faith555 發表於 31-1-2012 00:09:56

►►►►► 乂ForeverGun乂 招生中 ◄◄◄◄◄

嗯~大家好~~!!
我地叫乂ForeverGun乂 ((中文名:永恆之槍
會長:promise9
副會長:FAITH0O0,o0小肥笨豬0o,GamaniaM,樂仔卍

我地會雖然只係新會 ((開了不足1個月
而且人數亦不太足夠..
但係我地會最緊要就係開心同合作,所以我地對入會者有以下的準則
1)本會的主旨係團結,所以入會者第一樣野一定要係合作
2)本會只收尉上((當然有實力士級另計
3)入會後必須經常參加活動,上線或團練~
4)入會後亦要聽從會長或副會長既指示

入會過程-本會係需要考試既
有興趣者可以響樂古或SD度申請考試,之後我地會開一間房黎考試~
首先就係只1(通常係GamaniaM,o0小肥笨豬0o,Xtwo或檸檬先生等人考)
無咩要求,但係起碼要中上水平
跟住就係考槍(通常由會長本人或副會長們等人考)
都係要中上水平就行了 -v-

本會每一個月都會有活動比會員參與,亦有豐富獎品~
就好似上個星期六我地舉辦了只1比賽,
第1名有10個Coins
第2名有5個Coins
第3名有1個Coin
雖然獎品唔算D咩好野,但少少心意,就當係對參與活動既會員一D獎勵吧~!!
Ho3g5rFzihc
( 拍片技術和BGM可無視 )

遲D會有更加多既活動俾會員參與,敬請期待吧~!! >v<

有意入會者可填寫以下表格

AC:_____________
軍階:______________

會網網址:http://gdclan.hk.9you.com/1-forevergun

( 今次生日對我意義重大 xD )

AR匯乂ROY 發表於 31-1-2012 16:20:07

AC:永恆星夜
軍階:中尉

很耐冇玩sd
唔識玩拳唔識mca@@
入唔入得嫁@o@{:13_683:}

faith555 發表於 31-1-2012 17:24:31

回復 2# AR匯乂ROY

歡迎~幾時考試?!! @w@

faith555 發表於 31-1-2012 19:32:30

推推~~~

AR匯乂ROY 發表於 31-1-2012 20:11:23

但我怕我技術唔岩你地要求
我成幾年冇玩XD{:13_683:}

p3c09abc 發表於 16-3-2012 18:24:54

yo i am hihifox

HOCHUNYIUANSON 發表於 16-3-2012 23:30:42

我表代Starbucks講聲多謝指教@w@
我地也是開了兩個多月的新會._.

Panada(k) 發表於 25-3-2012 08:44:03

嗯~大家好~~!!
我地叫乂ForeverGun乂 ((中文名:永恆之槍
會長:promise9
副會長:FAITH0O0,o0小肥笨豬0o,Gama ...
faith555 發表於 2012-1-31 00:09 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

嗯._.?
要將表放係回覆到咩._.?
算還掂都差唔多
已交申請請你們的會長審核
(申請內含申請表)
頁: [1]
查看完整版本: ►►►►► 乂ForeverGun乂 招生中 ◄◄◄◄◄