查看: 3445|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 殭屍義大利巷戰屍三32人街場

其實發E個帖係想講下關於義大利巷戰32人屍3街場
因為近來都在台SER玩, 台SER果邊5個頻, 有3個頻都有32人屍3 italy,而且係4分鐘場的 (晚晚凌晨過後都重有)
好多時玩完之後發覺 ,點解人類係遠端會守得咁好既 ? 守既時候長左WOR, 人類平均守得都ok
因為有瑪莉既關係,而家守遠端要好小心, 但台SER街場既情況係感覺上遠端守得好 , 同港服既街場有好大差別
番到黎港服玩itay32人, 有部份人遠端企得太邊被屍抓中, 同埋都忽略瑪莉天空飛過黎個位, 掛住望前面
但如果同香港識玩的屍團的人玩, 就有台服玩家守得好果種感覺
當然台SER果邊都有被瑪莉偷襲到既時候, 不過我覺得佢地警覺性高D咁解....

對於我淨係打街場既人黎講, 因為香港始終比較PING快, 緊係HK好
但香港街場的質素點解重停留係俾瑪莉玩哂既階段 ??

照計俾人殺得多, 應該會警剔, 唔會再犯同一錯誤.....繼而識應付, 街場既質素都應會有所提高。
但港ser情況唔係, 這點我大不明白, 歡迎大家討論一下

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
倉井影 + 8 有討論價值

查看全部評分

回復

回復 支持 反對

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

感覺上香港好似永遠不及台灣咁...
回復 支持 反對

香港咁多小學雞我都有叫大家唔好行咁出
但佢地係唔聽..
比人殺左...另轉頭咪殺埋你...
其實瑪莉唔難打
1-2個人守住已經OK...
同埋成日有D人...
係唔幫你上去上面戈層
我見過佢自己有屍水都唔幫...
仲要鬧我乞丐
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

其實講真望死1個位真系會好悶.多數玩家都系想打下屍 好小玩家會鐘意望住同1個位 睇隻屍飛埋黎...其實守吾住個點有乜咁大不了-.-1場守吾住咪等第2場再守過. 再吾系可以反映下 叫佢將瑪利轉做用點買.
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對