樂古Nakuz

標題: 大家抽不抽ivis??? [打印本頁]

作者: ComeBeatme    時間: 6-3-2011 17:14
標題: 大家抽不抽ivis???
因為級別而未能發投票帖 sorry~

正題
ivis出了
大家抽不抽???
我因HKS%%%而未決定
問下大家之余又決定下抽不抽
FREE TO SAY~
作者: plk111    時間: 6-3-2011 17:21
[MOTTO MOTTO~~~~~~~!!!!]
http://www.nicovideo.jp/watch/sm6832467
正題
我抽!
[HKS無敵!!!!!!!!!!!!!]
[HKS never die!!!!!!!!!!!!!!!!!]
MOTTO MOTTO~~~~~~~~!!!!!!!!
作者: 噬神    時間: 7-3-2011 06:50
一早有
lv都升完 唔洗抽~
作者: patrick5    時間: 7-3-2011 07:26
不了
我怕還是神機率,洗光我的錢...
作者: tttedya    時間: 7-3-2011 07:31
恭喜某龍姬抽中ivis =3=
抽左10000rt都無鐮刀!!!!!!!!!!!!!!
黑橙去死!!!黑橙給我死n次!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: tttedya    時間: 7-3-2011 07:33
順便一題:噬神的確是怪叔叔and金魚佬xd(逃
作者: DXPhone    時間: 7-3-2011 16:55
冇錢,唔抽......而且我都唔玩格既=3=
作者: 戰虎    時間: 7-3-2011 20:22
不抽,即使我想要 (有空入神兄ac玩ivis算了=3=
不想再被食錢
寧願留rt買rt機 (一直沒錢買orz
作者: 戰虎    時間: 7-3-2011 20:23
漏了一句,
你們愛黑橘還是愛現金?
作者: plk111    時間: 7-3-2011 21:28
現金
ivis~~~[跑去JPS

p.s.CBM去和淫虎組個[真淫.龍虎門]
作者: tttedya    時間: 7-3-2011 22:39
黑橘同現金我都不要!!!!!!!!!!!!!
我只要鐮刀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
黑橙去死!!!!!!!!!!!!!!
噬神是怪叔叔!!!!!!!!!!!!!!
死黑橙去死!!!!!!!!!!!!!!!
黑橙給我死n次!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
黑橙永不超生!!!!!!!!!!!!!
詛咒黑橙d game無人玩!!!!!!!!!!!!!!!(除了cb
黑橙給我換代理!!!!!!!!!!!!!!!
噬神是死老伯!!!!!!!!!!!!!!
黑橙是傻子!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
黑橙有問題!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
黑橙快把鐮刀交出來!!!!!!!!!!!!!!
不交拆你公司!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(汗
不交我不玩!!!!!!!!!!!!!!!(大誤
作者: tttedya    時間: 7-3-2011 22:40
上面只有第4 10 13句是真的www
作者: a0078910    時間: 8-3-2011 17:18

小愛呢 jp有隻金色的ww7LV中=3=
比起銀色同金色我想要黑色多D=3=
點解?因為用黑色小愛畫黑貓勁會似(拖)(黑貓魂再次覺醒(誤
作者: tttedya    時間: 11-3-2011 20:02
回復 10# plk111

要組就組個淫虎門啦(逃
作者: plk111    時間: 13-3-2011 14:00
>>>007
鐮刀加0式是否好勁???
見你之後提過下.....
作者: a0078910    時間: 13-3-2011 20:21
<<<<死亡
我只係係JP見人地用
不過睇落OK勁 小跳後BD武再鐮刀=3=
作者: plk111    時間: 13-3-2011 21:37
>>>007
等我抽它回來玩下先
又多部「正常」格機了www
作者: 噬神    時間: 15-3-2011 23:00
看來最需要死n次的是sz你呢

真淫龍虎門?.?
咩呢嫁?食唔食得嫁?(耍呆中
作者: 笨小瓏    時間: 16-3-2011 20:15
呢邊也好熱鬧(指
估下我係邊個(逃
ivis不抽了....神機率...www
何況格機超苦手
作者: plk111    時間: 16-3-2011 21:09
你是葉月??
作者: 笨小瓏    時間: 16-3-2011 23:11
嘛....都幾經常比人認錯orz...
(小弟小湘是也
作者: plk111    時間: 17-3-2011 17:47
小女死亡女神
(衣家細路玩多...)

by在USA交流中的死亡
p.s.nakuz內我仲系家姐

話說小湘原來是!!!!
作者: a0078910    時間: 17-3-2011 20:51

小湘 係一個箱(無誤
說話小湘真係有幾多花名呢(如小箱 燒傷 小W SB SMALL BOX 得寶 細箱 等等)(拖
--------------------------------------
目前多數玩JPS中=3=
小愛呢 差媛速就強化好了(JPS
新補娘(法C)不錯用 睇睇下覺得好萌(拖
以上都係JPS的=3=
作者: 噬神    時間: 28-3-2011 10:20
回復 22# plk111

死亡!!!!!!!
你幾時先返呢呀 好掛住你呀
作者: a0078910    時間: 29-3-2011 17:16
死亡出國做了交換生(真的
好似係4月回來(去2個月 死亡2月去左(好似
以上係死亡講的(真的
作者: kingfaiz    時間: 29-3-2011 17:28
唔好提啦,搞到我個fd唔玩就因為ivis(佢留下來玩其實是個人才)
作者: kingfaiz    時間: 29-3-2011 17:30
現金
ivis~~~[跑去JPS

p.s.CBM去和淫虎組個[真淫.龍虎門]
plk111 發表於 7-3-2011 21:28

唔係「真淫.龍虎豹之3D咩」(無誤)
作者: a0078910    時間: 29-3-2011 21:34
HK果D小愛真係易打得多(無誤
有玩JP就知咩叫真.小愛(爆 WWW
JP D小愛真係勁到你呢 雖然都係雙手劍屈D WW
JH已經5怕了 JH開始好味了W 同紅甲差5多好味 W 高COST又大隻W
雙手劍我覺得重勁過小愛 一下12X呀 做砲都好爽 硬直又高 連媛速都5先就夠玩了
雙手劍>JP小愛>JH=紅甲>HK小愛 E個係我眼中的強度排行
以上只係我的個人意見

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2