標題: [★] 提防此人--> {專業道具} 此昆狗B -.- [打印本頁]

作者: ★鎖吻;    時間:
標題: [★] 提防此人--> {專業道具} 此昆狗B -.-

各玩家請多多提防此人→ (專業道具MSN: bb-520-1314@hotmail.com)  專呃人A/C 之後失蹤的~"~
佢最中意就係去論壇到,睇下有咩人放A/C 之後就主動ADD你MSN..!! 佢已經呃左我家族女面其中1個無知的女孩t3t..其實果時我都差d比佢呃左-.-!  過程我唔講喇 好長/3\..好彩最尾果女仔都拎得番個ac~"~ 大家同佢交易一定要更加注意 最好唔好tim 啦..!

如此昆狗B見到此p0 不服的可找我.3. 你應該知我係邊個吧^^!
作者: smallken1234    時間:
樓主同佢個fd下次要小心d啦
作者: K-h0.    時間:
要小心.___.
我識果個叫咩咩道具呢-3-..唔記得左TIM
作者: `★babIi雞=)    時間:
=333=依加D昆狗好醒目咖
作者: 某欣    時間:
去到邊都有昆狗`
有必要為左幾十蚊/幾百蚊整臭自己個名咩`-_-
作者: Mr傑jAiii    時間:
博出名-___-? 哈哈;>!
作者: wck13976    時間:
哈=)
真係要小心d先得啦=)
作者: kan456    時間:
你講ge專業道具系勁舞名?
系咪一條__之後有個專業道具個個?
如果無記錯
個條友好鬼鍾意搞事
你講ge專業道具系勁舞名?
系咪一條__之後有個專業道具個個?
如果無記錯
個條友好鬼鍾意搞事
kan456 發表於 31-7-2009 16:14

專業道具 係佢勁舞名黎嫁-.-
好似係__專業道具 t3t..!
我本身都唔識佢-.-不過係情4見過下佢出現甘解囉._.
所以先記得 hehe 小心小心
作者: 小超仔仔    時間:
夠哂專業啦0.0
作者: ★`]imTsZ﹑κ    時間:
樂古名;kan456
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D3
佢條友用外掛解任tim啦
作者: friends111    時間:
專業道具<<<<<我識佢
佢盜左我51lv ac=.=
作者: 小超仔仔    時間:
用外掛做任唔出奇...
作者: tung1404    時間:
前幾日有個準備昆莪啦~芣過莪太醒啦~
作者: bbfung1    時間:
最憎e d甘既人
昆左人就無左人
作者: ivan3116    時間:
又昆狗-_-
我地會提防=]
作者: ★funG×'    時間:
要搵d有信譽先好交易,我比人呃過幾次-,-
作者: Ccm0v0    時間:
昆狗咩game都有
只系您吾好上d昆狗當
就冇事喇;-]
作者: 琳琳琳;D    時間:
見過.不過唔知邊個黎-.-
作者: Honeyo    時間:

呢條友呢2日係咁爆喇叭話退出勁舞
但點解佢未消失? 條友黑人憎到嘔 成日係度滅呢個滅果個
呢d人有無受過教育?
作者: .苙aaa`×]    時間:
1# ★鎖吻;
開po就開po 吾好講埋d野引罵戰 吾好扮到自己好勁好威咁先得嫁小妹妹
作者: 琳琳琳;D    時間:
1# ★鎖吻;  
開po就開po 吾好講埋d野引罵戰 吾好扮到自己好勁好威咁先得嫁小妹妹
.苙aaa`×] 發表於 17-8-2009 07:13

佢邊句講到自已好勁好威?.
1# ★鎖吻;  

我邊到有引起罵戰呢..哥哥仔^^
我冇話過自己勁同威啵^v^
係你自己覺得而已..""
佢有冇昆過人 佢自己心知肚明吧.3.
其他人有眼睇的..hehe
我開p0係唔想其他人再比佢呃姐^^
哥哥仔^v^你想得太多了..哈哈=]
1# ★鎖吻;  

-.-引起罵戰戈個似系你啵
作者: ovoyan    時間:
嘩..我成日見到佢=.=要小心..小心
[[onion_54]]我都成日見到佢

歡迎光臨 (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz!