查看: 26655|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

日本少女團體 AKB48~甜美比基尼照

akb48好多唔得
心裏己有少女時代;D
回復 支持 反對

希望樓上既SONE小心你既言語,敏感既飯會覺得你想引起鬧戰
AHc3912AH 發表於 1-9-2011 22:22

冇人叫你睇,
你可以唔理架,
我又冇用槍指你,逼你理我講咩
回復 支持 反對

我既說話你亦都可以唔理,
我冇用槍指住你,逼你睇我講咩.
只係希望你自重,盡量避免日韓罵戰,
反正忠言逆耳, ...
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 17:33

各有各想法,
可能係你敏感姐
回復 支持 反對

因為少時同akb48都係我中意既組合,
但係佢地宜家既anti都好多嫁喇...
只係唔想佢地更受人中傷姐. ...
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 20:03

睇唔出你係sonelol!!!
回復 支持 反對

我唔係SONE,不過我系少時出Gee既時候已經聽緊
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 20:07

出Gee既時候已經聽緊=可解?
回復 支持 反對

姐係,少時出道既時候我已經開始聽佢地既歌
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 20:11

我想問,少時出道既時候已經開始聽佢地既歌代表d咩?
回復 支持 反對

代表既係,
第1,就算中意少時,都唔洗好似你咁要踩其他組合,
第2,唔係一定要好似你咁轉Tiffany既圖做icon先 ...
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 20:17

搞笑?
第1點同第2點只係你個人見解,唔好屈得就屈,你知唔知你屈人屈得好離鋪,
仲有,第3點你可以講清楚d,唔好講一半又唔講一半,
比你屈到呢...
我從來冇講過
轉少時既圖做icon先可以叫中意少時
我只係講過睇唔出你係sone,
唔好亂屈人,
回復 支持 反對

第一,你話自己心裏己有少女時代冇問題,不過你加左紅色果句入面就有踩akb48既意思,
呢句就係我第1句既意思 ...
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 20:36

唉,,,你真係膠到冇朋友,
咳咳.
第一:踩akb48?我只係話有好多唔得,意思唔係好似你話既(踩,你話我踩akb48?你無橪野呀?我踩人唔通唔驚人踩番少時架?你都話我係sone,梗係盡量保護少女們,根本係你既理解問題,你誤會左了
第二:話睇唔出我係SONE囉,意思等於你唔覺我中意少時,覺得我話自已中意少時係作出黎既????
答:你無橪野呀?我只係估唔到你中意少時,諗往原來呢個板有個sone,點知你話我屈你作中意少時,
明顯係你作出假想,之後屈我i-con個d野,明顯係你誤會哂我講既所有野,
第三:我既意思係指你講得唔夠清楚,好易令人誤會
終結:你開頭就已經應為我講既所有野都係串緊你,我真係無野好講
回復 支持 反對

第一,我一早頭只係話 (希望樓上既SONE小心你既言語,敏感既飯會覺得你想引起鬧戰),
呢句係一句幾咁平和既野 ...
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 21:31

算啦,
898了,唔橪想同你條oe8od1嘈,
回復 支持 反對

多數理虧既人先會出現大量鬧人既說話,
不過算啦,我無謂為左你呢種中文水平咁差既小朋友動氣,
應該話你 ...
AHc3912AH 發表於 2-9-2011 21:45

可來粗口?@@
回復 支持 反對