樂古Nakuz

標題: 言心之重大公告兼絕筆. [打印本頁]

作者: 肥心    時間: 20-10-2008 00:19
標題: 言心之重大公告兼絕筆.
言心之重大公告兼絕筆.
我ac俾人hack左.just now!幾好笑咯.我十點幾off   11點幾就on唔到.
都好爛下.開第2個ac走去當冇事密拒:心心  心心 好掛住你呀.
拒可以唔so人.到我買虎邦石飛過去.oh sh1t  裝呀 云呀 武器呀.冇曬嚕.就今日洗完sp黎.(笑了)
到我同拒講.就算你要曬我所有野 我冇所謂.但你都俾個名我  俾我得個知字呀 等我知道  如果我真系識你  都俾我 知道    我識錯你啦  系咪先?
最黑人憎就系死都唔出聲呀又唔俾我知.等我連咀咒hack我ac噶人噶機會都冇/.\
宜家我最怕都系我第2個ac都俾拒hack埋呀  ac唔系我噶/.\''
橫掂我都玩左差唔多年半嚕.差唔多厭嚕.咪當施捨俾 你呢個乞丐咯.so what?
套裝+武器+云=千幾m  姐
或者 可能偷我ac多左千幾m  ok 如果你會開心d噶  得 我俾你. 唔夠?  唔好問我啦.問其他玩家啦.    不過,上得山多終遇虎. 系到奉勸你一句  請君當心!
講真呀  我好唔捨得我d裝噶.對左肥心咁耐    同拒扮靚靚 影左唔少相  務求盡善盡美 多多少少都有感情噶.
在此:
若有人在曙光2 上   冒 言心 之名與各位  扮fd 借野 交易都好 惹是生非 等等的.
都與本    無關  !!!

請 各 位 小 心 ! !

咁我就退出都放心d啦^^
以後就算有言心呢個名存在
你地可以當拒冇到^^
但系在冇言心噶真正主人噶存在噶啦.
好多人問我點解我唔打俾gm
我只可以答 我身份證系--->亂填
打黎都曬氣

----------------------------------
有冇人幫我計下我蝕幾多
雷裝包披盾全加6防
68重鞋  加4體
耳 3體6防     鏈 5會6防  浮8戒
祕法鏈耳戒
火妖披  90血
高盾弓x1   加4會   x2    爆閃x1    4精56弓x1
+2法靈
50+3雲
倉存 一套65血體重裝  6防披
唔該你地知價噶幫我計下啦  唔該曬><"

Magical Snap - 2008.10.13 01.01 - 003.jpg (48.76 KB, 下載次數: 8)

Magical Snap - 2008.10.13 01.01 - 003.jpg

作者: 好戰神龍    時間: 20-10-2008 00:23
好慘lo~[[bao_27]]
作者: 肥心    時間: 20-10-2008 02:19
冇話慘唔慘.  豪比佢囉...
橫掂我都唔玩囉    ac連裝都唔過9百    我做2日就搵到番黎啦.洗好似d人咁喊生喊死?
作者: 豬BE    時間: 20-10-2008 07:28
笨心心  帶眼識人阿!!
900蚊2日搵返-_-返咩工@@?我又做-0-
作者: 好戰神龍    時間: 20-10-2008 07:37
一日450==一個月米萬幾==
作者: 魔紅星    時間: 20-10-2008 11:20
標題: >_<"唔俾你唔玩呀~~~
我唔俾你唔玩呀~~你扲我d ac玩啦...你應承過我d咩...你要記住呀>_<"         d衰人咁衰~~爆人ac!![[bao_35]]
作者: 肥心    時間: 20-10-2008 15:22
原帖由 豬BE 於 20-10-2008 07:28 發表
笨心心  帶眼識人阿!!
900蚊2日搵返-_-返咩工@@?我又做-0-

粗重工夫...=.=
你做唔黎的....
作者: 肥心    時間: 20-10-2008 15:24
原帖由 好戰神龍 於 20-10-2008 07:37 發表
一日450==一個月米萬幾==

唔係日日有得做噶....
一個禮拜做頂多做4日.
所以唔會有咁噶數目出現.
話曬都係partime渣嘛..
作者: 肥心    時間: 20-10-2008 15:27
原帖由 魔紅星 於 20-10-2008 11:20 發表
我唔俾你唔玩呀~~你扲我d ac玩啦...你應承過我d咩...你要記住呀>_

唔嚕  真係唔玩嚕....
冇人代替到言心噶.我對佢好似個仔咁樣  由佢出世 我係咁叫佢媽媽谷奶比佢飲= =
睇下 依家咁大隻有黑黑實實.    著靚衫住別墅.邊個唔眼紅呀?  呵呵
作者: breeze123456    時間: 20-10-2008 19:36
胖虎..我係舞牛牛...同你一陣個陣係到傾女都幾開心ge..
我依家個ac都等緊人收..一齊轉去eco啦...
封了頂好悶呀-3-

作者: 豬BE    時間: 20-10-2008 20:12
ECO仲悶-___-係就玩翼之ONLINE啦=]
作者: 好戰神龍    時間: 20-10-2008 20:31
標題: 回復 11# 的帖子
ECO d地圖太大la~-,-
作者: breeze123456    時間: 20-10-2008 21:52
都唔係呀..拎個推就可以清場.....
be你都係玩左一陣就冇玩...
之前個個都話轉...
依家得返我1個係eco到=3=
作者: 好戰神龍    時間: 20-10-2008 21:57
標題: 回復 13# 的帖子
我玩到3lv已經無玩la~
太悶la~
都係曙光有feel d~
作者: 魔紅星    時間: 21-10-2008 01:41
標題: 你......
你尋晚先話繼續陪我...鳴...鳴...依傢又咁......你又反口啦!!!!!之前因為你.......我先繼續玩.......你次次都係咁......你真係要dump低我...................................[[bao_29]]
作者: 肥心    時間: 22-10-2008 15:15
原帖由 breeze123456 於 20-10-2008 19:36 發表
胖虎..我係舞牛牛...同你一陣個陣係到傾女都幾開心ge..
我依家個ac都等緊人收..一齊轉去eco啦...
封了頂好悶呀-3-

我日日對住部腦都唔知做咩  咩機都唔想打= =
eco我唔識玩= =
就算真係轉  點都好難適應....
作者: 淚兒    時間: 23-10-2008 10:40
死寵兒!!
比人爆ac都唔話我知 你仲當唔當我係fd架T^T
你知唔知咁做我會好傷心架..你都唔當我係FD!!!
嗚嗚..唔玩就唔玩啦 得閒黎我到搵我玩就得了-V-
作者: 肥心    時間: 25-10-2008 19:35
原帖由 淚兒 於 23-10-2008 10:40 發表
死寵兒!!
比人爆ac都唔話我知 你仲當唔當我係fd架T^T
你知唔知咁做我會好傷心架..你都唔當我係FD!!!
嗚嗚..唔玩就唔玩啦 得閒黎我到搵我玩就得了-V-

sor sor啦=.=
我部電話前日跌爛左..=.=
咪有電話打俾你..
msn聯繫啦..^^
作者: 淚兒    時間: 28-10-2008 23:38
寵兒都咁講咯-3-
跟你lo
下次要同我講啦
作者: 弓使神    時間: 2-11-2008 15:29
原帖由 肥心 於 22-10-2008 15:15 發表

我日日對住部腦都唔知做咩  咩機都唔想打= =
eco我唔識玩= =
就算真係轉  點都好難適應....

不如玩csoㄚ...我都放棄左曙光啦...
ac都比左fd玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2