查看: 101100|回復: 200
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【凹手乂足凹】更新3/9輝煌

【凹手乂足凹】
●只求一起玩樂一不求甚麼強大●
【識得我地既都知我地咸濕團長Dicky要過台讀書~】
【而先天性冇棍神小刃9月2號都會消失~】
【冇記錯我地最細果個都15定16歲@_@】
【各位架油吧___________________】
【謝_______
Dicky乂色魔版~~
【愛情l稍縱即逝l乂
~~
【運氣就是一切~~
【MoonShiNY月神乂~~
【~~寵愛小華~~
【samn1831~~
【神小刃~~
【mkX小樂~~
【怒乂光魂~~
【yikleung~~
【一_ 西發軟蹄~~
【笨揚xd~~
【ko147~~】
【尼班人都係玩左成年~~~~~諗番都笑死】
【大家各自加油@_@
【用rc~qq~fb群吹水】
【休息是為了走更長的路】
【誰給誰束縛 誰比誰辛苦】
【好的事情 最後雖然結束】
【感動十分 就有十分滿足】
【謝謝你 是你陪我走過那些路】
-------------------------------------------------
題外話iq題~~
【點解輝煌天使係人都叫老豆~?】
----------------------------------------------
●軍團名單
軍團長:【Dicky乂色魔版】
副團長:【愛情l稍縱即逝l乂】
          【mkX小樂】
          【運氣就是一切】
          【MoonShiNY月神乂】
          【寵愛小華】
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
【廣告↓↓】
【請進入http://www.facebook.com/huhuaweiqing2

【專頁是已經被TVB製作部總經理關注】
【只需按讚好】
【多謝支持】

-----------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
副團的話:
【尼幾日團場都有人卡位~而卡位既人都係1d低lv既ac~吾過25lv~】

【我想話1樣野~你連用正身都吾敢用黎去我地場搞事~要用分身黎搞事~真係好低b~吾係型d】
【講2句粗口如為人地淆既話~你頭腦過份簡單】
【如果你係有吉士既~請你用正身黎搞事】
【另外~你卡位基本上對我地黎講係冇用~我地吾着重mvp~只係着重啲人連用正身黎搞事既勇氣都冇】
【有吾服或姐有咩問題~歡迎你約我地出黎針掂佢=]】
                                                                  By【愛情l稍縱即逝l乂】
【其實我地團5係特登同任何一位玩家結怨】
【以黑名單或其他手段拎黎BAN你地】
【只係你地有冇林過自己對我地既所作所為有D過份】
【我只希望大家而一個好既品德去進行遊戲】
                                                                  By 【mkX小樂】
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

√本團簡介
本團並無分任何部或甚麼槍團/足團
只是希望能集中愛求玩樂人士加入我們~
本團暫無合團之意,有意者免問

→→→【如對本團有任何投訴____可密以上的副團長】←←←

﹌﹌本團設有rc及FB群~可自行決定是否入﹌﹌
﹌﹌團內公告以有Rc id﹌﹌﹌﹌﹌﹌
﹌﹌FB群只要在FACEBOOK尋找本團的團名即可找到﹌﹌﹌﹌﹌﹌

﹌﹌﹌本團事件簿﹌﹌﹌
日期:2012年4月16日
時間:約7時至8時
事件:UnDeRlGround軍團係以上時間開設一個房間--01-26-577以下有圖片作實~

本團的【mkX小樂】初初看見有新足球團~場名另mk感覺上係一個pro團~所以入場玩~
結果~mk以13:1~大抄UnDeRlGround
最後也把mk踢了~
當我~即圖中的【愛情l稍縱即逝l乂】來到時~我cut了圖後~以被UnDeRlGround踢出遊戱室~
而我就向UnDeRlGround既團長xBBVa發出挑戰~要求對方與本團got3足~但到2012/4/17~還未回應~

日期:2012年4月17日
時間:約8點30pm左右
事件:UnDeRlGround某位團員否認佢地非足球團~並要求got5槍~

請問UnDeRlGround究竟想如何=]?

→→注意←←
此帖內容由我【愛情l稍縱即逝l乂】所打出~若UnDeRlGround有所疑問~可在cso pm我
由於 乂轔乂 既中文程度過低~我再三講解~
入團者可入本團rc~
而UnDeRlGround既人~如果以上我有講錯~可以在cso pm我=]

以及  乂轔乂 打字係要加個【能】字~
小第並不明白句中意思~
亦不見得乂轔乂中文能力比我更好~
根據我個人分析~【寫得通識太多~~又用分析xdd】
第一:佢iq指數係零~因為我一開尼篇招人文章~佢就用16字粗口回我~
第二:佢係吾明咩叫【約】~由此反應佢係小五以下程度~
第三:冇家教~浪費家人金錢~讀左咁多年書~只係識用粗口~每次都要張性器觀掛係把口到~
【此乃列點式分析@_@...】

【RC語音】
*因保密問題~RC id人團時一齊送上*

【黑名單0^0】
【吾會黑名任何團~只會針對個人=]】
【當然~要扮型棍叫人黎幫手鬥嘴~】
【我冇你辦法
【黑名單】
【SupremeHomme94】←logo我吾係問題~logo完串**就係問題~淆got=[
【囧命運金錀囧】←得把口~係人背口講到人地怕晒佢~係人面前扮掛機~吾出聲=[
【吳賭錢】←用掛5認並多次屈本團團員為掛(DEMO稍後奉上)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

【支持本團xdd】=] 有意者請加入
回復 支持 反對

推推推推推推推大家有意密/send信息比>>>>   MoonShiNY月神乂
上邊果2個可惡的人吾記得我e個副團=="
本團有時會同團員做任等

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
kissopen222 -5 限樓主推文

查看全部評分

回復 支持 反對

推推推推推推推大家有意密/send信息比>>>>   MoonShiNY月神乂
上邊果2個可惡的人吾記得我e個副團=="
本團有 ...
lionpopeye 發表於 17-4-2012 21:26

咁加埋你lo =] 仲要加埋肥D個大名
回復 支持 反對

回復 3# lionpopeye

haha~冇忘記~個帖重有好多野加上去架=]
回復 支持 反對

【凹手乂足凹】
●只求一起玩樂一不求甚麼強大●

√本團簡介
本團並無分任何部或甚麼槍團/足團
只是希望能 ...
kakabest 發表於 17-4-2012 20:50

WELCOME TO NAKUZ
回復 支持 反對

回復 6# commander2620

多謝=]
回復 支持 反對

我之前pkyin唔知咩咩咩個ac係神小忍帶我入黎你團,不過放左ac後,想搵番小忍佢,佢又唔知改左名定冇挽,搞到搵唔番你地so sad
回復 支持 反對

我之前pkyin唔知咩咩咩個ac係神小忍帶我入黎你團,不過放左ac後,想搵番小忍佢,佢又唔知改左名定冇挽,搞 ...
hoyin1996121 發表於 17-4-2012 21:53

咁而家有意重入本團嗎0,0?
ps:神小忍而不在本團了~佢改左名~
回復 支持 反對

回復 9# kakabest

LoL我最記得佢話唔可以比Dicky???好似咁串,佢話一定唔可以比佢知佢自己係女仔,因為團長係個色魔xD
我off,聽日先傾8
回復 支持 反對