jchiu312 發表於 25-5-2017 23:33:00

支持支持!

wingwing999 發表於 26-5-2017 01:09:48

+plzza+ 發表於 25-5-2017 21:38
如果計單國 台 朝應該係最易玩
中國就一堆輔助帥

其實最後都係要睇樓主玩咩巨, 玩法想係點
如果目的係要升LV挑戰下boss既, 日本基本上可以跳過
但如果係掛機打料, 咁日本做得好好
直頭可以話日本成個設計係俾玩家去刷中階料賺錢
板3+馬弓隊+本願全自動又得
阿莫+本願+加3半自動又得
韓巨不知幾多人咁樣刷料:D
但呢樣野台巨唔多WORK....點解?你懂的

神經俠客 發表於 26-5-2017 12:25:19

原來日本既高度挑戰唔到boss....
假如加隻印刀
又夠唔夠打boss?
我記憶中最強既boss已經係冰血神

nickysagar 發表於 26-5-2017 16:49:13

sam8214088 發表於 25-5-2017 18:34
單國主角實用性`台男>明女>台女>明男>朝鮮-日本

日本:

阪3 打天/BOSS有小小用(6連發射擊配合一擊必殺,同一轉有咩分別??)

個力既輸出大好多lo

正如男人18歲吊西同80歲吊西

18歲既就係阪3
80歲既就係阪1

arhoronald 發表於 26-5-2017 19:22:30

nickysagar 發表於 26-5-2017 16:49
阪3 打天/BOSS有小小用(6連發射擊配合一擊必殺,同一轉有咩分別??)

個力既輸出大好多lo

依家未改版,版3有得同青龍D輸出比

arhoronald 發表於 26-5-2017 19:25:05

+plzza+ 發表於 25-5-2017 21:38
如果計單國 台 朝應該係最易玩
中國就一堆輔助帥

單國日本真係廢到沒朋友,加3單國?我用左李03轉好過你啦...,清祥回魔:?孔明實際得多
單國日本打到既野真係不如其他3國,樓主要堅持就加油啦
以上純粹個人睇法
巨商有好多種玩法唔一定跟我個套

henryns 發表於 26-5-2017 21:34:10

arhoronald 發表於 26-5-2017 19:25
單國日本真係廢到沒朋友,加3單國?我用左李03轉好過你啦...,清祥回魔:?孔明實際得多
單國日本打到既野真係 ...

:lol: 係呀
單國日本有J用 唔好話3帥 比你7帥都無用
無金王 頂怪就係笑話
;P 連3隊冰肥都未必打得贏

回上面唔知邊個
莫頂怪無金王
又少血又低抗

本願好過佢勁多 隻雀仔唔食地面技
雖然單國都係廢 但起碼高佢幾倍血 同好多抗

版3同版1   最大分別係
版3 4連 必中 計陰 高抗
版1 6連 除左1擊都唔中 計念

版3真係好高攻 但前題係......
你用過就知都係個句 單國日本哈哈哈

henryns 發表於 26-5-2017 21:36:56

wingwing999 發表於 26-5-2017 01:09
其實最後都係要睇樓主玩咩巨, 玩法想係點
如果目的係要升LV挑戰下boss既, 日本基本上可以跳過
但如果係掛 ...

計掛機
高級龜天
低級1隻莫
再廢D騎弓孔明
其他算數啦

騎弓都係廢 你整1隊野人地1隻150LV空裝莫已經頂你1隊
何必呢

+plzza+ 發表於 26-5-2017 23:20:53

arhoronald 發表於 26-5-2017 19:25
單國日本打到既野真係 ...

:lol: 韓國人不嬲都唔太鐘意日本帥 玩單國日本想AK改勁D2轉機會都低D

sam8214088 發表於 27-5-2017 11:20:46

nickysagar 發表於 26-5-2017 16:49

個力既輸出大好多lo

要18歲既青龍-阪3

都要比出青龍既價

無想/解封/專武+2/馬符/盤古耳(唔計要用‵金巨爆抗‵台男回血‵雀-防`馬頂怪‵)

唔係18歲都係早洩;P
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 挑戰極限 跪求日本單國武將最強配搭