樂古Nakuz

標題: [六月飛霜] 公會戰音訊全無求gm版主一定要正視 (圖) [打印本頁]

作者: -ChuckY猛虎-    時間: 1-12-2013 00:09
標題: [六月飛霜] 公會戰音訊全無求gm版主一定要正視 (圖)

話說在前頭
依個只係一個澄清poat  絕對唔希望引起咩罵戰 我都好有信心拎出證據之後真相立辨 不過如果有人存心入我地彈珠位要死纏爛打既都唔係我控制範圍以內
起源係三更果個[彈珠重賽棄權!?]既貼 , 簡單向大家介紹文中要點

公會戰三更無視/一時忘記 "比賽規則" 而出左大機   彈珠自然要求重新進行一場公平既比賽
先勿論犯規仲可以聲大夾惡係樂古嘈既行為岩唔岩先  必須要進行重賽係無可避免既事實(詳見圖1,2) GM亦都答應左
既然可以"公平地"分出勝負 我地當然好樂意 一直等緊GM通知幾時重賽
遺憾既係 由我地彈珠代表猛虎仔要求重賽既email送出開始(11月2  圖2)
直到"自稱"彈珠棄權同比彈珠惡意玩弄既三更係遊戲中苦等至2:22分   因為gm無出席   誤以為彈珠棄權,更嚴重誤會有玩弄成份

對此  特意開post回應

圖中可以睇到彈珠由11月2日已經開始正式向gm要求重賽   但係我地"苦等"到11月30日 今時今日都無收到任何既通知  
其次 既然我地早已要求重賽 GM又一直無答覆 咁關彈珠棄權咩事呢?_?
相比起我地  三更等個區區幾粒鐘又算得d咩?
我明白你地等完得個桔既心情一定唔好受  但係將脾氣胡亂發洩比人好應該? 難道我地無辜中槍又唔會覺得難受?
請留意 果日gm都係無出席 問題完全係出自gm 點解gm通知三更重賽而又唔通知彈珠?
所以一切只可以等gm出面解釋

唔該唔知情既人唔好係到斷章取義破壞我地既名聲

作者: 三毛    時間: 1-12-2013 00:15
點解g1負責但係個email唔同既.
作者: wcfox7758    時間: 1-12-2013 00:27

想扮唔知情?你唔好話我知呢個唔係你email

猛虎仔,你地仲想呃邊個?以為咁就呃到人?你咁就真系知法犯法啦,呃gm好大獲@@為左win真系乜都得gd,我地欣賞你〜_〜

仲有,以為用呢個search就得?
人地係csjz個到搵你,仲扮到d乜?
作者: -ChuckY猛虎-    時間: 1-12-2013 00:32
想扮唔知情?你唔好話我知呢個唔係你email

猛虎仔,你地仲想呃邊個?以為咁就呃到人?你咁就真系知法犯 ...
wcfox7758 發表於 1-12-2013 00:27

大哥睇真D..from我email係果句" 係 咩事"
  gm係回應我hi gameone果個email
  gm直接copy我個"係 咩事"既email再回覆:你好。。。
  係gameone個email到睇就緊係from猛虎仔啦

你唔好同我講你未用過hotmail

廳長 你仲想ff邊個?_? 以為咁就ff到人?_?
為左win真系乜都ff,我欣賞你〜_〜
作者: -ChuckY猛虎-    時間: 1-12-2013 00:39
大哥睇真D..from我email係果句" 係 咩事"
  gm係回應我hi gameone果個email
  gm直接copy我個"係 咩事 ...
-ChuckY猛虎- 發表於 1-12-2013 00:32

另外唔該再用腦諗下  我依個post係要求gm出黎回應 我會唔會特登扮gm作假再叫gm上水踢爆我自己?_?
  咁樣gm一上樂古就踢爆左我啦  唔好咁都諗住入我地位得唔得?

如果你咁都係睇唔明hotmail既  可以等gm上水自己問下佢地有無sd過依個email
作者: wcfox7758    時間: 1-12-2013 00:46
你話
點解gm通知三更重賽而又唔通知彈珠?

tiga0118@hotmail.com 係你email
而根據呢張相,證實你收到呢封重賽通知email,說明gm已通知彈珠有關重賽的詳情,故與你的說法有矛盾,明?
作者: nicktsh    時間: 1-12-2013 00:48
件事越攪越模糊,睇嚟GM要出嚟比個交代至得
作者: -ChuckY猛虎-    時間: 1-12-2013 01:07
你話
但  係你email
而根據呢張相,證實你收到呢封重賽通知email,說明gm已通知彈珠有關重賽的詳情,故與你 ...
wcfox7758 發表於 1-12-2013 00:46

唔該你細心d睇下我張圖,張圖係問我地彈珠想雙冠軍定重賽  
我地圖2個回覆係要求重賽  但係之後gm一直無比時間,無話比我地知邊日重賽

至於你果張,的確係to我既email 但係我完全收吾到  所以先要問下gm咩事)  信不信由你 如果要ff我特登del左佢封email咁我都無話可說

明?_?
作者: -ChuckY猛虎-    時間: 1-12-2013 01:10
其實件事好簡單  我地絕對唔係棄權 )
只要再定個日期重賽就可以  嘈黎都無謂 我都唔想傷和氣
就等gm上水重訂日子吧
作者: wcfox7758    時間: 1-12-2013 01:33

我查過官方給我們郵件賬號是真的,張圖內容
To:你的hotmail以及J的抄送,是官方同時發2人郵件,你現在扮打死唔知啊嘛。

1.GM是假貨
2.我們F人、P圖
3.hotmail郵件看你太型食佐你郵件。

我為左win真係乜都ff ,你肯定選2啦;
說真,我需要咩?需要我就無恥報多隊伍啦?以前打會,我們那隊伍對你那隊,你們贏多定我們贏多啊?
搞得好像我們唔屈屬性就100%輸;究竟我ff人定你扮無辜,自己心照,你們從來都是唔正視自己問題,整甘棱多野扮蟹。

重有,我覺得我們唔需要損壞你們名聲,你們自己已經玩壞佐,雖然我唔點上樂古,但是精彩罵戰都是知道少少,罵戰你們引起,不論挑撥定是事故原因,9成9人在樂古惹不起彈珠,分身護駕黨
作者: -ChuckY猛虎-    時間: 1-12-2013 01:41
我查過官方給我們郵件賬號是真的,張圖內容
To:你的hotmail以及J的抄送,是官方同時發2人郵件,你現在扮打 ...
wcfox7758 發表於 1-12-2013 01:33

所以我咪話要ff我地都無計
    hotmail收唔到我地想?_?
    從來都係我地彈珠要求重賽  依加要求完一大輪又要扮收唔到玩淆底?
    明眼人都知無可能啦下話
    一係,就gm人為錯誤無sd比我地
    一係,就hotmail有問題

原因係點我唔知,所以先要gm上水問清楚 有時唔係你地100%輸唔輸既問題 我地要求重賽 從來只係想要番場公平既比賽
    我上面都講左  問題好簡單 我地無棄權 唔該GM另定日子重賽  就係咁簡單
    你選擇繼續陰謀論我地 定係等gm公論做個明智既決定  自己諗

重申一次 我唔希望有罵戰同任何傷和氣既行為  開依個post只係想要澄清而已 就慢慢等gm公論可否?_?
作者: wcfox7758    時間: 1-12-2013 02:27
抄送噶,仲人為錯誤,HOTMAIL出問題反正我唔信。
你開依個post只係想要澄清你無辜噶嘛,你地完全唔棱知,但是GM卻跟你地商量好了雙冠軍,點解?
因為GM從你地那2張圖得出了雙冠軍的結果?

我之前個POST標題是回應你地屈【三更明知故犯?】,之前你地屈我地就是甘,爽嗎?你地屈得更加過分,我就唔多講了,現在理虧就唔想傷和氣?跟你地根本就冇和氣,無所謂傷唔傷;希望你地真是做到,唔好講一套做一套,過幾日就分身大軍過來挑事,冇事邊個跟你地吵,又FF你又陰謀你,講度我甘得閑唔洗工作甘;你唔惹我鬼得閑理你,睡覺。
作者: hillson09    時間: 1-12-2013 06:50
版主一定要正視

此事件超出了本人的能力/權限

請雙方直接聯絡官方

互相指責都無好結果
建議雙方心平氣和討論
現在唯有等官方答覆才能解決事件吧
作者: AdolfHitler032    時間: 1-12-2013 19:00
10樓  我們那隊伍對你那隊,你們贏多定我們贏多啊?

e句反映左心態
作者: wonghoyeung    時間: 1-12-2013 19:17
官方個客服電話已經十年冇人接
作者: 藤星    時間: 1-12-2013 19:33
朕PM問問,若果冇回音就真係無能為力~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2