 盲狙既好夥伴(加強版) [打印本頁]

作者: Peter9104    時間: 5-11-2012 21:40
標題: [原創]自製準星輔助器 - 盲狙既好夥伴(加強版)

大家有無試過玩盲狙點射都射唔中?
大家又有無癡D野係個MON度玩盲狙呢??

呢樣工具幫到你
教你DIY整一個“準星輔助器
快捷,方便,環保!

開始製作~

工具:

1.筆 (藍色CD筆/螢光筆/你覺得你睇到既顏色筆)
2.剪刀 (*必須*)
3.膠紙
4.依照型號

=========================================
型號1:

1) 首先揾一塊同你個mon一樣大小既透明膠片
2) 跟住係中間用筆畫一點
3) 跟住托係mon既下面

4) Finished! 盡情地盲狙吧~

==========================================
型號 2:

1) 準備一塊無用既透明膠片

2) 將佢剪/切成你想要既大細(當然吾可以細過個準星啦~)

3) 係上面畫一點(中唔中間都無所謂)

4) 用膠紙/blu-tack(最好唔好)癡係個mon既正中央

5) 搞掂~
==========================================
型號3:

1) 首先問啊媽攞一塊保鮮紙(幾大都ok, 但系個闊度唔可以少過10cm)

2) 跟住係張保鮮紙上面畫一點

3) 然後將張保鮮紙貼係個mon度 (有一點要注意既, 如果你個mon有癡mon貼, 就要將張保鮮紙掛係個mon度)(由於e部電   腦無開到, 所以攞咗張白紙做Background~)

4) Finished~
少少心得:
我本人最推薦型號1, 因為D影像失真得無咁多, 但係其他既我都測試過, 都幾好用, 唯獨是型號3張保鮮紙如果你掛係度既話, 就儘量用膠紙癡住上下, 因為張保鮮紙一有皺紋既話, 會無咁精確~

而型號2就方便帶出街, 去到網吧都用得~ 正!!

型號1就當然係屋企用架啦~ 當你玩盲狙既時候, 只要裝上佢, 就用得~
附錄: 準星校準方法

如果你唔知張膠片/保鮮紙應該放係mon既邊個位, e個方法幫到你!

其實只要係CSO入面開一開狙鏡, 跟住將張膠片/保鮮紙粒點對正狙鏡粒點就可以~
附加方法:

簡單, 直接!

就系用一張膠紙, 係上面整粒點上去(有顏色既), 搞點~~
順帶一提: 使用視窗化既話自己調教返視窗既位置就OK~

試用影片:

日後補上~敬請留意~~~

希望你地中意呢個工具同呢個教學啦!!

作者: grt63543    時間: 5-11-2012 21:44
用粒鼻屎貼上去mon中間算啦~.~
作者: qwqw135790    時間: 5-11-2012 21:45
成日挽重狙既路過,呢個方法唔錯唔錯~~~整粒膠紙,整到有色都OK
作者: TonY乂佐助    時間: 5-11-2012 21:48
視窗的冇用....
作者: Peter9104    時間: 5-11-2012 21:51
視窗的冇用....
TonY乂佐助 發表於 5-11-2012 21:48

自己調教視窗既位置就OK~
作者: Peter9104    時間: 5-11-2012 21:51
成日挽重狙既路過,呢個方法唔錯唔錯~~~整粒膠紙,整到有色都OK
qwqw135790 發表於 5-11-2012 21:45

你呢個方法都唔錯wo~
作者: Peter9104    時間: 5-11-2012 21:52
grt63543 發表於 5-11-2012 21:44

咁你成日有鼻屎架咩??同埋係網吧貼鼻屎落個mon到......
作者: blade123    時間: 5-11-2012 21:52
盲狙點射都唔中就唔好玩盲狙啦:D 另外多謝分享
作者: TonY乂佐助    時間: 5-11-2012 21:54
回復 5# Peter9104

日日會移到左上角
位置每日不同:)
作者: Peter9104    時間: 5-11-2012 21:55
回復  Peter9104

日日會移到左上角
位置每日不同
TonY乂佐助 發表於 5-11-2012 21:54

無試過咁既情況wo~
作者: TonY乂佐助    時間: 5-11-2012 21:58
建議樓主下次整個自製女角手
又係痴係個mon到
外觀好睇d:lol:
作者: Peter9104    時間: 5-11-2012 22:00
建議樓主下次整個自製女角手
又係痴係個mon到
外觀好睇d
TonY乂佐助 發表於 5-11-2012 21:58

呢個......等我返去同屋企人商量下先......
作者: john123321    時間: 5-11-2012 22:18
以前玩盲狙好廢,自從用了steelseries mouse
作者: 想點?!×.×    時間: 5-11-2012 22:19
人地真係貼鼻屎~
作者: 想點?!×.×    時間: 5-11-2012 22:20
直接搵貼紙仲實際啦...咁麻煩
作者: st0511018    時間: 5-11-2012 22:22
多謝~
呢個方法幾好用....
可練下盲狙~~
作者: anselmyuen    時間: 5-11-2012 22:54
我個時又系好似你感
不過我下定決心同自己講:與其煩緊點樣貼,不如練好D瞬狙好過
實用好多~
作者: j1161824010    時間: 5-11-2012 22:56
老實講啦 呢個方法冇用 如果人人用呢個方法隻game仲有得挽既 好似我地咁正常D自己練is ok 我以前挽個陣可以挽到唔開鏡
作者: 粉皮一塊    時間: 5-11-2012 23:19
其實系油顏色點之前可以先用塗改液(唔會太透光既野)點左一點先
然後先再油顏色上去戈點到
咁樣會好D 如果唔系呢 戈點會透光 咁就好難睇到
作者: calvinngth    時間: 5-11-2012 23:28
真係得架?
作者: 粉皮一塊    時間: 5-11-2012 23:31
真係得架?
calvinngth 發表於 5-11-2012 23:28

得 我用左好耐=,= 玩屍場勁正=,=
作者: fukcu1993    時間: 5-11-2012 23:39
咁你成日有鼻屎架咩??同埋係網吧貼鼻屎落個mon到......
Peter9104 發表於 5-11-2012 21:52

我想比依個留言bravo= =
唔小心比左上面果個..
作者: sealion2    時間: 5-11-2012 23:39
從來唔敢用盲狙打人,太信把槍會比佢害死:L
作者: vIrGo千    時間: 5-11-2012 23:44
我是自己開一間房 之後開狙鏡
用一張紅色紙 剪到佢好細粒圓(同准星大小差不多)之後用少少膠紙剪到張膠紙好幼長之後貼在准星個位
你方法要用的膠紙太多..怕個螢幕有事
作者: aa131455679    時間: 5-11-2012 23:45
謝謝分享~~
作者: 粉皮一塊    時間: 5-11-2012 23:45

粒鼻屎痴耐左會變乾同硬
咁點先可以整走佢?同埋痴完會唔會有達漬系個mon到?
作者: 大衛杜夫    時間: 6-11-2012 00:00
洗唔洗呀-.-有手感咩都中啦
作者: roompklee    時間: 6-11-2012 06:07
呢個方法冇用,盲狙練多重好啦
作者: ZoMble乂幻月    時間: 6-11-2012 12:15

點解你呢篇文5直接叫人係個mon到點一點
而係打一大篇文出黎?
等你篇 投稿攻略 多D字???;P
作者: 147augustus    時間: 6-11-2012 13:37
其實唔開狙鏡企定定射粒彈都唔會射係果個位-,-除非好近,所以呢d方法一d用都冇...網上有準星果d程式..使咩咁煩...
作者: kerwiN.TTFU    時間: 6-11-2012 14:03
打左十幾年CS..都未試過呢D咁既方法-,-
作者: 想點?!×.×    時間: 6-11-2012 14:31
回復 31# kerwiN.TTFU

係你冇上網睇片姐..差唔多個個都係咁
作者: kerwiN.TTFU    時間: 6-11-2012 14:40
回復  kerwiN.TTFU

係你冇上網睇片姐..差唔多個個都係咁
想點?!×.× 發表於 6-11-2012 14:31

跟本就冇用..自己呃自己-,-!
作者: 想點?!×.×    時間: 6-11-2012 16:08
kerwiN.TTFU 發表於 6-11-2012 14:40

D人冇佢咁麻煩-0-就咁貼細細舊藍膠都得...
作者: qwqw135790    時間: 6-11-2012 16:33
你呢個方法都唔錯wo~
Peter9104 發表於 5-11-2012 21:51

多謝讃賞
作者: GuiseNTK    時間: 6-11-2012 17:12
哈哈 :p笑死我 依張post 真系比你班友吹帳,系個MON上面刻整一點玩狙:p
作者: ↑暗月↓    時間: 6-11-2012 18:37
傱來玩狙都唔會搞咁多野
憑習慣+感覺開槍
作者: 菠蘿君    時間: 6-11-2012 19:41
直接癡仲好
作者: thisisyou    時間: 6-11-2012 19:47
我用塗改液直接點上個mon中間算= =
用指甲可以整走,又唔會花
作者: 1qewasdrt    時間: 6-11-2012 19:56

咁果部機我諗會冇乜人用:lol:
作者: 1qewasdrt    時間: 6-11-2012 19:56
thisisyou 發表於 6-11-2012 19:47

呢個方法都OK wo~~
作者: LibRa甘    時間: 6-11-2012 20:11
玩慣左自然知道個位GA啦-.-咁樣玩法有咩引
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:09
以前玩盲狙好廢,自從用了steelseries mouse
john123321 發表於 5-11-2012 22:18

我中意Bloody V7多D~ 有腳本, 有自動壓槍同自動2/3連射~
btw...你用緊steelseries mouse咩型號架??
作者: michael12pk    時間: 6-11-2012 21:10
看完樓主的這個帖子以後,我的心久久不能平靜,震撼啊!為什麼會有如此好的帖子!我縱橫網絡fb多年,自以為再也不會有任何帖子能打動我,沒想到今天看到了如此精妙絕倫的這樣一篇帖子.樓主,是你讓我深深地理解了'人外有人,天外有天'這句話.謝謝你!在看完這帖子以後,我沒有立即回复,因為我生怕我庸俗不堪的回復會玷污了這網上少有的帖子.但是我還是回復了,因為我覺得如果不能在如此精彩的帖子後面留下自己的網名,那我死也不會瞑目的!能夠在如此精彩的帖子後面留下自己的網名是多麼驕傲的一件事啊!樓主,請原諒我的自私!我知道無論用多麼華麗的辭藻來形容樓主您帖子的精彩程度都是不夠的,都是虛偽的,所以我只想說一句:您的帖子太好了!我願意一輩子的看下去!這篇帖子構思新穎,題材獨具匠心,段落清晰,情節詭異,跌宕起伏,主線分明,引人入勝,平淡中顯示出不凡的文學功底,可謂是字字珠璣,句句經典,是我輩應當學習之典範.就小說藝術的角度而言,這篇帖子可能不算太成功,但它的實驗意義卻遠遠大於成功本身.正所謂:"一馬奔騰,射雕引弓,天地都在我心中!"樓主真不愧為無厘界新一代的開山怪!本來我已經對這個fb失望了,覺得這個fb沒有前途了,心裡充滿了悲哀.但是看了你的這個帖子,又讓我對fb產生了希望.是你讓我的心裡重新燃起希望之火,是你讓我的心死灰復燃,是你拯救了我一顆撥涼撥涼的心!本來我決定不會在fb回任何帖子了,但是看了你的帖子,我告訴自己這個帖子是一定要回的!這是百年難得一見的好貼啊!蒼天有眼啊,讓我在優生之年得以觀得如此精彩絕倫的帖子!樓主的話真如"大音希聲掃陰翳",猶如"撥開雲霧見青天",使我等網民看到了希望,看到了未來!晴天霹靂,醍醐灌頂或許不足以形容大師文章的萬一;巫山行雲,長江流水更難以比擬大師的文才!黃鐘大呂,振聾發聵!你燭照天下,明見萬里;雨露蒼生,澤被萬方!透過你深邃的文字,我彷彿看到了你鷹視狼顧,龍行虎步的偉岸英姿;彷彿看到了你手執如椽大筆,寫天下文章的智慧神態;彷彿看見了你按劍四顧,江山無數的英武氣概!樓主,你說的多好啊!我在fb打滾這麼多年,所謂閱人無數,見怪不怪了,但一看到樓主的氣勢,我就覺得樓主同在fb裡灌水的那幫小混蛋有著本質的差別,那憂鬱的語調,那熟悉的簽名,還有字裡行間高屋建瓴的辭藻.沒用的,樓主,就算你怎麼換馬甲都是沒有用的,你的億萬擁戴者早已經把你認出來了,你一定就是傳說中的最強id.自從fb改版之後,我就已經心灰意冷,對社區也沒抱什麼希望了,傳說已經幻滅,神話已經終結,留在fb還有什麼意思.沒想到,沒想到,今天可以再睹樓主的風範,我激動得忍不住就在屏幕前流下了眼淚.是啊,只要在樓主的帶領下,fb就有希望了.我的內心再一次沸騰了,我胸腔裡的血再一次燃燒了.樓主的話概括扼要,一語道出了我們苦想多年的而不可得答案的幾個重大問題的根本.樓主就好比fb的明燈,樓主就好比fb的方向,樓主就好比fb的棟樑.有樓主在,fb的明天必將更好!樓主你的高尚情操太讓人感動了.在現在這樣一個物慾橫流的金錢社會裡,竟然還能見到樓主這樣的性情中人,無疑是我這輩子最大的幸運.讓我深深感受到了人性的偉大.樓主的帖子,就好比黑暗中刺裂夜空的閃電,又好比撕開烏雲的陽光,一瞬間就讓我如飲甘露,讓我明白了永恆的真理在這個世界上是真實存在著的.只有樓主這樣具備廣闊胸懷和完整知識體系的人,才能作為這真理的唯一引言者.看了樓主的帖子,讓我陷入了嚴肅的思考中,我認為,如果不把樓主的帖子頂上去,就是對真理的一種背叛,就是對謬論的極大妥協.因此,我決定義無返顧的頂了!樓主,在遇到你之前,我對人世間是否有真正的聖人是懷疑的;而現在,我終於相信了!我曾經忘情於漢廷的歌賦,我曾經驚訝於李杜的詩才,我曾經流連於宋元的詞曲;但現在,我才知道我有多麼淺薄!樓主的帖子實在是寫得太好了.文筆流暢,修辭得體,深得魏晉諸朝遺風,更將唐風宋骨發揚得入木三分,能在有生之年看見樓主的這個帖子.實在是我三生之幸啊.看完樓主的這個帖子之後,我竟感發生出一種無以名之的悲痛感――啊,這麼好的帖子,如果將來我再也看不到了,那我該怎麼辦?那我該怎麼辦?直到我毫不猶豫的把樓主的這個帖子收藏了,我內心的那種激動才逐漸平復下來.可是我立刻想到,這麼好的帖子,倘若別人看不到,那麼不是浪費樓主的心血嗎?經過痛苦的思想鬥爭,我終於下定決心,我要把這個帖子一直往上頂,往上頂到所有人都看到為止!我現在終於明白我缺乏的是什麼了,正是樓主那種對真理的執著追求和樓主那種對理想的艱苦實踐所產生的厚重感.面對樓主的帖子,我震驚得幾乎不能動彈了,樓主那種裂紙欲出的大手筆,竟使我忍不住一次次的翻開樓主的帖子,每看一次,讚賞之情就激長數分,我總在想,是否有神靈活在它靈秀的外表下,以至能使人三月不知肉味,使人有餘音穿梁,三日不絕的感受.樓主,你寫得實在是太好了!我唯一能做的,就只有把這個帖子頂上去這件事了.樓主,我支持您!! ! ~!哥並不為樓主的標題所吸引,也不是被貼子的內容所迷惑。哥不是來搶沙發的,也不是來打醬油的。哥不是來為樓主吶喊加油的,也不是對樓主進行圍堵攻擊的。哥只是為了十萬積分默默奮鬥你是個美女,哥毫不關心; 你是個怪獸,哥絕不在意; 你是個帥哥,哥不會嫉妒;你是個畜男哥也不會鄙視。你的情操再怎麼高尚,哥也不會讚美; 你的道德如何淪喪,哥也不為所動。在這個處處都要驗證碼的時代,不得不弄個會員來噹噹之前也是每天看貼無數,基本上不回貼. 後來發現這樣很傻,很多比哥註冊晚的人級別都比我高,哥終於覺悟。於是哥就把這段文字保存在記事本里,每看到神貼就複製粘貼一次
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:11
其實系油顏色點之前可以先用塗改液(唔會太透光既野)點左一點先
然後先再油顏色上去戈點到
咁樣會好D 如果 ...
粉皮一塊 發表於 5-11-2012 23:19

我覺得透光好D wo... 隨你地個人喜好啦~
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:11
我想比依個留言bravo= =
唔小心比左上面果個..
fukcu1993 發表於 5-11-2012 23:39
是但啦, 都系比我既~:loveliness:
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:12
我是自己開一間房 之後開狙鏡
用一張紅色紙 剪到佢好細粒圓(同准星大小差不多)之後用少少膠紙剪到張膠紙好 ...
vIrGo千 發表於 5-11-2012 23:44

你個方法好似仲麻煩D......
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:13
洗唔洗呀-.-有手感咩都中啦
大衛杜夫 發表於 6-11-2012 00:00

咁無手感同D新手又點呢??
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:13
粒鼻屎痴耐左會變乾同硬
咁點先可以整走佢?同埋痴完會唔會有達漬系個mon到? ...
粉皮一塊 發表於 5-11-2012 23:45

會有個印架!千其唔好試!!
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:15
點解你呢篇文5直接叫人係個mon到點一點
而係打一大篇文出黎?
等你篇 投稿攻略 多D字??? ...
ZoMble乂幻月 發表於 6-11-2012 12:15

如果係個mon點一點, 你想唔要粒點個陣咪要洗mon??

btw...我呢篇多字咩?? 我唔覺既??
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:17
其實唔開狙鏡企定定射粒彈都唔會射係果個位-,-除非好近,所以呢d方法一d用都冇...網上有準星果d程式..使咩咁 ...
147augustus 發表於 6-11-2012 13:37

其實用呢個準星輔助器+末日審判=屈嗮機 (末日審判連發快攻擊高)

btw...個D咁既準星程式係會比黑橘當外掛~
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:18
kerwiN.TTFU 發表於 6-11-2012 14:40

你用過咩?? 我用呢個玩末日審判不知幾屈機~ 你都未用過, 自己呃自己-,-!
作者: ZoMble乂幻月    時間: 6-11-2012 21:18
如果係個mon點一點, 你想唔要粒點個陣咪要洗mon??

btw...我呢篇多字咩?? 我唔覺既?? ...
Peter9104 發表於 6-11-2012 09:15 PM

唔洗..我用果支筆唔怕,因為用手指都整得走
    重有其實你個帖唔係多字,係內容空泛姐
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:18
thisisyou 發表於 6-11-2012 19:47

你e個方法都唔錯wo~
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:21
咁果部機我諗會冇乜人用
1qewasdrt 發表於 6-11-2012 19:56

跟住有條友就黎打機啦, 見到個mon到有D野, 跟住就用手去抹啦, 跟住我同佢講(我係佢隔離部機) : 頭先有人將粒鼻屎high咗落個mon到. 跟住條友塊面就邊嗮色, 即刻去咗調機......

(以上故事純屬虛構~)
作者: tdy    時間: 6-11-2012 21:23
呢d方法我一早就知了
不過唔多玩cso 冇理...
不過你都幾夠薑放上黎 XD
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:23
玩慣左自然知道個位GA啦-.-咁樣玩法有咩引
LibRa甘 發表於 6-11-2012 20:11

咁有D新手唔知架wo, 呢個輔助器係黎輔助新手......
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:23
    重有其實你個帖唔係多字,係內容空泛姐 ...
ZoMble乂幻月 發表於 6-11-2012 21:18

咁我知筆唔系呀嘛~
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:25
呢d方法我一早就知了
不過唔多玩cso 冇理...
不過你都幾夠薑放上黎 XD
tdy 發表於 6-11-2012 21:23

最尾個句...咩意思??
作者: ZoMble乂幻月    時間: 6-11-2012 21:28
咁我知筆唔系呀嘛~
Peter9104 發表於 6-11-2012 09:23 PM

咁好簡單姐,去買過支lo/用膠紙
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 21:30
    重有其實你個帖唔係多字,係內容空泛姐 ...
ZoMble乂幻月 發表於 6-11-2012 21:18

好空泛咩?? 我又唔多覺既@@
作者: ZoMble乂幻月    時間: 6-11-2012 21:36
好空泛咩?? 我又唔多覺既@@
Peter9104 發表於 6-11-2012 09:30 PM

我覺,and方法123都唔方便+唔環保
    重有點解你會諗唔到用1張膠紙就搞掂?
作者: LymWKai    時間: 6-11-2012 21:51
好似好福雜咁
作者: john123321    時間: 6-11-2012 21:51
回復 43# Peter9104

Steelseries Sensei~
作者: vIrGo千    時間: 6-11-2012 22:10
睇字就知..邊個麻煩
作者: lawrence9651    時間: 6-11-2012 22:35

我唔爭氣地笑了
作者: yuk456852    時間: 6-11-2012 22:36
鼻屎GOR WOW
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 22:39
我覺,and方法123都唔方便+唔環保
    重有點解你會諗唔到用1張膠紙就搞掂? ...
ZoMble乂幻月 發表於 6-11-2012 21:36

我加咗膠紙個方法落去啦~同埋我e個美觀D lor~

算啦, 你贏~~
作者: Peter9104    時間: 6-11-2012 22:41

john123321 發表於 6-11-2012 21:51

等我上  Steelseries 個官網睇下佢有幾勁~~ 都系我隻Bloody V7 最勁~
作者: chipmunk123    時間: 6-11-2012 22:52
方法3好似怪怪地=.=
作者: fukcu1993    時間: 6-11-2012 23:38
是但啦, 都系比我既~
Peter9104 發表於 6-11-2012 21:11

咁又係~
作者: kamishirolin    時間: 6-11-2012 23:53
全屏可以,窗口呢?
作者: lovefeel1314    時間: 7-11-2012 02:28
見到ed咩準星輔助器都覺得唔知點
我玩狙係唔需要ed野
但係之前仲有好多掛果時,撞過唔知幾多人,有人話我掛果時,就講句佢唔係掛,係準星姐
我果時真係想玩野講句準星係咩來架?
對我來講,玩狙洗鬼ed野,但係就見過唔知幾多ed唔知頭唔知路既人
作者: hunghung6909    時間: 7-11-2012 07:07

你係網吧都唔會整嫁啦
作者: 147augustus    時間: 7-11-2012 09:40
回復 51# Peter9104

但唔開狙鏡都係會有唔準既情況出現@@
作者: kerwiN.TTFU    時間: 7-11-2012 11:32
你用過咩?? 我用呢個玩末日審判不知幾屈機~ 你都未用過, 自己呃自己-,-!
Peter9104 發表於 6-11-2012 21:18

駛用你呢d 咁膠既方法-,-? 未用過都勁你n 倍啦!講真呢d方法 一d 用都冇...你冇技術 粒子彈跟本就唔會係你果一點到
有技術既跟本就唔需要呢一點...咁我真係唔知有咩用..
打左咁多年cs 第一次聽人要整咁多野練awp...打多d bot仔 死鬥仲好啦~
作者: 95172785    時間: 7-11-2012 17:06
我就直接畫上個mon乾淨利溚
作者: 曲奇bb    時間: 7-11-2012 17:08
駛用你呢d 咁膠既方法-,-? 未用過都勁你n 倍啦!講真呢d方法 一d 用都冇...你冇技術 粒子彈跟本就唔會 ...
kerwiN.TTFU 發表於 7-11-2012 11:32

哈哈
講得無錯
cso 盲狙彈道真係好random==
根本就係亂咁黎==

加左 = 無加 --
作者: Dieu7.7    時間: 7-11-2012 17:13
盲狙高手都系用呢種方法?!
作者: Peter9104    時間: 8-11-2012 22:20

john123321 發表於 6-11-2012 21:51

sensei有好多隻架啵......
作者: michael1994113    時間: 10-11-2012 12:04
我之前識人仲勁.就係為左玩重追盲追係個MON中間直接用筆畫準心
作者: 孤星寒    時間: 11-11-2012 18:47
玩多d,認住個準星係邊仲好啦...
作者: ZoMble乂幻月    時間: 11-11-2012 18:51
我之前識人仲勁.就係為左玩重追盲追係個MON中間直接用筆畫準心
michael1994113 發表於 10-11-2012 12:04 PM

我都係咁,不過個準心都擦得走
作者: GeeGee    時間: 11-11-2012 19:13
對其他玩家不公平
作者: 想點?!×.×    時間: 11-11-2012 19:20
對其他玩家不公平
GeeGee 發表於 11-11-2012 19:13

其他玩家都能夠用maker-0-
作者: 9576998123    時間: 11-11-2012 19:39
幾好
作者: 想點?!×.×    時間: 11-11-2012 19:44
玩多d,認住個準星係邊仲好啦...
孤星寒 發表於 11-11-2012 18:47

好難認嫁....次次都唔多理解在那
作者: leo12    時間: 11-11-2012 20:11
好難認嫁....次次都唔多理解在那
想點?!×.× 發表於 11-11-2012 19:44

玩左7年cs要認往有幾難
作者: GeeGee    時間: 12-11-2012 06:25
其他玩家都能夠用maker-0-
想點?!×.× 發表於 11-11-2012 19:20

至小我沒有
作者: 想點?!×.×    時間: 12-11-2012 10:37
玩左7年cs要認往有幾難
leo12 發表於 11-11-2012 20:11

我行左十年路 次次都需要望~
作者: fung307    時間: 12-11-2012 12:46
用水溶性marker直接點落個mon到~
對個mon冇影響~

作者: Peter9104    時間: 12-11-2012 13:33
我行左十年路 次次都需要望~
想點?!×.× 發表於 12-11-2012 10:37

真系好想比個brovo你......
作者: 想點?!×.×    時間: 12-11-2012 13:38
真系好想比個brovo你......
Peter9104 發表於 12-11-2012 13:33

just do it!never mind ~
作者: 漢堡製漢堡    時間: 12-11-2012 18:22
好多反對wow    其實有技術就吾需要輔助器
作者: hadixi    時間: 12-11-2012 19:27
其實咁樣玩我唔習慣- -
作者: 想點?!×.×    時間: 12-11-2012 19:35
用水溶性marker直接點落個mon到~
對個mon冇影響~
fung307 發表於 12-11-2012 12:46

刷走戈時有手指模..咁樣賣二手冇咁值錢~
作者: 臭蟹座    時間: 12-11-2012 19:36

笑死朕
作者: ZoMble乂幻月    時間: 12-11-2012 19:39
刷走戈時有手指模..咁樣賣二手冇咁值錢~
想點?!×.× 發表於 12-11-2012 07:35 PM

有人會放舊mon?
作者: 想點?!×.×    時間: 12-11-2012 19:39
有人會放舊mon?
ZoMble乂幻月 發表於 12-11-2012 19:39

有掛-0-鴨X街大把-0-
作者: ZoMble乂幻月    時間: 12-11-2012 21:36
有掛-0-鴨X街大把-0-
想點?!×.× 發表於 12-11-2012 07:39 PM

我唔覺得個mon中間有一點會有咩影響lo

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2