查看: 6627|回復: 46
打印 上一主題 下一主題

[影圖分享] 自由152(MR.Q)

樓主| 囧囧秋月明 發表於 | 顯示全部樓層
算啦,威,d人係咁....講到要出黎玩,又話唔係香港,都唔知係唔係^^
講到自己有幾神?使唔使我錄雙視頻(即手部錄像)俾你睇^^?
6g^^?勁野bo,可惜我唔係五花或者老寧啦,8-10g,我都一定做到既^^
如果你黎香港,不如我俾返車錢同請埋你打機又點話姐,大前提係你肯出黎就行了^_^!!
50%p??50%分數wow,你get 錯 臭威 講野!!!!!^.<
而且我唔係想引起罵戰,只不過既然你唔信我做到咁既成績的話
我咪出黎做場俾你睇囉,就係咁簡單!!!^^
況且,只要你肯出黎香港^^,我肯定會包你車費同請你打機嫁^^
如果要我出澳門,我ok的,但澳門d機,我未用過....
不如你出黎香港一次,我去澳門一次,咁樣我覺得公平d^^
50%p??姐係23-24p嫁啦wow??嘩...呢d野,港服唔少人做到囉@_@!
而且我係香港大部份網吧(除i-one)都做到至少30p^^
係呢,幾時約個時間出黎^.<??
快速回復 返回頂部 返回列表