樂古Nakuz

標題: 新年沖沖沖活動!終於可以領獎!可以領2次相同項目獎! [打印本頁]

作者: harson    時間: 12-2-2014 16:22
標題: 新年沖沖沖活動!終於可以領獎!可以領2次相同項目獎!

新年沖沖沖活動!

終於可以獎!
可以領2次相同項目獎!

作者: simon乂ex    時間: 12-2-2014 16:27
大家支企硬<活動時間>

???
作者: nicktsh    時間: 12-2-2014 16:32
家下佢有無話唔派俾你,點解咁多人咁急姐,仲要開咁多個post討論同一樣嘢,見到都煩
作者: 雷臣    時間: 12-2-2014 16:37
最好有反少少解釋...因為我冇參加也沒興趣了解(G我有, 機我又有)

真係唔知G1而家差玩家D乜野
作者: mk24260659    時間: 12-2-2014 16:40
其實...你想講d咩呢?

咁心急有鬼用,佢14號過左唔比你先嘈都未遲啦
作者: GiantStep    時間: 12-2-2014 16:41
你其實驚d咩野,咁多人參加過,一定唔會係個別問題
除非個個拿到得你拿唔到
過埋下星期d人拿唔到果陣你咪嘈埋一份囉
之後實大把人開POST= =
作者: samlo110    時間: 12-2-2014 16:53

日日都有N咁多這類抱怨Post……(但總是唔爬文,總愛另開新Post……)

言歸正傳,好似早前某Post中有人下面留言(雖然無圖無真相),寫了查詢GM後的回覆,講到明以公告為準……

活動昨日先完,給d時間佢地搞o羅,如果最後真的日期出問題,唔止你,相信大把人會嘈佢地啦……

(事後編輯):我爬文找一找之後,發現那Post的樓主又是這Post樓主你o羅……=="
作者: GiantStep    時間: 12-2-2014 16:54
原則問題,我玩足個game咁耐,
已冇數次,失信,走數,處埋不當,灰哂啦,
以前2009年一出SD,十幾朋友,開心一齊玩, ...
harson 發表於 12-2-2014 16:48

記得以前係9YOU,變左G1後慢慢出現轉變
作者: aiza    時間: 12-2-2014 17:03
企硬..........拎野...........衰硬..........
作者: GiantStep    時間: 12-2-2014 17:09
日日都有N咁多這類抱怨Post……(但總是唔爬文,總愛另開新Post……)

言歸正傳,好似早前某Post中有人下 ...
samlo110 發表於 12-2-2014 16:53

唔知道有幾多個POST呢...?
作者: samlo110    時間: 12-2-2014 17:14
回復 11# GiantStep

你個個post都走去覆下,還要問我……(無言)
作者: GiantStep    時間: 12-2-2014 17:16
回復  GiantStep

你個個post都走去覆下,還要問我……(無言)
samlo110 發表於 12-2-2014 17:14

我可能見呢d post睇到傻埋,數都廢事數
次次幅利活動,十個有五個都會問下呢個問下果個
真係玩到我頭都大埋
另外岩岩上線,即刻又有人問係咪未拎得新年沖沖沖
洗腦式問答...
作者: a90600858    時間: 12-2-2014 17:31
想點姐 成日都係呢d post
咁急寄信比gm啦咁煩咖
作者: samlo110    時間: 12-2-2014 17:34
回復 15# a90600858

公平講句,樓主心急、字眼躁底是一回事,但佢有走去問客服架……
作者: a90600858    時間: 12-2-2014 17:35
回復  a90600858

公平講句,樓主心急、字眼躁底是一回事,但佢有走去問客服架…… ...
samlo110 發表於 12-2-2014 17:34

問完咪等lor 個個post上黎做mud啊
作者: nick97    時間: 12-2-2014 19:16
回復 17# a90600858

輿論壓力對官方也有不小的影響力,引起注意未嘗不是催促g1做事的方法
作者: GiantStep    時間: 12-2-2014 20:44

輿論壓力對官方也有不小的影響力,引起注意未嘗不是催促g1做事的方法 ...
nick97 發表於 12-2-2014 19:16

咁做都係冇用,G1態度照舊的制度,普通人係好難改變得到既
而且吹得一次,下次一定得!?我真係唔敢拿G1的工作效率用商業界的評分作標準...
作者: kennylam25    時間: 12-2-2014 21:23

輿論壓力對官方也有不小的影響力,引起注意未嘗不是催促g1做事的方法 ...
nick97 發表於 12-2-2014 19:16

係得嘅港服就唔會變成宜家呢個田地
作者: freeboy    時間: 12-2-2014 23:18
新年活動更新好多野都出錯,真係俾個服字,宜家d人又話GM岩.所以GM一定話之你,唔會補,正所謂因果循環
...
作者: EC膠    時間: 12-2-2014 23:44
家下佢有無話唔派俾你,點解咁多人咁急姐,仲要開咁多個post討論同一樣嘢,見到都煩 ...
nicktsh 發表於 12-2-2014 16:32

你唔急屎唔代表人地唔急
講明活動完結即刻攞,有乜理由要14號 ?
依家已經唔係急唔急既問題,係佢冇諾言
作者: leung4    時間: 13-2-2014 00:15
家下佢有無話唔派俾你,點解咁多人咁急姐,仲要開咁多個post討論同一樣嘢,見到都煩 ...
nicktsh 發表於 12-2-2014 16:32

你唔出聲唔代表你係呀加
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 00:25
其實黎黎去去最大問題都係G1,佢自己又唔寫明維護先派
上個月冇今個月咁煩係上個月咁岩姐
要怪就怪G1打的資料唔清析搞到個個好似好無知咁SD信去問
好難怪任何人,就算我係老手唔心急都好明白呢一點
搞到個個嘈黎嘈去
真係估唔到咁少的字眼可以玩死唔少人:
於活動完結後即可於網站上選擇獎勵項目中的一樣道具或者機體作為獎勵!
作者: nicktsh    時間: 13-2-2014 06:03
你唔急屎唔代表人地唔急
依家已經唔係急唔急既問題,係佢冇諾言 ...
EC膠 發表於 12-2-2014 23:44

係急都唔使同樣個話題同樣個人開埋咁多個post講埋同一樣嘢丫嘛
作者: grapeslai2009    時間: 13-2-2014 10:58
要怪就怪G1打的資 ...
GiantStep 發表於 13-2-2014 00:25

依家咁急攞仲咩,佢的活動一向都係咁寫,上次活動完左又係咁樣唔係即刻有得攞, 你地唔係冇join過?(係唔係因為有得攞兩樣野而緊張~ ~"; 等下星期維護,如唔派,走數實大把人先追佢~~")
作者: a90600858    時間: 13-2-2014 11:17
你唔急屎唔代表人地唔急
依家已經唔係急唔急既問題,係佢冇諾言 ...
EC膠 發表於 12-2-2014 23:44

咁咪係人地d屎急post度講自己屎急lor
又要開咁多個post講自己屎急做mud啊
咁多個post唔係見唔到啊話
作者: a90600858    時間: 13-2-2014 11:20
要怪就怪G1打的資 ...
GiantStep 發表於 13-2-2014 00:25

G1一直都係咁咖啦...
因為佢有 官方保留本活動的最終決策權!  
感想某路人提醒已經將打錯GM變翻G1
作者: 光鯨    時間: 13-2-2014 12:31
咁多個post唔係見唔到啊 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 11:17

咁你就叫版主做野開個集中POST,個個心急都想第一個POST有人答,仲有玩左咁都唔知GM係無權的,最終決定權係G1,唉
作者: EC膠    時間: 13-2-2014 14:13
係急都唔使同樣個話題同樣個人開埋咁多個post講埋同一樣嘢丫嘛
nicktsh 發表於 13-2-2014 06:03

新黎 ? 以前出事,兩頁紙都係同一樣野,依家人少少你先會咁講
作者: nicktsh    時間: 13-2-2014 14:14
咁你就叫版主做野開個集中POST,個個心急都想第一個POST有人答,仲有玩左咁都唔知GM係無權的,最終決定 ...
光鯨 發表於 13-2-2014 12:31

有咁嘅需要咩?呢個話題談得幾耐,亦都無咩討論空間,如果真係要開,咁係咪次次g1搞活動版主就要開多個集中贴?你以為版主版主真係太得閒冇野做啊
作者: a90600858    時間: 13-2-2014 14:15
咁你就叫版主做野開個集中POST,個個心急都想第一個POST有人答,仲有玩左咁都唔知GM係無權的,最終決定 ...

個個心急就要逼我見到一堆一模一樣post話自己屎急咁自私 仲要叫我幫手問版主開集中Post好似係我問題咁真厲害
仲有我一時打錯左G1同GM你又要唉對你無言
如果你覺得個個屎急就係係咁開post理由我冇野講啦
作者: nicktsh    時間: 13-2-2014 14:20
新黎 ? 以前出事,兩頁紙都係同一樣野,依家人少少你先會咁講
EC膠 發表於 13-2-2014 14:13

以前就算開過幾百個帖同而家都無關係,我係想話同一樣嘢冇必要係咁重複開帖討論同一樣嘢,明?
作者: a90600858    時間: 13-2-2014 14:21

兩頁紙同一樣野比你講到好似好正常咁
總之我就好不滿你地個個屎急開同一個post仲理直氣壯成日click黎click去都同一樣野煩到嘔

我想問你冇咁嚴重你就當唔係一個問題?你要咁做我都冇辦法

因為我由頭到尾都係表達自己意見 你地學G1咁態度照舊我都冇辦法
作者: 豬星    時間: 13-2-2014 14:54

信件狀態:        已回覆  
負責 GM:        gm04
信件提交時間:         2014-02-13 14:09:36
GM 處理時間:         2014-02-13 14:43:33
GM 回覆內容:        
親愛的玩家,您好!

謝謝您的來信,多謝對我們遊戲的支持,有關活動獎勵需待2月14日才能領取。

感謝閣下使用GO客服平台服務。
佢要寄信咁樣先答你 真係幾麻煩下
作者: 光鯨    時間: 13-2-2014 15:10
個個心急就要逼我見到一堆一模一樣post話自己屎急咁自私 仲要叫我幫手問版主開集中Post好似係我問題 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 14:15

由始至終都係你一個人話有問題(或可能你真係有問題)如果你覺得有問題就自己想辦法,唔好係到嘈生晒,
你話人自私,你有幾無私?
作者: a90600858    時間: 13-2-2014 15:29
由始至終都係你一個人話有問題(或可能你真係有問題)如果你覺得有問題就自己想辦法,唔好係到嘈生晒,
...
光鯨 發表於 13-2-2014 15:10

你覺得自己冇問題原來得我有問題嘅話......我就真係唔知你係度做mud冇問題覆我做mud 冇問題嘅話一開始開post做mud
有咩問題自己想辦法 >但唔好用d完全冇用辦法係咁開D重複post就算係一小部份人受騷擾就唔正視?
就算係嘈比你地嘈住曬果個係我先啦 我覺得好煩 上面講左 你地要態度依然要咁我都冇辦法
人地gm都講左14號你有咩不滿搵GM咪係咁重複係度發埋D無謂post G1做野咁第一日知?
搵完GM唔滿意就要個個重複開post?
你明未?我由一開始只係表達對你地重複開post不滿 你唔同意就比d論點支持一下重複開post有咩好處
唔好因為人地針對你個做法不滿就話人嘈生晒 客觀d啦少年 我知而家G1派遲獎你好燥底 但唔好因為咁將重複開post合理化
作者: a90600858    時間: 13-2-2014 15:32
信件狀態:        已回覆  
負責 GM:        gm04
信件提交時間:         2014-02-13 14:09:36
GM 處理時間 ...
豬星 發表於 13-2-2014 14:54

嗯 係咁麻煩咖啦...
G1做野成日都冇交代
公告一係就勁耐唔出
一係就急住出出錯
成日寄信搵佢比d回覆又冇咩用又要等好耐
上次追機追賈圖同mk2都追左幾個月
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 16:28
依家咁急攞仲咩,佢的活動一向都係咁寫,上次活動完左又係咁樣唔係即刻有得攞, 你地唔係冇join過?(係唔係因 ...
grapeslai2009 發表於 13-2-2014 10:58

你咁講我又唔明果班人點解會急到天花龍鳳,可能玩其他online因素,SD比較遲
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 16:30

可能佢日日夜夜諗住玩新機,點知希望愈大失望愈大,同機體談戀愛
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 16:31
G1一直都係咁咖啦...
因為佢有 官方保留本活動的最終決策權!  
感想某路人提醒已經將打 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 11:20

GM同G1已經講到亂哂,種知佢地係同一班人黎
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 16:32

咁我地睇好G1啦
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 16:33

多人嘈可能多人玩返,好果方面應該有進展,日後人流有望
作者: wella2004    時間: 14-2-2014 14:52
G1做野咁認真,見慣哂啦
作者: c30042112    時間: 14-2-2014 17:38
能夠習慣不等於能夠接受。
作者: GiantStep    時間: 14-2-2014 18:09
能夠習慣不等於能夠接受。
c30042112 發表於 14-2-2014 17:38

可能個個已經冇心機面對,盲目地接受左
作者: 扭蛋    時間: 14-2-2014 18:57
回復 46# GiantStep

根本包容變左縱容,一直惡性循環,直至隻Game收檔...
作者: GiantStep    時間: 14-2-2014 21:18
回復  GiantStep

根本包容變左縱容,一直惡性循環,直至隻Game收檔...
扭蛋 發表於 14-2-2014 18:57

唔知呀,真係比G1玩到我地團團轉,要拿我地錢又要咁隸服務我地
作者: asd2341990    時間: 15-2-2014 06:30
最新消息,金日login活動網站 拎野 彈出 活動完結或未開始
數已走?????
作者: oo9kkkk    時間: 15-2-2014 07:55
我的情況正如樓上所言
作者: GiantStep    時間: 15-2-2014 11:52

連版主都廢事理個帖,明的明的
作者: kaiser881    時間: 16-2-2014 13:25
次次開post小完一獲就算,下次又係咁又開黎小一獲人地版主緊係廢事理
作者: GiantStep    時間: 16-2-2014 13:50
次次開post小完一獲就算,下次又係咁又開黎小一獲人地版主緊係廢事理
kaiser881 發表於 16-2-2014 13:25

開咁多POST咪又係罵...不過都冇計,鬼叫G1一成不變
作者: AdolfHitler032    時間: 16-2-2014 14:49
g1 咁q 蠢,開個公告咪唔洗人地係咁問囉
作者: freeboy    時間: 16-2-2014 22:14
Bravo +1
作者: yiu2468    時間: 16-2-2014 23:32
其實今次甘多人不滿同獎品豐厚程度好有關係,2部sr對好多人黎講真係幾吸引,希望愈大。。。隨著g1 delay。。。愈黎愈
作者: GiantStep    時間: 17-2-2014 00:23
g1 咁q 蠢,開個公告咪唔洗人地係咁問囉
AdolfHitler032 發表於 16-2-2014 14:49

哈,明明G1有自己的一套系統,偏偏將呢d問題大事化小
作者: MeTa    時間: 17-2-2014 00:25
SAD G1
作者: GiantStep    時間: 17-2-2014 00:34
嗯 係咁麻煩咖啦...
G1做野成日都冇交代
公告一係就勁耐唔出
一係就急住出出錯
成日寄信搵佢比d回 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 15:32

佢急兩樣野,出完錯就沒收+急收錢

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2