樓主: Charlie1012
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 覺唔覺新場變得好無聊 隊友無能孤掌難鳴

我發現入左個新場叫絕對防禦 但係班人次次一見到隻boss就9秒9衝哂上2樓
好似係下面會死老無咁 然後下方已經全面失守 班人仲係上面用支mg3打狗又唔知打乜9
咁當然唔洗2秒就fail左 佢仲問人r唔r呀?  rubbish就有佢份   講完

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
馬倫 -5 注意用詞

查看全部評分

回復

我覺得相反,d人唔打王
掛住清怪
兩個人清怪就夠,其他人專心打王就好快打爆
不過中途d 怪會直接由上面跌落 ...
makeinhk1 發表於 5-2-2013 18:27

有次仲奇怪  咁因為我見到下面無人理 咁我就放棄打王 負責係下面守塔啦
後來直到已經完全無機會既時候 我先開始射下王 完場發現竟然我係打王第2名
回復 支持 反對

二人清屍 八人隼雷打王
已經玩贏8次
好悶
raymond268 發表於 5-2-2013 18:59

ok了 我終於搵到一個唔係拎住mg3係2樓打既場 隻boss好快88左
回復 支持 反對

我都打了好多次先贏了,隊友有時真係不給力,放AT4,又唔用,死都用支炎魔7打,扣得又唔多,只去清屍,我可以打100 ...
tommy484 發表於 5-2-2013 19:12

講真,d人唔打王,去到識打既時候已經太遲
makeinhk1 發表於 5-2-2013 19:12

自己係上面,下面就頂唔住 自己係下面就無人打王
玩左5場有左答案 其實這個圖比其他易打
不過根本無可能要求街人會做出合理決定
總結來說同極限生死戰相同  需要一個有領導力既室長同有效率既隊友
回復 支持 反對

真係...丫..我入左個團房(不認識的軍團),以為佢地會叫自己d團友打王啊!!點知,佢地團其中一個有隼雷..佢打王 ...
vIrGo千 發表於 5-2-2013 23:07

at4唔會差過隼雷咁多嫁wo-,-  你最好盡量唔開鏡射 而且at4可以殺埋boss身旁既小屍
回復 支持 反對

你認黑橘 死性不改 at4 不賣第2次
要賓果抽黑箱 理得你5次中1個金獎 [只係你一個中]
又搞敢多玩意  ...
永恆fung 發表於 6-2-2013 02:52

你可以等bg5  其實距離上次量產日期都接近一年
但的確發覺好多人有at4同bg5係剩係比自己用的 最終還是輸了
之前都會講一此難聽的話 但現在我覺悟了
反正一係自己買一係大家唔好嬴 最重要自己已盡力而為
最後什麼都不想說

更正沒有一年  bg5係9月出
回復 支持 反對

樓主打錯新圖名 xd 係絕對防線
kaka412412 發表於 6-2-2013 00:28

回復  Charlie1012

5級會員.請先注意用詞用開post
1113233 發表於 5-2-2013 19:39

哦 我知道了 哦 原來係咁
回復 支持 反對