樂古Nakuz

標題: 放跑ac換i-gash [打印本頁]

作者: koex007    時間: 11-7-2010 16:45
標題: 放跑ac換i-gash
呢個ac個名叫:什麼是命運

我打算賣出去換1600i-gash既.....即係160蚊

*可以修改密碼,
*可以開帳號鎖功能
*沒有情侶
*無用外掛,昆人,名譽安全
*沒有加入任何公會,可以轉用自已個壇ac.
*紫拖,火頭B,火翼A,白火鞋A,DR.HELL上衣B,天使的愛思S,惡魔鞋2LV B,漂蟲鞋B.角色:光光,明明,利娜,軒少,蒂蒂,琪琪,納露西斯.
*抵買.....
*我既MSN:koex007@hotmail.com
*分身msn:vavasu007@hotmail.com
*最好加我正身,不過我玩cso會用分身.但係交易通常係用正身55,如果發現加正身無人理既,就加埋分身.

由於搵唔到之前影果張火頭相,我用舊相尼代替.

作者: koex007    時間: 11-7-2010 16:45
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: koex007    時間: 11-7-2010 16:49
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: crazystarz    時間: 28-12-2010 02:55
回復 1# koex007

收皮啦@@
作者: zz9259zz    時間: 10-3-2011 03:39
......
作者: finaldream    時間: 13-3-2011 19:26
這不是交易區
作者: 〝紫鎧*    時間: 3-4-2011 01:00
錯區啊樓主

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2