樓主: jaylai1997
打印 上一主題 下一主題

[遊戲討論] Help!!!!

附件: 您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?
cl_minmodels 0
指令台打cl_mxxxxx1轉0
開多左=.=
1. 把您要的女角按住(唔好放開)
2. 拉佢洛去頭巾男到
3. 放手~~~
最後,您會見到頭巾男不見了   女角出現了~~~
 樓主| jaylai1997 發表於 | 只看該作者
unbindall :lol
係game入面
按~鍵
打cl_model 由1轉0
就見得返
(tips:轉左1會易d hs@@)
按~, 打 cl_minmodels 0  ,就OK了
1.你去「編輯購買清單」
2.去人物 TR果攔
3.你嘅情況應該係9個位都係「頭巾男」
4.你將滑鼠遊標按緊女角,拖到清單的第1個位
5.成功的話,本身在第1個位的「頭巾男」會變成女角
6.進入遊戲
7.一進入遊戲室,看完簡介後,你要選角色,這時候,你會見到第1個位係女角
(如果你用的女角是有期限而已過期,你將無法作以上的動作和在遊戲室內購買)
cl_minmodels 0
有得SET反~你比你MSN我TEACH你~
在CSO按[`]開控制台,之後打cl_modles ,把1轉0.就成功
m88 發表於 | 只看該作者
樓主,請你正確描述你的問題  

係玩緊個陣?還是選擇人物時全部變了(?)

以上樓層我已經見到好多正確答案
要Set返兵種個度
why why have photo
點整?我都想禁
m88 發表於 | 只看該作者
我指令不擅長

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?

x
你去我的房間,好似整槍咁,你之前都整左咁多個男,你DEL左唔想要既,將女角拉落去,一係就禁編輯
同你post出來張圖有咩關係=v=?
2. 拉佢洛去頭巾男到
快速回復 返回頂部 返回列表