penis9 發表於 1-9-2013 22:31:50

真係好火!傻的嗎?

頭先我load5到已經好火!!:@ !禁alt又無反應!叫task manager出黎又死左:@:@有個痴線話未見過task manager 死。呢D係你見識少!:@
重要比個個乜   Tony 1265話我小學雞:@大佬\_/我做錯乜???你估我想???

Tony 1265!!!你收skin啦:@

我等左成三分鐘先關到!!!hihi啦你:@

lniong 發表於 1-9-2013 22:34:32

大佬你要開名就開全名
唔好剩係開個Tony出黎好唔好?
隻GAME好多Tony嫁,唔該
我岩先先發貼話放號炸
我唔會俾人誤會...

gfigfigfi123 發表於 1-9-2013 22:34:49

所以!?
LOAD唔到,禁alt無反應,個個都試過,叫task manager出黎死左係你部電腦嘅問題
如果個個都好似你咁,一火就上黎開POST,呢個論壇唔洗玩啦
請自控

penis9 發表於 1-9-2013 22:35:29

回復 2# lniong

Tony 1265

penis9 發表於 1-9-2013 22:40:04

回復 3# gfigfigfi123

Sorry 喎,我錯呀下!!!你以後有乜火5好上黎講,anyway,乜你覺得Dserver無問題?淨係client,姐係我錯???:O)

gfigfigfi123 發表於 1-9-2013 22:53:23

回復 5# penis9
首先,我冇講過任何一方(你/SERVER)錯
第二,我玩SD 4年,用左NAKUZ ~2年,從來冇試過發呢種POST
我只係想叫你控制下你自己
你要點諗我冇計,我唔想同你有任何口舌之爭,請自重

鰐島亞紀人 發表於 1-9-2013 22:56:37

penis9

penis9 發表於 1-9-2013 22:57:38

回復 7# 鰐島亞紀人

Good Morning   XD

最強的新手 發表於 1-9-2013 22:59:26

抱怨區

chunglee06 發表於 1-9-2013 23:26:40

其實你開POST既意義係咩呢?
你Load唔到 明明就係你部電腦問題
跟住人地話你, 就係到發火

咁既話個個好似你咁 發火就開post 咁仲得了?
頁: [1] 2
查看完整版本: 真係好火!傻的嗎?