查看: 1689|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 天龍八部大醜聞

1. 「天下第一幫爭霸戰」四強之一geA隊.降龍伏虎, 隊員包括:奸仔濠、神鵰襄陽大俠、豬扒愛r痕, 佢地完全未玩過天龍八部, 只系色得基本操作, 但系佢地亂填其他人ge帳號名寄信參+「天下第一幫爭霸戰」, gm竟然未確定佢地ge身分就畀佢地參賽
2. 佢地被gm編左同一隊初賽沒有出現ge隊伍對賽, 結果因為對手沒有出現, 所以自動進級
3. 系四強賽入邊, 聞說佢地身上兩套一百門套, 包括: 星宿三笑套裝, 星宿殘魂套裝, 明教炎日套裝, 明教冷月套裝, 峨嵋素女套裝, 峨嵋斬情套裝都早已畀gm上曬三石, 令到佢地每人三下普攻都屈死對手有七萬血ge隊員
尼件事涉及比賽造假問題, 危害比賽公平, sip及gm公平, 嚴重影響天龍八部ge公信力, 希望gm盡快解決尼個問題, 方法如下
1. 叫佢地登入自己參+比賽時登記ge帳號, 以便確定佢地系吾系帳號ge主人
2. 切查初賽對賽名單, 查看gm有沒有特燈編佢地同冇出現ge隊伍打初賽, 畀佢地自動進級
3. 切查初賽片段, 看佢地ge裝, 血量, 氣量, 攻擊, 防有沒有異常地多
第二屆「天下第一幫爭霸戰」系天龍八部一年一度ge盛事, 希望到比賽當日吾會見到佢地ge出現, 締做一個公平既第二屆「天下第一幫爭霸戰」冠, 亞, 季軍

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
榤奇 -1 錯誤分類

查看全部評分

回復

唔明點解係醜聞
回復 支持 反對

gm 幫左另一隊 出事了 不過唔知堅定流
回復 支持 反對

係囉- -
頂多係奇趣XD
回復 支持 反對

有錢才是王道 為左要贏 不擇手段 正正和現實世界一樣 更本天龍已經不是遊戲 而是有錢人哂命ge地方
回復 支持 反對

你好,我是天龍八部北喬峰伺服器的玩家,帳號名稱為「豬扒愛r痕」,現在發現天龍八部「天下第一幫爭霸戰」四強A隊.降龍伏虎盜用我的帳號去參加天龍八部「天下第一幫爭霸戰」。要不是我發現此事,GM將會讓一隊盜用別人帳號、危害別人的玩家參加天龍八部「天下第一幫爭霸戰」,這個天龍八部一年一度、莊嚴神聖、大型宏偉的活動。GM在此事上實有失職的地方。希望GM能夠禁止A隊.降龍伏虎出賽,並對他們作出刑事以及民事的起訴,以便為天龍八部締造出一個公平、公正、人人平等的玩樂環境。
回復 支持 反對

擺到明呃鬼啦!!
佢地係打贏左兩隊先入4強,絕無取巧。

GM點會對佢地咁好俾佢地上石呀,又唔係有著數。
加上人人只係著100套,咁點屈人呀。
有一點好重要,有7萬血既門派得兩個(少林同星宿)
用依兩個門派出賽既隊伍少之又少吧
稻中同天下都秒殺人啦,降龍伏虎就唔得牙。
奸仔濠、神鵰襄陽大俠、豬扒愛r痕都已經8字頭,點會只係識得基本操作。

睇黎你都係羨慕人地有得入決賽,爭個幾萬元寶,唔抵得,所以就無中生有,砌人生豬肉。
依d無恥既行為,人神共憤,不配當天龍玩家。
如果你想要個d元寶,就自己參賽啦。
可惜決賽都到lu,算吧啦。
回復 支持 反對

身為過路人的我 原本不應插手 但係睇到你在狗吠
不得不打壓下你 我初賽同決賽都有去睇 奸仔濠的果組
第一場就打 何來自動晉級? 仲要對天ser出晒名既高手,真lv好似有110以上
佢地唔係3下秒一隻囉      打得好耐先win到
仲有,對面冇小林星宿,佢地有7m血?佢地上3石就差唔多
此外 我上年年頭見佢地玩天龍 玩左成年,停左幾個月,又見到佢地玩
何來唔識玩天龍???我ck過佢地lv,個個過85lv,唔識玩會識升lv?
根本你見住佢地有3/4機會拎幾m元顛,心有不gum...
好心你啦,錯既野唔好冷知內情咁
我決賽又有去
隊長奸仔濠技術真係好,第一場抽中同稻中打,係人都lose啦
第2場,個ec頭5秒死左,明教20秒死左
奸仔濠一個打2個,打左成分幾2分幾鍾,雖然lose左,但係佢既實力,深不可惻
一個星宿可以發揮到咁既水準,,,難得難得...
回復 支持 反對

唔多明,仲有GM點都會有偏幫既事架啦
回復 支持 反對

同埋係http://tl.gameone.com/shownews.php?nid=1177個網入面
降龍伏虎 隊.隊相都少左人啦
唔多唔少都有古怪
回復 支持 反對