查看: 1797|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] GM死入呢~~~~~~~~~

關閉 [複製鏈接]
咁就過左2年啦``~` 之前玩彩虹島ge我, 2年前轉左做win7 所以被逼要玩其他online~ E+念住win7 玩到啦~點知.......又係咁`

GM~我誠心問你,你係咪想彩虹島愈來愈少人玩, 好心你地就做D野 ,我想講win7 玩跑online 啦~彩虹島呢?係咪想彩虹島好似heat project咁 收皮

我代咁多位win7玩家送上
回復

玩左跑1年有多~但我知道自已還愛玩彩虹島`好掛住你~(彩虹島)
回復 支持 反對

玩左跑1年有多~但我知道自已還愛玩彩虹島`好掛住你~(彩虹島)
回復 支持 反對

不要連得太過份吧 ~.~"

唉... 真係唔知gameone想點
話就話等緊腎大俾資料片佢地
但e家好似gameone自己無人才 無能力改到野咁 =[
屍服都就公測喇 我睇佢地點面對今次挑戰 /.\
回復 支持 反對

腎大-__________-
樓主玩c服算啦a.a
回復 支持 反對

同樓主一樣情況
但我之前玩左幾年,部機壞左轉左WIN7 /口\玩唔返
希望彩虹島可以快D比WIN7玩家玩番
回復 支持 反對

但係~~你地知唔知我有幾愛彩虹島?講真,我本人係外國讀緊書~7月反香港 念住可以玩彩,,但...........  叫我玩私服?可以係邊道買點?見得反我D好朋?咩網?我完全唔清楚私服~ 可以用真正彩虹島比嗎? 聽日講1日 100lv ,咁又點?100lv好勁?你有感受到你生苦練出黎ge成果? 1日100lv 係無意思ga 你不如唔好玩ar~~   

Gameone 咪咁智障啦~轉個win7 都做唔到~睇下跑online~大部份都係 win7玩家黎~跑online出左咁內,做事都好過你~你想點gameone ~咪咁智障好無

我真係好想反黎玩彩....老母又唔比我轉反xp~`你地話我有幾傷心,痛苦
回復 支持 反對

如果我無記錯ge話 sS風Ss 係gameone D人黎!~唔該請佢比個答案黎~如果佢係就叫佢同gameone D boss 講整D野去比令win7 D人可以玩到彩~~希望7月11反黎玩到~~
回復 支持 反對

屍服

254381_209726659064096_209723085731120_517624_2326306_n.jpg (93.67 KB, 下載次數: 30)

回復 支持 反對

同感-_- 當年打寶的回憶開始淡了...
WIN7玩5到-_-但介面好靚,比XP好/3\
回復 支持 反對