樂古Nakuz

標題: 簡單易學SS加MCA的方法(更新23-9-2014) [打印本頁]

作者: alvin232    時間: 20-9-2014 05:14
標題: 簡單易學SS加MCA的方法(更新23-9-2014)

[youtube]c1MVtDA0Q0E?list=UU81o88l42ren4UlzjYpvCPg[/youtube]最好上YouTube睇小弟特意用1080P高清拍攝影片,刻意讓大家睇清楚SS的真身。[youtube]watch?v=6g9hH3r8i7s[/youtube]
機體相差只可倚靠技術彌補,沒有一定把握能取勝。

我名:輸機主教(港服)
只一常用機體:CU Rank 尼姆(本人醉愛C機>W<)
本人懂得其他技術,有意在下面留言。

SD沒有特別技術,只有簡單複習化。(大誤)

作者: my92149    時間: 20-9-2014 12:02
今時今日竟然仲有人認為有SS依樣野
作者: alvin232    時間: 20-9-2014 17:02
我其實玩了5年(公測開始)
ss依野自己感覺好慢
別人感覺好強 成日好羨慕人
真心其實唔難做 硬坐電腦好難教
新手現在學了只在一半 甚麼只是一半不是ss
ss只是滑行 不會飛天
作者: hkkoko    時間: 21-9-2014 00:17

[youtube]c1MVtDA0Q0E[/youtube]

技巧 = 簡單複習化

my92149 發表於 20-9-2014 12:02

SS其實係BUG ,
因為自己電腦SD個程式只會接收到人地既機體動作係一整個斬擊動作 , 唔會接收到 人地已經收左刀既指令
所以當人地收刀之後快速衝刺 + 出刀 , 就會睇到人地仲係出緊刀就斬埋泥既情況
呢個就係傳說中既SS啦

就好似出刀 +收刀+快速出刀 , 就會做成一次斬擊動作斬兩下既假像
[youtube]iofFKuoBRho[/youtube]

(個人認為特登用SS既人好狗 :O[ )

作者: hillson09    時間: 21-9-2014 01:01
my92149 發表於 2014-9-20 04:02 AM

只要你同過英,美,加,澳個堆高玩玩
你就知高玩加上SS的極限
果D次元斬級數的刀是幾恐怖
作者: leepopo    時間: 21-9-2014 03:20
只要你同過英,美,加,澳個堆高玩玩
你就知高玩加上SS的極限
果D次元斬級數的刀是幾恐怖 ...
hillson09 發表於 21-9-2014 01:01

只要唔係反格我都打得嬴
作者: 工口仔    時間: 21-9-2014 10:42
成日見到人SS架喇...定我lag機?

其實SS好易...按兩下後後=S制按兩次....
作者: my92149    時間: 21-9-2014 11:39
講到尾咪又係網速問題?
作者: Naves1596    時間: 21-9-2014 12:59
仲玩刀?打黎打去都係果幾條油 你唔悶 我都悶la
作者: alvin232    時間: 23-9-2014 08:49
其實我喜歡玩FPS的射擊遊戲,SD常規或死亡我仲意作狙擊手
作狙撃要經常走位,還要慬自保。甩刀只是基刀自衛用的,真的瞬狙的技巧。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2