樂古Nakuz

標題: 永恆冒險同我收皮 扣分就扣分 用高級保護書+16粒石都會爆 [打印本頁]

作者: hi00101700    時間: 22-5-2012 17:40
標題: 永恆冒險同我收皮 扣分就扣分 用高級保護書+16粒石都會爆
仆你個街 我開頭用左15本都無野嫁 頭先用高保護+16 一按強化 佢好似更新左 個保護書彈番出黎

作者: hi00101700    時間: 22-5-2012 17:41

作者: hi00101700    時間: 22-5-2012 17:44
吊啦星 上次4點拎野活動又開唔到GC 話有錯誤 更新完又有叉用? 一用高強化 按左唔夠1秒你又更新 彈左我本野出黎 點計啊 del game唔玩囉 吹狗帳
作者: 叛逆小天    時間: 22-5-2012 17:44
我話你知9成9係你自己升到盲目左無放保護書
((前幾日先因為咁整爆自己拉思既夢+16的路過
作者: hi00101700    時間: 22-5-2012 17:46
有放 我睇住佢放大左本保護 之後下低個保護書數字+番1囉 真係玩燃完啦
作者: b_937    時間: 22-5-2012 18:37
係真就大獲啦= =
作者: _山窮水盡.    時間: 22-5-2012 18:54
用咗六十幾個高級依然+16
心灰
作者: sos232515618    時間: 22-5-2012 19:07
回復 7# _山窮水盡.

你真係唔夠運我用了7本_162本_17等多人個陣禁係咪好d?
作者: 柚木共睹    時間: 22-5-2012 19:17
真幸福
作者: kioik    時間: 22-5-2012 19:33
升石 都係用高級鍊金書 合上去係最好
作者: a94123    時間: 22-5-2012 19:46
R.I.P節哀順變吧樓主
作者: hosum2007    時間: 22-5-2012 22:53
升石神馬也是浮雲

我從來都冇刻意去升石

一來唔想靠運  二來呢d 睇得太重冇意義

施主  回頭是岸  勿倒錢落海  請做更有意義的事情吧
作者: ian1107    時間: 22-5-2012 23:02
我記得岩岩出強化17果時,佢講到明
16=>17
不能用保護書
作者: ykwykw    時間: 22-5-2012 23:27
回復 7# _山窮水盡.

用左100本都係得+16的路過....Orz
作者: 仔仔._.    時間: 22-5-2012 23:28
我記得岩岩出強化17果時,佢講到明
16=>17
不能用保護書
ian1107 發表於 22-5-2012 11:02 PM

呢個係韓版講既姐,依加台版比用你又吹佢吾脹!!
作者: ian1107    時間: 23-5-2012 07:35
呢個係韓版講既姐,依加台版比用你又吹佢吾脹!!
仔仔._. 發表於 22-5-2012 23:28

實比你用架,爛橙趁機會食你d保護書
至於有冇效...就見仁見智/_>\
作者: 樂聲    時間: 25-5-2012 13:00
我諗係大概你係佢未彈成功定失敗果句野出黎....你就咁左本書上去....
如果係咁,係佢彈左出黎之後,就會還原...
我之前都試過,不過我見到....冇快手禁落去~_~
(路過)~~
作者: kenson12163    時間: 26-5-2012 20:25
請樓主唔好係到派膠好唔好?
我(黑旋蜂)今日先買完190gash+90幾gash果兩個組合(一共18本)
我次次都有用[高級保護書],+15果陣用咗8本就上咗[琳]果把野上+16
又唔見我會爆?有剩果d仲沖埋[路柏斯]把野上+15
根本就係你自己無放保護書
唔好推哂D責任落去Grand Chase到
由頭到尾都冇改過
((5月29號更新唔洗俾人回收的路過

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2