找回密碼

樓主: `'牙蕉*×°
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] 樂古勁舞版....吹水天地[第四彈]

[複製鏈接]
哈哈..係咪估唔到係我開呢??

不過邊個開都唔緊要啦,.
都係吹下水..大家開心下姐..

自我介紹先: HI.我係蕉仔啊.  ^^
2#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
haha..而家咪綠色lo
3#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
哈哈..無計啦..
4#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
版主整咪得囉..
5#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
6#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
咩win左呀..唔係好明
7#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
車..好巴閉咩?
8#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
9#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
點解放假都可以咁悶GE?
10#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
nono..我仲係屋企
11#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我仲係好悶..
12#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
好悶呀..救命
13#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我都想..但係..唉..你唔明GA LA
14#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
唔係唔開心ge..好愁姐.
15#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
散左lu..唉..unhappy
16#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
唔搵啦..等多2年20歲先搵番個認認真真好過
17#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
女人真係咁犯賤?
18#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
唉..算..等星月介紹d女女比我識.haha
19#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
算啦..我會慢慢忘記
20#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
你講得又岩wor.. 估唔到你咁細個諗d野都幾成熟
21#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
哈哈..你幾歲呀大哥哥
22#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
都唔算細ge..我18姐..
23#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
哈哈..你又知齊? 你數過la?
24#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
haha..有幾多十條?
25#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
尼d野留番比你條女做啦
26#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我真係好佩服你咁快19093貼
27#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
岩岩出完賓番黎了
28#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
29#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
30#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
放學番黎lu..
31#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
無/..  都係好似平時普通考試咁之嘛..
32#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
咩係公開試?
33#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我就未試過啦..不過好似無
34#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
ok ga..過黎讀囉..
35#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
咁又係..幾十個澳門先等於一個香港
36#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我都想過香港住..
37#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我而家唔鐘意港女了
38#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
放學啦..出街
39#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
唔想番學呀..
40#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
香港真係好- -
41#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
好多女都唔關我事啦..都溝唔到
42#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我入去都係陪人..自己未賭過
43#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
只係陪朋友入姐..
44#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
唔係贏就係輸ga la
45#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
但係成日贏又悶wo..haha
46#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
點解多左咁多樂點GE你..
47#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
教埋我搶啦..HAHA
48#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
800gash即係幾錢
49#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
係咁平ga咩= =
50#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
琴日飲完酒..而家仲好暈~_________~
51#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
面紅代表散熱..好事黎!
52#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
哈哈..咁我就唔知啦.
53#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
可能啦..驚有事咪唔好去飲囉
54#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
下..你唔係正常人
55#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
好悶呀..都係訓教算.
56#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
訓左一個中了..
57#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
咁我可以點?
58#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
點先叫有益呀= =
59#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
放學又番學- -
60#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
y2975627   你勁舞叫咩名
61#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
你係咪搞事啊?
62#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
係咩..開黎睇下.
63#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
我同你洗緊心 a__a
64#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
整咩唔拎埋樂點輝張?
65#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
食完飯又要番學
66#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
梗係要啦..香港唔洗GA?
67#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
唉..我決定唔玩樂古la..  88各位
68#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
HI   我係蕉仔啊~~~~~~~~~~
69#
 樓主| `'牙蕉*×° 發表於 | 顯示全部樓層
十年都唔上一次估唔到咁靜...
快速回復 返回頂部 返回列表