樂古Nakuz

標題: 之前有個女仔話king's團係個無啦啦封佢ac個個po,唔該請睇完呢個po先好回應^^ [打印本頁]

作者: king's小龍    時間: 26-5-2008 08:17
標題: 之前有個女仔話king's團係個無啦啦封佢ac個個po,唔該請睇完呢個po先好回應^^
http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... page%3D1&page=6
作者: holding    時間: 26-5-2008 08:40
那女的 -,- 只能說是不知所謂 !
撐阿!!
作者: zap;RMC    時間: 26-5-2008 09:09
原帖由 king's小龍 於 26-5-2008 08:17 發表
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3306399&extra=page%3D1&page=6

希望你可以唔好針對個條女以外既個d無腦團體
因為件事唔關佢地事 跟本無必要同個d人交代
所為不知者不罪
當然個條女 要做到甘乞人憎
真係比人打都抵
希望你可以係呢件事學識更多野
我支持你 真心向你講一句 加油
作者: ×↘沁兒↖×    時間: 26-5-2008 10:07
小龍支持你哇=]`!

條女太xx了-_______-||

希望你早日搵到真愛喇=]"
作者: 六月果    時間: 26-5-2008 13:34
條女都幾好笑下BO- -
擺明係呃樓主你啦- -
而且就算真係拍拖都會會用咁多時間呀- -
樓主你太傻啦
作者: 小雲    時間: 26-5-2008 14:01
小龍
我配服你
你肯像我..
你一定找到你的真愛

但我也配服這女子
她是我見過玩仔高手之中..最強的一個
一次溝甘多條仔

我團個d a.a 都唔夠玩

強...我只能說句你沒錯

錯都在那女孩
作者: 小♂    時間: 26-5-2008 16:42
哇靠,我看到第六頁已經無言了,再加上圖片,那個女的有點= =!!
作者: 靚仔一個    時間: 26-5-2008 19:04
雖然吾識你-.-
不過我撐你-.-
條女吾好再理佢喇-.-不知所謂
作者: -雨藍-    時間: 26-5-2008 23:12
私信頭幾張o左-,-
但sup你...睇完佢d野真係好無奈..
作者: 【幻★滅】    時間: 26-5-2008 23:50
條女-v-唔值得-________-
sup樓主的a_a

#6.
如果呢段野po上曖昧成班女就@#$%^&*()
嘿嘿
作者: ☆YoMa☆    時間: 27-5-2008 13:13
我覺得你好慘呀..同埋..你對拒真係好好呀...
唉..呢個世界咩女仔都有啦..不過我一開始睇到個女仔話叫你幫拒開幾個ac我都覺得奇怪..
條女真係太衰喇..而你又咁好..
我睇到你個句..一日陪拒玩20個中!!我即刻諗返我以前同勇哥哥識個時..我又係日日去網吧同拒玩..又係on足20到個到...當然唔會日日20個中啦我..試過好幾次都十幾個中嫁喇..
唉...愛情真係有時令人麻目.....樓主...經過今次呢件事之後..希望你真係要小心識人喔..願主祝福你
作者: 炸旦:)    時間: 27-5-2008 19:45
錯就錯係條女到-____-
吾洗咁介意哇-3-`
支持你=]
作者: 小虫`    時間: 27-5-2008 21:03
小龍`'
唔知你記唔記得我喇'
我係你隻寵個女牙-____-'

我唔覺得你有D咩錯'
怪就怪你條女太變態喇-___-'
佢講果D野我真係唔多信囉;'
仲話自已俾人開左電腦同你講果D野;
我覺得佢係同1個人黎嫁-__-'
我真係好想知佢開禁多個AC黎做咩-0-'
頭先去睇左你條|!NK入面篇文..
發覺佢講既野有好多大話'
再睇埋你D圖-0-'
同你1齊可以殺出第2個-___-'{0咀}'

其實愛1個人係沒錯'
但係唔可以愛得太過火囉'
當你愛得佢深果時'
佢又唔知情'
我覺得最慘果個係你'
作者: gemi0606    時間: 8-6-2008 11:25
路過見到閣下打段水蛇春咁長既論文想問一問
何解你成段野全部都係人地點點點點對你
而關於你自己點對對方完全隻字不提呢?
我都係男人,而我屋企全家都係女人
我好清楚冇一個男人係完全冇缺點
何解你要將自己既缺點完全隱藏
而將對方既缺點全部掉哂出黎呢?
斷估你唔係諗住可以扮可憐卦@@a
扮可憐呃下妹妹仔就得既....
作者: ×↘沁兒↖×    時間: 8-6-2008 12:14
原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 11:25 發表
路過見到閣下打段水蛇春咁長既論文想問一問
何解你成段野全部都係人地點點點點對你
而關於你自己點對對方完全隻字不提呢?
我都係男人,而我屋企全家都係女人
我好清楚冇一個男人係完全冇缺點
何解你要將自己既缺 ...

佢絕對系有提過自己點對對方嫁羅-,-"

你睇唔到炸-,-?
作者: gemi0606    時間: 8-6-2008 13:24
原帖由 ×↘沁兒↖× 於 8-6-2008 12:14 發表

佢絕對系有提過自己點對對方嫁羅-,-"

你睇唔到炸-,-?

睇黎你唔明我意思係咩
人永遠只係將自己好既一方面公開
陰暗一面何以從來冇同各位表明?
題外話:係=人火3    囉=口土隔2,請尊重自己使用既文字
作者: 呀魚♂    時間: 8-6-2008 13:36
我見到d 結婚證-.-
睇到我o哂咀[[bao_34]]
作者: gemi0606    時間: 8-6-2008 14:37
嘩,閣下非常[客觀]
原來係朋友就唔需要完整睇哂雙方既觀點就可以定下準確既判斷
一方面既說話可以完全正確嗎?
你可以確定女方由頭到尾玩弄對方?
兩個人分離,問題一定雙方都有
何以由一方既片面之詞就可以斷定所有野?
請記住一點,兩個人相處既事,其他人係無可能完全睇清
你唔得,我亦唔可以
所以我先會向樓主提出[點解只有好既一面,其他隻字不提]既論點

to樓主:
閣下如果需要其他人去[評理]
請完完全全,將自己做過既野,無論係好係壞,全數出返一篇[論文]
要表達既係咁多
有咩需要反駁既,請到akzone pc game版搵在下
在下於akzone名為[癲狗出沒注意@笑撚到喊。]

作者: *S!u傻婷*    時間: 8-6-2008 15:57
樓主真的比那女的弄得慘的說-V-`
但封了Ac算了`
舊事最好不要再想了`
原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 14:37 發表
閣下如果需要其他人去[評理]
請完完全全,將自己做過既野,無論係好係壞,全數出返一篇[論文]
要表達既係咁多
有咩需要反駁既,請到akzone pc game版搵在下
在下於akzone名為[癲狗出沒注意@笑到喊。]

盡量不要在壇裡提某些粗俗語言`(也請尒小伈尒的用字`
此只是勸告,,沒惡意的xP`
請別誤會=]`
作者: christy1214    時間: 8-6-2008 16:59
to gemi0606:

之前我都有係個個女仔個post度
我初初都以為係個男仔錯哂
但係其實唔係
如果你睇哂2篇文章內的所有回覆
你可以睇到個女仔比呢個post一出就無哂反應
你可以話個女仔暫時潛水
不過係好多人眼中都應該係心虛

我認同大大的幾句話
人係唔會將自己所有黑暗面公開
但你認為是誰沒有完全公開自己的黑暗面?
如果要比下去,
其實2邊都沒有公開自己的黑暗面
而且要是要對簿公堂的話
小龍有口供,亦有證據. 相反夢只有口供
相比之下龍的證供就顯得較有力

大大,請記住
如果靠2邊的片面之詞是判斷不了誰對誰錯的
亦不知事情的真相的

其實呢件事都過左幾耐
誰對誰錯,都追究不了
為何不等這件事慢慢淡化...?

p.s :我不是在代誰說話,只是以事論事
      如果大大認為我有偏見之嫌,請提出

作者: Abu    時間: 8-6-2008 17:08
作者: ×小二    時間: 8-6-2008 19:23
我想問1下..樓主你點解可以咁縱條女...
條女咁xyz-_-...
仲有..佢咁中意結婚開1個就ok啦..
開咁多個同既都係同1個人..
唔明有咩意義..
見到樓主結咁多次..仲要係同1個人-.-
覺得你好慘=口=;.!
如果咁多次買卡的都是你..
買3買樣比佢的又是你..
我覺得佢係呃緊你囉-0-!
未見過d玩仔既手法咁高超的人,
最後仲要屈番樓主呢下最勁-.,-

`希望樓主快d冇事同搵到真愛啦-)
作者: gemi0606    時間: 8-6-2008 23:04
to christy:
閣下放心
我都係睇到我負責既forum版塊有呢單野先過黎睇下
而我亦都無話邊個對邊個錯
我只係提供返我既見解,認為樓主咁刻意隱藏自己既問題好有可疑而出聲者
而閣下亦都係呢度可見,唯一一個可以以局外人黎客觀分析既人
喺呢個小朋友同呃蝦條既小圈子的確少見
希望閣下以後亦能繼續客觀地分析呢個小圈子發生既事
係咁多,繼續返forum處理版務
作者: 大奶果xD    時間: 8-6-2008 23:15
原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 23:04 發表
to christy:
閣下放心
我只係提供返我既見解,認為樓主咁刻意隱藏自己既問題好有可疑而出聲者
而閣下亦都係呢度可見,唯一一個可以以局 ...

河水不犯井水啊._."
件事完左就算了,,無謂拎返出黎嘈._."
To..小龍,,解決左未?.?
解決左就del po吧._."
作者: 大奶果xD    時間: 8-6-2008 23:15
原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 23:04 發表
to christy:
閣下放心

河水不犯井水啊._."
作者: 大奶果xD    時間: 8-6-2008 23:16
to christy:
閣下放心

河水不犯井水啊._."
作者: 【Emi】    時間: 8-6-2008 23:25
標題: 回復 18# 的帖子
路過 睇晒兩篇野~我唔識小龍亦唔識條女~
只係想發表下..入呢個團要比埋商城pw人~講真比我唔會入~
但人地開團有人地規則..咁大個團我諗d人入之前 團長/考官唔會唔單聲要咁做~
所以最終決定都係你自己架o者~

一方面既說話可以完全正確嗎?
你可以確定女方由頭到尾玩弄對方?
兩個人分離,問題一定雙方都有
何以由一方既片面之詞就可以斷定所有野?
兩個人相處既事,其他人係無可能完全睇清
你唔得,我亦唔可以

既然只係一方面既說話,
點解仲要話人扮可憐呃下妹妹仔就得?
既然唔可以睇清,你點知佢扮可憐?你點知件事唔係真?
唔好問我咁我點知件事唔係假?我從來
都無諗過想要知真與假~ 只不過我見你都唔肯定件事就話人扮可憐 有d唔抵得~
除非你知道實情~冇一個男人係完全無缺點唔好話男人..
女人都無可能~佢唔發表唔代表佢無~只不過我覺得佢發唔發表d缺點都無關係~
跟本成件事第一個開topic係個女仔~佢一定會上黎睇吧?佢一定有睇o個一大段野吧?
如果佢睇完覺得咁委屈 覺得人地屈佢 咩事要潛水?點解唔澄清?你係外人就咁睇你
覺得小龍只係講自己優點無缺點..當時人睇到唔會比你更激動?所以呢點我係有懷疑的~
~你可以確定女方由頭到尾玩弄對方?呢點我就唔敢插咀~
因為我唔知實情~但照圖黎睇~到後期一定無愛吧?
咁多人死你唔死既?想你死好耐正常既都唔會咒自己隻佬死啩?唔好話老公/情侶...
連對一個好普通既朋友都唔會咁講呀?除非對方殺人放火 姦淫老凹o者~

以上只代表個人意見 不喜可插
p.s. 講明先 唔係聊交拗~ 只不過有部分唔認同而已~

作者: 小雪~    時間: 9-6-2008 18:07
大家好呀…根據小雪知道,小龍已經有左新女朋友,仲做左情加結埋婚TIM..。
因為上次係情10見到佢地2公婆結婚,希望佢地生活愉快啦…
希望小龍有個新生活,同佢老婆甜甜蜜蜜。
作者: gemi0606    時間: 10-6-2008 12:31
first of all
如果佢唔係存心要呃人
點解要隱瞞其他野先?
俾著你你都應該唔會卦...
而事實佢的確係好明顯地隱瞞左某啲野
係咩我唔知,亦都冇興趣去理會
就如我頭先所講
正常推測下,隱瞞得某啲野,即係想呃人去相信自己喇卦

另外
你係咪肯定當時人一定會睇先
做人係咪無論何時何地都痴到個internet實一實?
我喺ak zone開個post都未必會睇返講咩啦
如果係如你所講咁樣係潛水既話
我都應該喺水深6萬哩水底生活緊
加上樓主都冇回應我講既野喎
咁樓主係咪又去左加勒比海潛緊水睇緊珊瑚呢?
作者: Goilyer    時間: 10-6-2008 12:51
睇返你呢段野
好似又真係有可疑既地方喎
佢係咁講game入面點好點好
又電話陪佢又咩
但係好似有段時間係空左出黎冇提到
其實呢段時間發生d咩呢?
會唔會發生左d野令到個女仔對佢反感呢?
以一個女仔既角度黎講
如果一個人係令到我反感
我點鐘意佢都會同佢分開囉
呢個係原則問題
作者: ★小玉★    時間: 10-6-2008 21:02
原帖由 Goilyer 於 10-6-2008 12:51 PM 發表
睇返你呢段野
好似又真係有可疑既地方喎
佢係咁講game入面點好點好
又電話陪佢又咩
但係好似有段時間係空左出黎冇提到
其實呢段時間發生d咩呢?
會唔會發生左d野令到個女仔對佢反感呢?
以一個女仔既角度黎 ...

佢陪佢20粒鐘..
1日得24
14-20=4
4粒鐘唔洗食飯沖涼補眠的嗎*0*?
神人?!
作者: Goilyer    時間: 10-6-2008 23:35
你誤會我講既空白期喇
我講既係佢話個咩14日後既時間
話陪佢少左,但係點解呢?
出左去玩,有冇清楚交代呢?
語氣又如何呢
呢一切佢都冇提過喎
我地同事主都係女仔
女仔撞到呢種情況會有咩感覺同反應
我地應該都好清楚啦係唔係?

作者: king's小龍    時間: 12-6-2008 06:09
原帖由 gemi0606 於 10-6-2008 12:31 發表
first of all
如果佢唔係存心要呃人
點解要隱瞞其他野先?
俾著你你都應該唔會卦...
而事實佢的確係好明顯地隱瞞左某啲野
係咩我唔知,亦都冇興趣去理會
就如我頭先所講
正常推測下,隱瞞得某啲野,即 ...

^^姐係咁,禾小龍係有d野唔想講,咩野?想知?我就係唔想爆佢太多野^^呢樣只係其中一小部份,你想講佢冇睇我個po?冇可能囉,我可以講句,佢前幾日先話見我po左呢個po要某個人同我講要我交返夢姬ac出來^^如果唔係報警,仲話藍兒比左佢張相比大水之後大水比左張相比其他人^^仲話要吹雞打大水呢^^冇睇個po?大水個po仲要係我個po之後的,個po係關於藍兒影左情夢張相之後比左大水由大水sd比其他人!!!第一如果大水真係有個張相又點?佢怕咩比人知?如果佢唔係同佢本身年齡唔岩的話,真金不怕紅爐火^^其實佢自己有d野我都諗佢唔想比人知如果講佢就好難落台^^講真,我同佢散左,佢咁對我,我都會驚佢落唔到台^^只簡單打出成單野^^我小龍對佢點呢?你自己心知^^不過我煩都要講多句,我小龍如果冇做錯的都唔會搞成今日咁^^成單野我跟本唔想講,都唔想提,係佢係都要提,係都要講,我係冇錯的我又怕咩唔回po^^講真,我呢排岩岩出返來,我都仲有好多野要煩跟本就唔想理咁多之前d唔開心的野,比你都知,散左就散左,提來有咩為呢^^仲有,成單野,第一個po係佢開的^^你叫我關?我關左呢個有用?如果佢唔關左佢個個po未得囉,之後我呢個po都冇用嫁啦^^我呢個po只不過係,唔想有人睇完佢個po只睇一二頁就話king's同我錯,請好好記住,人不犯我我不犯人^^就算人犯我我都只會唔理佢^^但到我忍唔到的時候都只會出返我應該出的聲,但都唔會令到犯我的人冇落台機會^^請好好記住,成單野如果我冇幫佢開king's團ac我諗都唔會搞成宜家咁^^最開始我只會覺得跟本成件事都係我錯^^有某d地方唔講其中一樣就係^^佢成日話自己要自殺^^我係天下喊到想死叫佢唔好咁對自己^^佢一日話散之後又一齊返同完我傾完電話之後話完散之後又打返來可以話岩岩個個唔係佢來,佢出左去有人用我電話同你講?之後我話係,佢話係佢表妹,係msn到佢又同我講散之後我又喊住口咁求佢唔好散之後過多一陣佢又無啦啦冇哂聲氣咁,之後又出現返我問佢係唔係同我散佢又問我發生咩事之後我講哂之後佢就話佢岩岩行開左,你唔信我?我真係冇同你講散^^跟本我同佢一齊就係同我講散個個係佢fd唔比我同佢一齊?^^之後d人又可以用佢電腦玩我^^我錯?係,我錯^^佢同我講連你老婆我把聲都應唔出><^^我錯,但我聽到跟本似到十足.次次都搞到我心灰個時佢又要比返希望我,搞到我就來精神分裂,呢d又都係我錯?
作者: 芷凝    時間: 12-6-2008 06:23
精神分裂[[bao_35]] [[bao_35]] [[bao_35]]
作者: 夜一乂    時間: 12-6-2008 09:52
好慘=         !
作者: 小雪~    時間: 12-6-2008 17:13
support you....^^
作者: gemi0606    時間: 12-6-2008 20:28
FIRST
你點對佢,我點會知?
我識你地老鼠?_?

second
我小龍如果冇做錯的都唔會搞成今日咁^^
成單野我跟本唔想講,都唔想提,係佢係都要提,係都要講,我係冇錯的我又怕咩唔回po^^

咁你即係啱定錯,矛盾到咁都係第一次見(我費事我睇唔明閣下啲冇分段文自行搵人分段)

thrid
請睇清楚邊個叫你del tp
有近視就戴眼鏡,定係你當我癲狗係失憶唔記得邊個叫你del tp?

最後
你所隱瞞既係你唔想公開又好
唔敢公開又好
冇面公開都好
none of my business
我只係跳街既break dancer
對你地呢班禁幾個制仔既小圈子
只係當鬧劇黎笑
(其實閣下入左去係咪呃蝦條衰十一者@@)

作者: 夜月`    時間: 16-6-2008 15:14
原帖由 gemi0606 於 12-6-2008 20:28 發表
FIRST
你點對佢,我點會知?
我識你地老鼠?_?

second
我小龍如果冇做錯的都唔會搞成今日咁^^
成單野我跟本唔想講,都唔想提,係佢係都要提,係都要講,我係冇錯的我又怕咩唔回po^^

咁你即係啱定錯,矛盾到咁 ...

既然閣下話你自己只係1個跳街既break dancer,,
對於呢件事你係覺得none of your business..
對我地呢班禁幾個制仔既小圈子黎講..
你只係當鬧劇黎笑..
咁你又何必1而再,,再而3咁去挑釁諷刺呢!?
如果真係好似閤下所講`
睇唔起我地呢班小圈子既是非; 覺得與你無關`
咁你大可以睇完就算`
都無人要求你黎比意見`
而且我覺得比意見唔係唔得`
但我覺得無需要下下都針對住樓主黎講姐!?
你所比既意見已經由1開始既旁觀者行左入去件事到講`

另外麻請閣下自我尊重`
人地做過d咩事要入去同呢件事係無關既`
我覺得唔需要特別提出黎問囉`:]

作者: ★誓×曖♀伈屬    時間: 17-6-2008 04:30
佢e+玩咩ac多-.-
   甘鬼淫既-.-
  影衰我地d女仔-.-
       等我誓曖全團就如佢心願
慢慢力插佢-.-
作者: o_o〞    時間: 18-6-2008 13:13
那女人,賤貨
重要係又爛又賤
今次當係一個教訓
作者: ☆水水☆    時間: 18-6-2008 17:40
睇完之後-00-
我支持小龍0.0!
作者: gemi0606    時間: 19-6-2008 21:45
原帖由 夜月` 於 16-6-2008 15:14 發表

既然閣下話你自己只係1個跳街既break dancer,,
對於呢件事你係覺得none of your business..
對我地呢班禁幾個制仔既小圈子黎講..
你只係當鬧劇黎笑..
咁你又何必1而再,,再而3咁去挑釁諷刺呢!?
如果真係好似 ...

唔通閣下唔知akzone既人既做事方式?
akzone既人一向都係見到有野應該鬧就盡情鬧
應笑既就盡情撩黎笑
更何況係人稱癲狗既我?
癲狗者,咬住唔放,難道你唔明呢個道理?[[onion_18]]
作者: ○Mandy○    時間: 20-6-2008 04:51
標題: 回復 42# 的帖子
首先講明,,我吾系成日上樂古,,不過睇到閣下留言覺得實在好好笑`

{我用咩字點樣打法吾駛你黎批評,,你睇得明就明,,吾明罷就=]`我好尊重自己同人地,,不過就吾清楚你喇.}

人地樓主PO晒D圖出黎,,證據就多的是拉.

甘請問女方自從系第2頁最後戈篇留完言,,去左邊?!

樓主有提出證據證明女方應該睇到D留言`再者,,冇理由開完個甘既PO吾會番去睇掛`?!{我則系純粹對你既留言作出回應[你話我搭爹刀得既`]如果閣下硬要相提其論我刀冇計,,不過小心玩殘自己`}

甘即系話女方系心虛潛水拉`{?!}{好吧,,就算你話系得個估字就由你甘算`}

照番常理睇,,女方1開頭就叫樓主開幾個團AC;;點解會甘奇怪`?!做情侶姐,,點解會甘用盡自己條仔既權力?!{其實甘既做法根本就系吾正常`吾用濫用愛人權力呢樣黎講刀已經系,,點解要開成幾個團AC?!}

女方對樓主既要求...講真,,我完全吾覺得系對自己愛既人既行為;;為左自己玩要條仔訓刀冇得訓甘濟{<--驚你睇吾到整埋粗體`^__^}

學樓上某位話,,話想自己條仔去死{語氣好明顯系認真既},,吾通甘樣你刀仲認為女方系認真過`?!自己條仔為左陪自己幾乎冇得訓甘濟,,刀淨系電話、MSN同GAME裡面既聯繫,,吾同系應該甘樣對自己所愛既人?!

口口聲聲話愛對方,,轉個頭就同成N甘多個男仔結婚`!好野哩...甘樣對自己愛既人先至岩阿?!吾通閣下認為系甘樣?!

講以上既野,,如果冇尾頭幾幅圖所證明女方玩緊甘多位男仔,,刀系廢話黎姐.

女方1開頭就話自己系吾出黎見面SO俾人封AC`但系睇樓主甘講,,真系因為甘樣既話,,早就散鬼左,,駛等到E+咩`?!

癲狗者真系非你莫屬,,不分事非黑白就亂甘咬`

最後,,我呢D小妹妹講野系甘樣,,如有得罪請原諒=]`
作者: ``__花師奶×鬼.    時間: 20-6-2008 05:30
Po'
老豆'
為你開ac'
作者: gemi0606    時間: 20-6-2008 07:40
哦...證據....
你地文提既咩藍兒
以我所知
唔係咁信得過架咋喎
我以前喺元朗間八度做都聽過佢既傳聞...
佢聲言自己17歲[用自己名義買左兩個單位]俾佢阿媽住
但以本人所知
17歲係絕對冇資格買樓,就算有錢都冇資格簽名
以及八度玩過既人都知
佢最叻既
就係挑撥離間
如果係同一個人既話
佢講既野信唔信得過呢?
敬請閣下自行定奪
另外,樓主作為一個男人
做咁多野喺隻game度,為左咩,明眼人一睇就明
但係問題在於
game做到所謂既[情侶]之後
佢會唔會真係對對方冇要求?
呢樣野真係得樓主同埋女方先知
如果係冇既
樓主既事的確值得同情
如果有,佢又點解冇講出黎
係唔敢講,定係想搏同情?
呢樣亦都係樓主自己一個先知
好問心講句
我對內子亦唔好得樓主幾多
我經常性返完夜更再陪內子行街
然後再踩夜更
呢樣野身為一個男人
絕對係[預撚左]
散左就黎呻?
會唔會醒目左啲?
另外一樣野
game入面結婚咋下話
用game黎同現實掛勾
會唔會脫離現實左啲呢?
最後忠告閣下一句
要判斷一件事
請考慮所有情況
樓主表面上提供既野好似好足夠
但實際上隱瞞既野有幾多,你同我又知幾多?
閣下都係一位女士
應該都試過[無事獻殷勤]既經歷卦?
再up得多都嫌自己口臭[[onion_18]]
作者: MSKEI`    時間: 20-6-2008 18:20
下.你唔洗訓姐.點解個女仔都唔洗訓GE @@?
你對個女仔好好呀*0* 不過下次唔好投資錯喇=)
作者: 藍儿    時間: 20-6-2008 18:38
小龍做乜又舊事重提既= =?

上次搵人上去嘈之後-,-佢都淆哂...

一時又話自己識警司,一時又話自己識南邊圍對落既識哂@@"...

上次叫咁少人去都咁驚= =吹到佢...話叫左3x人[[bao_29]]

仲話自己係呂嫂-,-...上次又話吹左百幾人響舊夢工房等朕儿...

仲叫我唔好去舊夢工房驚我有事/__\又話自己都唔會去[[bao_48]]

點知=.=第2日我好大膽上去,,見到佢-_-yo*[[bao_41]]

仲有...佢又話自己呂嫂,姐係大佬個老婆/條女啦!

so...點解佢會同小龍/晴天1齊=.=?...一拖二?佢得咩-0-咁『廋』!_!"

仲有-,-大佬最愛面...佢會夠膽1拖2?有人要佢已經偷笑[[bao_27]]

佢仲成日問佢個樣唔係好差喳?好普通喳嘛?我都唔知點答佢好=___="
作者: 藍儿    時間: 20-6-2008 18:46
原帖由 gemi0606 於 20-6-2008 07:40 發表
哦...證據....
你地文提既咩藍兒
以我所知
唔係咁信得過架咋喎
但以本人所知
17歲係絕對冇資格買樓,就 ...

首先:
    死肥婆你彈開先O/<?.?
勁舞出都係頂多2年.我同你講.我今年21歲!
扣左勁舞2年都係19.
仲有.有錢就可以買到樓!_!"你自己查下吧.謝*呢到不必多講
加上你吹野吹勁D O/<?.?
我老豆同媽媽分開左好耐.我亦冇搵我阿媽好耐.
我係自己有層樓.SO?挑撥離間好似係你^_^soR*
肥婆係唔係想細軒佢地黎多次『問候』你^^?
上次出到黎又淆哂咁=.=...唉...慢慢吹啦你.搵日黎『拜訪』多次你^^"
係既你即管搞多D野出黎^0^"
仲有我係唔響八度玩的.soR*
我離間人既話我相信唔會咁多女仔痴埋黎~"~OMG!
你咁醒目就唔好開咁多唔同既1星論壇A/C出黎打字OK?!
作者: 藍儿    時間: 20-6-2008 18:56
仲有,認叻呢1樣野=.=你識我你唔係唔知,根本唔洗人問.

順帶一提.買樓1事.我係有2間,咁又點=.=?

SO,簽名.未夠18歲既要搵1個成年人陪簽.加上

我層樓=.=...買左10年以上↑,係我老豆轉我名,有乜問題?唔好ON___唔該

我唔想真人嘈8+1你.我係你就收聲先Q_Q"你講D野太似個死肥婆情夢/夢姬soR*

敢做唔敢認!_!"勁舞有乜人憎我?有.頂多圖圖,但圖圖已經扮冇事.soR*

藍儿上-V-"
作者: 藍儿    時間: 20-6-2008 19:00
原帖由 藍儿 於 20-6-2008 18:56 發表
仲有,認叻呢1樣野=.=你識我你唔係唔知,根本唔洗人問.

順帶一提.買樓1事.我係有2間,咁又點=.=?

SO,簽名.未夠18歲既要搵1個成年人陪簽.加上

我層樓=.=...買左10年以上↑,係我老豆轉我名,有乜問題?唔好ON___唔 ...

越講越抆-_-我決定過幾日同你提早『開年』^^"你挑起我巴火

我次次同大水講算,唔好搞咁多野,你係要挑起我條根.

唔係你搞咁多野,大水想嘈8+1你我阻止既話^^",我諗我都唔洗同大水嘈,嘈到要出團^^"

我唔嘈6+1你,我就唔叫藍儿.

你註定過場玩啦,乞衣都不如既情夢.敢做唔敢認.算吧啦^^

我自問識我既人都知我會認叻.但我真係有本事先會咁認.SO*

但我唔會挑撥離間!_!"89078
作者: 夜月`    時間: 21-6-2008 12:32
原帖由 gemi0606 於 19-6-2008 21:45 發表

唔通閣下唔知akzone既人既做事方式?
akzone既人一向都係見到有野應該鬧就盡情鬧
應笑既就盡情撩黎笑
更何況係人稱癲狗既我?
癲狗者,咬住唔放,難道你唔明呢個道理?[[onion_18]]

閣下都幾搞笑咖播`
1時又話自己係旁觀者`
1時又話自己係癲狗!!
你自己做事既方式係你自己既事啦`
點解係都要拖埋akzone落水呢@_@?!
唔關你事既野; 點解你1定要插隻手入黎係到講!?
你叫癲狗姐`你係癲唔係無腦阿可!?
你講黎講去都係個D野`

之後仲講埋完全同件事無關既例子`
無 事 生 非`

呢4個字十分適用於閣下身上*
都係個句啦`
比如意見唔係唔得`
唔該閣下尊重下自己尊重他人!!

PS`樓上既妹妹就講得好岩`
  你呢隻癲狗真係
不分是非黑白亂咁咬`
  咩都係吠左先`真好笑*

原帖由 gemi0606 於 20-6-2008 07:40 發表
哦...證據....
你地文提既咩藍兒
以我所知
唔係咁信得過架咋喎
但以本人所知
17歲係絕對冇資格買樓,就 ...

咩叫以你本人所知!?
你講既就1定係咖啦!?

你又要男事主拎哂證據出黎`
好啦`人地打左成篇野出黎啦`
你又話人地打D唔打D`
咩放大自己既好處`
咁借問聲`

閣下你呢D又係咩證據阿!?
聽聞; 以你所知; 咩收到風*
都好可以叫證據阿!?
藍兒講既野信唔信得過`人地會去睇會去判斷!!
但我就好懷疑你講左D咁既野既動機囉!?
你又會知咁多野既^_________________^?
正常人都唔會係網吧講咁多自己野啦下話!?
真係十分懷疑閣下既觀點與立埸囉!!
咩叫[預撚左]?!
而家乜唔係男女平等咩`!?

即係行街食飯睇戲,,唔訓教陪女都係個個男朋友必備咖!?
你真係好搞笑!!!
閣下, 既然你都知你自己口臭既..
咁就好心你,,UP 少2句`
俗D講句`
你唔出聲無人當你啞咖!!!!!!!!!!!!!!!!

以上全屬個人意見`
絕對唔係想引起罵戰*
只不過係睇唔過眼姐`

作者: 藍儿    時間: 24-6-2008 00:49
原帖由 夜月` 於 21-6-2008 12:32 發表

閣下都幾搞笑咖播`
1時又話自己係旁觀者`
1時又話自己係癲狗!!
你自己做事既方式係你自己既事啦`
點解係都要拖埋akzone落水呢@_@?!
唔關你事既野; 點解你1定要插隻手入黎係到講!?
你叫癲狗姐`你係癲唔係無 ...

w0w...如果有得加gd我1定加個gd比你.可惜我樂古幣唔夠=.="
我果日留第1次言.係因為小龍叫我睇post
第2次上黎即係果次,,係因為打www.po173.com
咁岩上左黎=.=點知見到小龍開post-,-"
一入黎見到打咁既野=.=...抆也...今日上黎係想睇去左幾多版...點知...
得你講野-_-"
so thx 你>"<
『事件跟進:個肥婆成間網吧d人已經覺得佢痴線+白痴+無聊+煩,已經左耳入未到右耳已刪除
佢講既野了=.=...好多人因為咁由舊夢工轉左去新夢工-3-"』
ps:夢工係間網吧...全名夢工房,位於元朗!_!"q_q"
作者: *﹏琳    時間: 26-6-2008 19:12
雖然我吾識你
不過睇完你個po
我覺得你真系一個好好既男仔^^
你一定會搵到個好好既女仔既!!!
個條女是廢廢子呢- -
洗理佢既咩
封佢ac咪封佢
做錯野又唔認
有個咁好既老公重咁姣
重差憎e d人

對唔住>﹏<"我太激動
如果你唔鐘意我咁講好SORRY- -
作者: *﹏琳    時間: 28-6-2008 01:10
我重想講個條友
旁觀人旁觀人..
佢知唔知咩叫旁觀人
唔知等妹妹教你
旁觀人系唔會出聲只會睇既姐
系咁留cm
我覺得你系識個條女囉唔該
又話樓主唔岩唔岩
我又唔覺你好好囉
真系好似個個人講
家陣人人公平
樓主咁對絛女
比足面佢tim
你重系咁話佢
我真系唔知你男定女
如果你系男
我覺得你根本唔知咩叫男應點待女
你去學學吧
如果真系女
你系影衰我地女仔
同個條醒目女一樣
重有..
你話過樓主好似潛水
佢家陣都出番黎
你又唔出聲啦?
系wow..唔記得左tim
比完人插完之後
你又學人潛左水
唔知e個po del左個時
你潛晒成日世界未呢??

ps:只是個人意見,唔like我冇辦法- -

作者: ○Mandy○    時間: 29-6-2008 00:25
w0w`戈位先生吾系嘈得好響咩?!多幾個人就即潛水0.0?!強阿.
作者: 1636ken    時間: 29-6-2008 00:26
king團咁多人用外掛
仲唔收皮等幾時?
次次落天下都見到呢個垃圾團用外掛?
外掛扮神手?
作者: 藍儿    時間: 29-6-2008 14:11
原帖由 1636ken 於 29-6-2008 00:26 發表
king團咁多人用外掛
仲唔收皮等幾時?
次次落天下都見到呢個垃圾團用外掛?
外掛扮神手?

外掛?
外掛亦要用得有技術^^
用外掛你唔save片?.?
天下?!笑.天下有雙經果陣就全部1齊掛之後熄mon返屋企/出街.果陣king亦唔多.
第2.而家天下變成踩人場.
你指外掛係唔係大家玩緊^^鬥緊高科技?.?
踩有好多種.有善意玩野果隻.我隻藍儿之前隻人夠成日比人踩.
咪又係玩.你咁叻,唔該去save片吧= ]謝*別亂嘈!
還有.gm捉咁多外掛唔捉king?.?咁多時間理呢d不如練好自己技術吧= ]
我同king雪子.人手打贏外掛.要贏有幾難.
我挑188.188得接p.
雪子挑186.用卡方法贏了.有技術要贏外掛不難吧.?
而家有咩團冇外掛?自問你冇用過外掛?定你又係肥婆@#@?又扮路人#@@?
作者: `★MR.HEI!._.    時間: 29-6-2008 20:31
標題: 回復 56# 的帖子
KINGS團咁多人用外掛 ?.
您有冇證據丫 ?_? 冇就唔好係度亂吠 !
仲唔收皮等幾時 ? 你咁叻 . 開房10R .
冇技術就唔好得個吠 . 要做出泥先得 !
唉 . 忘記你沒有技術 `
次次落天下都見到呢個垃圾團用外掛 .
憑什麼話我們KINGS團垃圾 ? 點都唔夠您垃圾d .
有證據就同GM講 . 沒有就不要亂吠 .
有證據GM會唔做野 ? 定係您覺得我們強先係度亂吠丫 ?
呢D野沒有得扮 ;D

作者: king's小龍    時間: 2-7-2008 02:16
其實好明顯一睇就知又係情夢囉^^又開新AC去講D事非?
作者: ._`布丁*    時間: 3-7-2008 01:31
睇到個帖我呆晒= =+
睇到咁長篇野真係好感動@@`
不過正所謂老師都有話,,
女仔係衰一定衰過D男仔`
真係有晒道理=0='
仲好話討回公道?
人地幫佢開左咁多ac
到頭來小龍你只來一句[[你去死]][[我想你死好耐]]
唔好同我講呢D係所謂既愛情-0-'
你放心,,一定仲有好多有好修養既女仔`

須然回帖遲得濟@@`
不過希望你明白-0-'

作者: __l0vE★鈍`    時間: 3-7-2008 03:10
-v-用左好耐先睇完小龍果個回覆

太感動了吧 ...

只系果個女仔吾識珍惜

正所謂 [ 珍惜眼前人 ]

那位情夢真不懂世間事

P.s : 致那位情夢小姐滴

你的行為這樣 ....

小心沒男孩子要你 -v-`
作者: 徐家寶    時間: 12-7-2008 10:56
個情夢係肥婆個小龍都肯乜佢呀?
仲以為係索女
不過我覺得你地有偏幫小龍既成份
作者: ﹡小雨`    時間: 15-7-2008 02:33
姐係甘 -_-'
我路過都要留個cm '
條女作野作到好假 .
睇到條仔1日20個鐘陪住佢
條女已經算汁到拉 '
仲係度嫌 3 嫌 4 ;
都吾知有幾多條女想自己老公陪佢甘耐'
條女真係好過份囉咩事 '
作者: 〥Myth°×戀兒    時間: 15-7-2008 05:23
條女根本唔值得-_-
開咁多ac溝仔用咋`
大話大到冇得再大`汗!
作者: 呀糙    時間: 16-7-2008 21:03
好痴情啵._.~
睇完你果D野再睇番果位小姐D野,
好屈機-_-"
本人懇求各位玩家同我討回公道
(笑左-vv-!)

作者: 小玲;D    時間: 17-7-2008 03:11
條女好膠-,-

小龍你好愛佢;]
作者: 藍儿    時間: 18-7-2008 08:25
支拎勁舞私服0,0一場千幾經!_!"
正服-_-1個月升51太易= ="...
代升服務!_!女士優先,,
有意密KinG`s.藍儿*0*"
呵呵=3=
其實我推post喳-3-"
作者: hominhhung10    時間: 18-7-2008 09:12
我十卜你ga~[[bao_30]]
作者: 藍儿    時間: 11-8-2008 08:27
原帖由 hominhhung10 於 18-7-2008 09:12 發表
我十卜你ga~[]

OMG- -呃post[[bao_29]]

原來私服可以整到d經十幾萬-口-"...

離開勁舞了..bibi~
作者: 嬡I3aI3ii    時間: 11-8-2008 10:43
睇 哂 D 個 網 既 回 復 -___- [ 我系吾系勁白痴]
睇 埋 你 戈 段 好 似 經 文 既 文 章`
小 龍 好 慘 咧 / 0 \
條 女 系 米 膠 膠 地`
講 大 話 當 食 生 菜`
作者: SIU貓    時間: 11-8-2008 21:16
雖然我吾系king's團
但系我撐尒.,
1個人吾雖要開咁多個ac囉..
佢系有心玩野既{個人認為}
作者: 嬡I3aI3ii    時間: 11-8-2008 23:07
佢開甘多個aC有鬼用0.0v
作者: ◇寂之月`    時間: 13-8-2008 22:30
小龍..個陣我同你玩見到個個女仔係咪佢?
作者: redbutterfly    時間: 15-8-2008 05:06
一路睇~睇到樓主果篇文章呆左一呆- -
以為自己電腦又short左亂碼
點知睇真d
=0=左~好有心機甘打甘多字
其實睇佢開ge第一頂就已經知~
佢開果個係新ac~又冇講到明自己係邊個,,大約估到係邊個理虧
之後再睇果d相- -
請原諒我~一路睇一路笑~由其係佢話要交第一次比你果個- -,,好彩忍到唔狂笑~
唔係都5點~一個女仔聲係度笑- -比人聽到以為係咩就唔好啦

其實都唔奇~勁舞有好多人都係甘~
試過係入面有個女仔同我講佢係校花,,之後係勁舞入面勁溝仔@@
之後有一次佢同我講~yeah溝埋呢件我就有148條仔
果下我都=0=左

樓主下次試下帶眼識人吧,,不過都有好多fd企係你果邊,,
算係因禍得福吧
比你知道你班老友有幾幫你@@係咪先?
作者: `Babe:]    時間: 16-8-2008 11:59
樓主算吧啦-v-
你地心甘情願..不過都過左去啦!_!
女死女還在.下個更精彩`
呢d咁既女孩子.多個唔多 少個唔少啦@v@
撐你wor a_____,a

我好佩服你cap到咁多相做証a_a GOOD jod

作者: -YaNNN`    時間: 16-8-2008 14:17
咁耐d野都拎返出黎講-,-
我真係唔知幫邊個 xd"
作者: 匿名    時間: 17-8-2008 15:35
同團10卜
-333-
條女都好咩wo
作者: `曳BABiii    時間: 27-8-2008 01:22
條女甘賤既-\/\/-;
支持妳;>
作者: 文~~~    時間: 28-8-2008 23:38
作者: 小NIGHT夜    時間: 29-8-2008 00:47
佢惡人先告狀-333-!
作者:  ╭瑤★′    時間: 29-8-2008 23:13
冇野好講- -好多大團都要pw.
吾系晨早內訌玩完- -
吾覺得收pw有幾錯- -條女都幾好笑- -
作野作成甘.
作者: 藍儿    時間: 18-9-2008 14:52
努力推post!_!"

KinG`s 藍儿babii<3*
作者: ○Mandy○    時間: 18-9-2008 15:30
又頂番上黎0v0

拎番分先
作者: redbutterfly    時間: 21-9-2008 00:49
甘耐ge post都頂返上黎@@
我又頂下先[[onion_73]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fm.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2