打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 猛虎仔?_? 器量王唔夠打亂踢

好像有少少过界,偏离sd话题啦,费事版主扣分,厄多一分先,雷兄d私人野就5多过问啦,但雷兄的爹生的你好健 ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 17:46

我們也太離題了.....話晒主題講打機~.~那覆埋呢次就閃水了.

有D野真係整定既...冇得走.近3年入面自己出左2次意外, 真係反應慢少少就唔死都殘廢(一次交通意外一次成個屋簷掉正我頭頂)

見過位40幾歲既女同事以前因工作壓力太大, 個BB保唔住(佢離婚後另嫁一個), 後來又成功追到一個BB既喜悅
對住幾年既同事今年撞車死左.
有個以前同事70幾歲鬼佬因煙酒過多在家死左成個幾星期臭晒先知

有些長輩慢慢離世, 就快新年.....真係想反回以前細路仔時無憂無慮的生活, 新年反鄉下成10幾個細路仔一齊玩

到而家都長大了, 有D已經反左面, 真係.......

大家都能開心就好了~~
回復 支持 反對

我係機戰果邊都有用左8~9千蚊
fung307 發表於 10-1-2014 17:55

一講到錢銀,又俾晒話晒命@.@ 不提好了...

對了, 見此貼應該沒什麼討論價值, 什麼人是什麼的心態相信眾花生友都有眼見

多謝你們等人的中立及理性的見解...

這就不多表了, 以免搞到小圈子甘分黨分派.....

此貼已完,  is it??
回復 支持 反對

其實唔洗話睇人既心態呢樣點果樣點~
論壇係一個平台~一定有各種各樣既人存在
而論壇既風氣都各有不 ...
fung307 發表於 15-1-2014 16:00

等緊樓主出聲要求關post, post係佢開既, 在不犯版規情況下佢有最高權利.

雖然係明顯挑機post, 不過事情完了不多說.

話說以前有一個post, 開頭由吹水變成罵戰, 最後又和解變成開開心心吹水, 後來玩起樓, 起到第99頁就俾版主執左, 那時樂古仲叫做有d人氣

幾時我地又玩多次起樓>w< 玩的話一定要超過100頁

岩岩有d野睇錯左, 已改, 勿怪
回復 支持 反對